Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna nie chcę cie martwić ale ja też mam 2 rodzaje blatu, drozszy na kominku szary w drobinki i tańszy czarny z takimi przebarwieniami, tyle ze ja go kupiłam swiadomie i taniej, duzo taniej niż ten na kominku, mam takie plamki rozbielone właśnie gdzieniegdzie, ale ja wiedziałam co kupuje i tyle, a ty chyba zapłaciłaś za droższy a masz tańszy, bo wykonawca mysli, głupi sie nie kapnie

Hej Reni, dawno się nie odzywałam , co nie oznacza , że nie zaglądam:yes:

no ale teraz musiałam:D pięknie wygląda ten Diankowy obrus u Ciebie i poduchy też:yes::yes: sama taki chciałam tylko bardziej w beżo-szary , bo próbuję połączyć beże , które mam z szarością, która mi się podoba:lol2: , ale okazuje się, że jest kłopot z materiałami w beżach, bo ich nikt nie zamawia:(

pozdrawiam ciepło :hug:

oj Ania to super jesteś zorganizowana, u mnie na mikołaja prezenty tylko dla dzieci i raczej coś taniego, a pod choinkę tylko dla naszej czwórki, ja chyba pandorkę bym chciała, mąż zegarek ale nie wiem czy taki drogi prezent nie odłożę na jego 40 urodziny, trochę za drogi pod choinkę

U nas na Mikołaja też tylko słodycze + drobiazgi (jakaś książka, zestaw kredek itd.). Na Gwiazdkę konkretniej, a w tym roku wyjątkowo ja i mąż już sobie daliśmy prezenty, bo były potrzebne wcześniej ;) Pod choinkę dostaniemy więc drobiazgi od reszty rodziny - zawsze wymieniamy się życzeniami i dostajemy to, co chcemy. Zwykle książki, płyty kosmetyki.

Mój mąż też niedługo 40-tka :D

Renia moj dokładnie wyglada tak jak piszesz- ma takie rozbielone plamki.:(Jakby zaschnięte krople....Nie wiedziałam ze to tak będzie wyglądało...Zdziwiła mnie stosunkowo niska cena bo za blat do kominka zapłaciliśmy 3,5 tys a za tyle blatów do kuchni 7 tys.No ale myślałam ze to wielka firma to i ceny maja mniejsze a kominkowy blat robiliśmy w innej firmie małej lokalnej.:(

To mój ciut wcześniej, bo w marcu. W sumie pomysłu na prezent nie mam. Raczej będzie impreza niespodzianka dla rodziny i znajomych, taka z tańcami do rana. Myślałam też o weekendzie gdzieś razem, bo w ciągu roku dużo pracy, wyjazdów i czasu dla siebie nie mamy, ale chyba wolę spotkanie z rodziną i znajomymi niż weekend we dwoje. Mąż jakby miał wybierać to też by imprezę wybrał więc chyba trzeba salę wynająć :D

Fajna moim zdaniem masz blat granitowy taki tańszy, pytanie teraz czy taki wybierałaś, czy wybierałaś absoluto nero i dostałaś inny, tu jest pytanie, na małej próbce mogłaś nie widzieć tych plamek, ja widziałam cały kawał blatu z którego mój będzie cięty, dlatego kupiłam tańszy bo cena atrakcyjna a te plamki nie sa złe, ale ja zapłaciłam za blat 4 tyś i też mam go dużo, myślę ze nawet wiecej niz ty albo podobnie