Sharlotka 02.12.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna,wezwij wykonawcę, niech odczyści kamień, może czymś jest po prostu pobrudzony?Tak się łudzę, chociaż z tego, co piszesz, niestety nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna nie chcę cie martwić ale ja też mam 2 rodzaje blatu, drozszy na kominku szary w drobinki i tańszy czarny z takimi przebarwieniami, tyle ze ja go kupiłam swiadomie i taniej, duzo taniej niż ten na kominku, mam takie plamki rozbielone właśnie gdzieniegdzie, ale ja wiedziałam co kupuje i tyle, a ty chyba zapłaciłaś za droższy a masz tańszy, bo wykonawca mysli, głupi sie nie kapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna ale dostałaś ten co wybierałaś czy nie? ten co pokazałaś ten masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 co taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 prezentów szukam co masz dla synka pod choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.12.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Hej Reni, dawno się nie odzywałam , co nie oznacza , że nie zaglądam:yes: no ale teraz musiałam:D pięknie wygląda ten Diankowy obrus u Ciebie i poduchy też:yes: sama taki chciałam tylko bardziej w beżo-szary , bo próbuję połączyć beże , które mam z szarością, która mi się podoba:lol2: , ale okazuje się, że jest kłopot z materiałami w beżach, bo ich nikt nie zamawia:( pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 hejka Fra magda pod choinke jeszcze nie mam, tylko na mikołaja, ale kupie mu meridę waleczną na xboxa, chce ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 pięknie wygląda ten Diankowy obrus u Ciebie pięknie jest obszyty, prosty ale elegancki zastanawiam się nad zamówieniem zasłon do syna szarych w gwiazdy , bo takie mi Dianka uszyła poduchy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 U mnie już prezenty i na Mikołaja i na Gwiazdkę kupione, spakowane. Mikołaj tylko dla dzieci i męża, ale na Wigilię jedziemy do rodziny więc było koło 15 paczek do zrobienia. Zawsze zabieram się za to w listopadzie, żeby mieć z głowy zanim kurierzy zaczną mieć opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 oj Ania to super jesteś zorganizowana, u mnie na mikołaja prezenty tylko dla dzieci i raczej coś taniego, a pod choinkę tylko dla naszej czwórki, ja chyba pandorkę bym chciała, mąż zegarek ale nie wiem czy taki drogi prezent nie odłożę na jego 40 urodziny, trochę za drogi pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 U nas na Mikołaja też tylko słodycze + drobiazgi (jakaś książka, zestaw kredek itd.). Na Gwiazdkę konkretniej, a w tym roku wyjątkowo ja i mąż już sobie daliśmy prezenty, bo były potrzebne wcześniej Pod choinkę dostaniemy więc drobiazgi od reszty rodziny - zawsze wymieniamy się życzeniami i dostajemy to, co chcemy. Zwykle książki, płyty kosmetyki. Mój mąż też niedługo 40-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Renia moj dokładnie wyglada tak jak piszesz- ma takie rozbielone plamki.:(Jakby zaschnięte krople....Nie wiedziałam ze to tak będzie wyglądało...Zdziwiła mnie stosunkowo niska cena bo za blat do kominka zapłaciliśmy 3,5 tys a za tyle blatów do kuchni 7 tys.No ale myślałam ze to wielka firma to i ceny maja mniejsze a kominkowy blat robiliśmy w innej firmie małej lokalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 O prezentach nawet nie myśle ...Nie mam teraz głowy do tego.Dla meza na Mikołaja mam perfumy dla młodej nowy telefon.Synowi pod choinkę chcemy kupic laptopa nowego bo ten juz mocno wysłużony....a mezowi cos sportowego kupie i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 mój 40 w czerwcu i napewno chcę mu załatwić lot na spadochronie jako pasazer, on bardzo by chciał i takiego odlotowego prezentu nigdy nie miał, no i ten zegarek ale drogi sobie kurna wybrał 1700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.12.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oooo Extra prezent ten lot!!!! :yes:40 ma sie raz w życiu Renia ,kup mu ten zegarek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 To mój ciut wcześniej, bo w marcu. W sumie pomysłu na prezent nie mam. Raczej będzie impreza niespodzianka dla rodziny i znajomych, taka z tańcami do rana. Myślałam też o weekendzie gdzieś razem, bo w ciągu roku dużo pracy, wyjazdów i czasu dla siebie nie mamy, ale chyba wolę spotkanie z rodziną i znajomymi niż weekend we dwoje. Mąż jakby miał wybierać to też by imprezę wybrał więc chyba trzeba salę wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Fajna moim zdaniem masz blat granitowy taki tańszy, pytanie teraz czy taki wybierałaś, czy wybierałaś absoluto nero i dostałaś inny, tu jest pytanie, na małej próbce mogłaś nie widzieć tych plamek, ja widziałam cały kawał blatu z którego mój będzie cięty, dlatego kupiłam tańszy bo cena atrakcyjna a te plamki nie sa złe, ale ja zapłaciłam za blat 4 tyś i też mam go dużo, myślę ze nawet wiecej niz ty albo podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 A lot - świetna sprawa. Kuzynka sobie wykupiła i ma wszystko na filmie nagrane. Świetna pamiątka. I super emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.12.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 gdzie ten lot chcesz? nasz znajomy ma szkółke w gliwicach na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oooo Extra prezent ten lot!!!! :yes:40 ma sie raz w życiu Renia ,kup mu ten zegarek.... kupię, kupię, najbardziej kocham dawać takie prezenty, i widzieć minę, jak córka odstała rok temu ipada to prawie sikała ale ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts