justyneczka1983 09.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witaj reni Jestem nowa i zarazem zielona na forum, ale bez komentarza w przypadku Twojego domku się nie obędzie. Piękny salon, piękna kuchnia, piękny pokój dla córeczki. Jesteś inspiracją w mych przyszłych wnętrzach. Pozwoliłam sobie skopiować zdjęcia na dysk, pokazałam już nawet mężowi i czarna kanapa w salonie to Jego faworyt, moim natomiast jest kuchnia. Mam jeszcze pytanie co jest na podłodze w salonie, pewnie wspominałaś ale ja pod wpływem ochów i achów:wave: napewno przeoczyłam. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 witaj justyneczka bardzo mi miło to wszystko słyszeć a jeszcze milej cię gościć.Na podłodze w salonie mam drewno dąb winter z tarketta, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masajka 09.04.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 witam serdecznie i również przychodzę z pytaniem o podłogę w salonie. Patrzę i patrzę i nie wiem jak to możliwe, że nie widać łączenia desek na krótkich bokach???? Czy może każda deska jest tylko 1 kawałkiem na długości? I oczywiście dołączam się do wszystkich zachwytów nad Twoimi wnętrzami. Przepięknie, stylowo, ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.04.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (...) nic wymyślnego bo urok w prostocie Obyśmy tylko zamierzony efekt osiągnęli, bo na forum tyle cudnych wnętrz, że człowiek co chwilę chciałby coś podpatrzeć i do siebie przenieść... I nie zawsze wyszłoby to na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Reni ja bylam pewna, ze ty z okolic Warszawy a ty nasza jestes no popatrz, ja też myślałam, że Reni nasza a tu się okazuje że Wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 No widzisz jak sie maskuje h&y sa 2 w Gliwicach, moglas zobaczyc w tym drugim ja tam tydzien temu kupowalam zajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 U mnie w mieście niestety w obu już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.04.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witajcie dziewczyny masajka deska ma oczywiście łączenie z krótkim bokiem ale fakycznie trzeba się przyjżeć, myślę, że faza nie barwiona na długim boku daje takze taki efekt ,że patrzymy tylko na łaczenia desek na długim boku, deska to dąb winter z tarketta. Witam w mojej galerii! markoto nawet nie wiedziałam że są dwa a pozatym byłam już taka zła, że ani by mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Reni masz priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Reni nie dziwie ci sie ale trzebabylo dzwonic do sklepu ale nie wrocilas z pustymi rekami wiec zakupy udane a te babki jaja z Almi sa cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.04.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Reni, tyle już razy widziałam Twoją łazienkę, ale jakoś nigdy się nie skupiłam na szafce. Jest dokładnie taka, jakiej będę szukała do swojej większej łazienki (tylko z białym blatem). Powiedz, że kupiłaś gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.04.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witaj anna, szafka gotowa i cena przyzwoita to seria domino z Koła, blat ma biały tylko ja dodatkowo dałam blat drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witaj anna, szafka gotowa i cena przyzwoita to seria domino z Koła, blat ma biały tylko ja dodatkowo dałam blat drewniany. Rewelacja Zadałam pytanie spodziewając się, że robiona na wymiar, a tu super niespodzianka Rozumiem, że masz złączone trzy szafeczki i na to nałożony blat? Ale ten blat, który jest w szafkach (ta górna płyta) zostawiłaś? Otwór pod syfon sama wycinałaś, czy kupiłaś szafkę z otworem? I jeszcze jedno pytanie - to jest jedna szuflada z takim fałszywym podziałem, czy dwie szuflady? Cena super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) tak, złączone trzy szafki a na to nałożony blat, blat od szafek został, otwory pod syfon są wycinane oryginalnie, a jak na szafce nie ma umywalki to przekłada sie tył jakoś na górę, no w kazdym razie nie widać wtedy otworu, jedna szuflada z podzialem fałszywym, ale w tym żłobieniu ciągnie się szufladę do otwarcia. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Super, bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Reni w wolnej chwili bardzo proszę pomóż mi wybrać kinkiet do szarej łazienki (fotki tam gdzie zawsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Reni w wolnej chwili bardzo proszę pomóż mi wybrać kinkiet do szarej łazienki (fotki tam gdzie zawsze) ok, lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catherina09 13.04.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witaj Reni miała bym do Ciebie jeszce jeden mały interesik.. mianaowicie podoba mi się Twoja komoda (szafka) biała w salonie jednak nigdzie takich nie widziałam wcześniej (oprócz allegro - są ale podobne) napisz proszę jaki to producent ile kosztowała i gdzie/jak ją kupiłaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 13.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Reni cały domek, wszystkie wnętrza.... po prostu piękne!!! z góry przepraszam jak coś odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.04.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witaj Reni miała bym do Ciebie jeszce jeden mały interesik.. mianaowicie podoba mi się Twoja komoda (szafka) biała w salonie jednak nigdzie takich nie widziałam wcześniej (oprócz allegro - są ale podobne) napisz proszę jaki to producent ile kosztowała i gdzie/jak ją kupiłaś..? hmm , nie wiem jaka szafka biała w salonie, mam tylko białą w jadalni o ten bufet chodzi? jeśli tak to jest bufet z Bo Concept i kosztował około 3500 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts