Magda_lena85 02.12.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Heloł Renia świetnie to wygląda - poduszki cudowne a prezencik ekstra - powiedz, że super pasuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ja dzisiaj domawiam jeszcze obrusy i podusie u Diany ' wczoraj z moim siedzialam i przegladalam materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Hejka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Wow Fajna, az tutaj Ciebie uslyszalam Jak tam? problem z Panem wczorajszy zazegnany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Dobry słuch masz Mmelcia albo ja taki głos donośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Wiecie co...chyba musze wybrac sie do watku z pokojami dzieciecymi.. kalendarz tyka, i do wiosny juz blizej niz dalej.. musze wybrac jakies tapety dla moich panienek na gore, pod scianke kolankowa..wys 90cm. i przyznam, ze nie mam pomyslow dzieci to owszem ksiezniczki itp...ale jak my mamy tam nocowac okazjonalnie, to nie wiem. czy oplaca sie robic pokoj dzieciecy jako taki bardzo dzieciecy, czy tez nie lepiej ciut powazniejszy, ale wciaz dziewczynkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Problem jest masakryczny i facet sie wypina :(Blat w kuchni jest cały w plamach takich jakby deszcz napadał i to zaschło a facet mi wmawia ze nic nie widzi! :mad:Mało tego przy kominku mam rzekomo ten sam kamień a wyglada zupełnie inaczej :bash:Słyszałam ze gościu wciska chiński kamień a mimo to poszłam do niego.Glupia dupa jestem i tyle!!! Polasilam sie na cenę to mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 U mojej juz tapeta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Meli a może coś bardziej uniwersalnego a dodatki bardziej dziecięce, dodatki potem szybko można zmienić Edytowane 2 Grudnia 2014 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ojjjj brzmi nie ciekawie i to baardzo...Fajna, czy Ty do cholery nie pamietasz ze chytry dwa razy traci? w sensie, wiesz ze jest taniej, z jakiegos powodu, ale jednak decydujesz sie, bo jest taniej. Dlatego ja u siebie nie zamowilam kamienia do tej pory..wybralam opcje 1200zl za cale moje wielkie blaty..i jak juz nazbieram kase na konkretna firme, to wtedy zamowie..moze to troszke potrwa bo wiadomo, wykonczeniowka szarpie po kieszeni...ale ja spokojnie poczekam. No tak, masz marokanska koniczynke..ale u nas to raczej nie ten kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.12.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Meli a może coś bardziej uniwersalnego a dodatki bardziej ciecięce, dodatki potem szybko można zmienić w mojej glowie sa kropki... musze dorwac jakas fajna strone z tapetami... ale taka zeby mnie nie powalilo na lopatki tylko, wiecie co...u mnie scianka kolankowa w kazdym z pokoi jest na dwoch stronach i pytanie... klasc na nich dwoch, czy tylko jedna? nie wiem jak to podzielic... ja bylam za opcja na 1 sciane... moj maz za dwiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.12.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna współczuję z tym blatem;/ a tapeta świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 chiński to taki bardziej plastikowy się wydaje? qrde ja już wolę normalny u kamieniarza nawet tego od nagrobków Fajna ekstra tapeta u córki / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No głupia jestem i tyle.:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.12.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 U mojej juz tapeta jest [ATTACH=CONFIG]292215[/ATTACH] ale super ta tapeta, przypomnisz gdzie zamawiałaś? droga była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Blat na kominek robiliśmy w lokalnej małej firmie i ten jest ok bez zadnych plam itp czarno czarny.Blaty w mega wielkim zakładzie pod miastem i okazało sie ze oszuści...Blat nazwa niby ta sama a jest ciemnoszary nie czarny i w dodatku te plamy :(A moze ktos ma absoluto nero u siebie to niech mi powie jak on powinien wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.12.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna,ja mam nero assoluto na kominku i w kuchni - pokaż swój z bliska, zobaczymy, co to za plamy.Mówj blat jest gładki, bez najmniejszych plam, maz czy skaz, ma oczywiście mega drobne drobinki szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.12.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna tapeta suuuuuuuuuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 ja mam na kominku nero ale chyba black - ma jakieś drobne kropki ale mało widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Sharlotka jak będe na budowie to zrobię zdjecia z bliska tego na kominku i tego blatu.Zobaczysz czy tak to powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts