fajna kobieta 27.11.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja juz usteczka zrobione :pZnieczulenie jeszcze trzyma nawet język mi zdrętwiały.Kurcze pic mi sie chce jak cholera a tu posucha przez 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.11.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ilona rudy jest fajny ale nie do wszystkich pasuje, uwydatnia np cienie pod oczami szczególnie jak ktoś jest bardzo blady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Najbardziej mnie wk*, że jak zmienia się drastycznie kolor włosów, to trzeba wymienić większość garderoby i kosmetyków. Pamiętam jak przeszłam z ciemnych na blond . Wszystkie szminki, cienie do powiek, połowa ciuchów do mnie nie pasowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ilona rudy jest fajny ale nie do wszystkich pasuje, uwydatnia np cienie pod oczami szczególnie jak ktoś jest bardzo blady O, czyli to ja, bo mam cienie pod oczami, taka uroda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.11.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja byłam w zeszłym tygodniu u fryzjera i jak zwykle porażka...Mówiłam chyba z 1000 razy zimny jasny brąz a co dostałam?! Prawie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.11.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Podobno mi jest najlepiej w radościach wlasnie a ja sie najgorzej czuje w tym kolorze.:sick:Tak samo z turkusowymi i czerwonymi ciuchami nie cierpię u juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.11.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 O, czyli to ja, bo mam cienie pod oczami, taka uroda . Ja byłam ruda przez chwilę, no i o ile się zamaskowałam makijażem to wyglądało to nieźle ale rano bez makijażu to mogłam straszyć bo wygladałam naprawdę okropnie, a cienie pod oczami bardzo mi to podkreśliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja byłam ruda przez chwilę, no i o ile się zamaskowałam makijażem to wyglądało to nieźle ale rano bez makijażu to mogłam straszyć bo wygladałam naprawdę okropnie, a cienie pod oczami bardzo mi to podkreśliło A taki intensywny rudy czy delikatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.11.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 A taki intensywny rudy czy delikatny? delikatny, jak się trochę zmył to wyglądał nawet dość naturalnie, no ale do mnie nie pasował, ale ja mam chłodny typ urody i może dlatego, z natury jestem platynową blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.11.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Mmel dostałam informacje od siostry ze w Stanach o 24 zaczyna sie black friday a ty chciałaś chyba KA ??? Siora mowi ze na niektórych stronach widziała nawet po 150$ :jawdrop::jawdrop:Moze i ja sie skusze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.11.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Mmel dostałam informacje od siostry ze w Stanach o 24 zaczyna sie black friday a ty chciałaś chyba KA ??? Siora mowi ze na niektórych stronach widziała nawet po 150$ :jawdrop::jawdrop:Moze i ja sie skusze.... za taką cenę to bym też chciała - kolor obojętny tylko wtyczke trzeba przerobic no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Fajna...z akcesoriami czy tylko podstawowe? U mnie tez black friday w jednym sklepie agd..ale oni tam nie maja KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.11.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 To ja chyba tez sobie powzdycham do KA Ale za to jestem po zakupach w MG i już się doczekać nie mogę..... Fajna a możesz podać linka do sklepów w US (na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 T Fajna a możesz podać linka do sklepów w US (na priv) Tez myslalam o linkach..ale wtedy clo, bo to ze sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.11.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 no ja może na siłę znalazłbym kogoś kto by mi do PL wysłał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 27.11.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Fajna ja też chętna i to bardzo Tylko ja określony kolor. Jakby siostra kupowała to pamiętaj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Lolek, a ja niestety nie..nie mam nikogo... qrde tylko ze ja z tych jestem, co sie boja takich dalekich wysylek takich sprzetow.. spac bym nie mogla myslac ciagle, czy nic sie nie stanie, nie bedzie uszkodzenia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.11.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No prosze jaka gromadka sie uzbierala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.11.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Dzień dobry Mirkamis mi sie podobają te kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.11.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jak dla mnie 2 ale w sumie nie wiem czym się kieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts