Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pędzelek skośny mam, nie wiedziałam do czego służy, to czasami kreskę nim robiłam:)

Bratka to kup najpiew ten z maybellina ( teraz w superpharm albo naturze ma być promo chyba -40%) więc za 20 zł - kolor będzie Ci pasował, natężenie dozujesz sama - wygląda bardzo naturalnie - i po nałożeniu przeczeszesz) wg mnie będziesz zadowolona :) ja jestem bardzo

kurcze to chyba nie wezme od zadnej myslalm reni ze masz inne dle mnie 10 sztuk to zdecydowanie za malo poza tym tam sa szpilki a nie klipsy? to chyba nie utrzymaja mi ja mam na prawde grube ciezkie wlosy i dlugie za lopatki. magda jak cgcesz te termoloki to proponuje zebys wziela od reni i bratkaf chyba ze ci starczy 10

kurcze to chyba nie wezme od zadnej myslalm reni ze masz inne dle mnie 10 sztuk to zdecydowanie za malo poza tym tam sa szpilki a nie klipsy? to chyba nie utrzymaja mi ja mam na prawde grube ciezkie wlosy i dlugie za lopatki. magda jak cgcesz te termoloki to proponuje zebys wziela od reni i bratkaf chyba ze ci starczy 10

moim zdaniem się nie będą trzymać, bo ja mam też grube włosy do łopatek i 10 to zdecydowanie za mało

Za to moje druty...nic a nic sie nie kręcą.:(Juz wszystkiego próbowałam ....zawsze ulizane i proste.:sick:

moje tak samo, ale na tę opaskę nawet się nakręciły, choć ja w lokach to trochę sztucznie się czuję

ok, zrobie paczke, zobaczysz ciuchy i zdecydujesz ale wiem ze weźmiesz bo warto, nówki qrwa spodnie, te z zary zapomniane leżały i okazały sie za małe, a kupowałam je na zimę od kliku lat, i tylko w zeszłym roku oblatał w dresach pieprzonych

nawet nie mów o dresach:mad: mój dresy albo te szerokie takie pantalony:lol2:

od kilku dni sam się ubiera - pochowałam dresy - ale znalazł leginsy czarne co miał zamiast rajtuz ;)

z drugiej strony na dywanie siedzieć nie chcialabym w jeansach