Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj reni

Jestem nowa i zarazem zielona na forum, ale bez komentarza w przypadku Twojego domku się nie obędzie.

Piękny salon, piękna kuchnia, piękny pokój dla córeczki. Jesteś inspiracją w mych przyszłych wnętrzach.

Pozwoliłam sobie skopiować zdjęcia na dysk, pokazałam już nawet mężowi i czarna kanapa w salonie to Jego faworyt, moim natomiast jest kuchnia.

Mam jeszcze pytanie co jest na podłodze w salonie, pewnie wspominałaś ale ja pod wpływem ochów i achów:wave: napewno przeoczyłam.

Pozdrawiam serdecznie.:)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam serdecznie i również przychodzę z pytaniem o podłogę w salonie. Patrzę i patrzę i nie wiem jak to możliwe, że nie widać łączenia desek na krótkich bokach???? Czy może każda deska jest tylko 1 kawałkiem na długości?

I oczywiście dołączam się do wszystkich zachwytów nad Twoimi wnętrzami. Przepięknie, stylowo, ze smakiem

witajcie dziewczyny

masajka deska ma oczywiście łączenie z krótkim bokiem ale fakycznie trzeba się przyjżeć, myślę, że faza nie barwiona na długim boku daje takze taki efekt ,że patrzymy tylko na łaczenia desek na długim boku, deska to dąb winter z tarketta. Witam w mojej galerii!

markoto nawet nie wiedziałam że są dwa a pozatym byłam już taka zła, że ani by mi się nie chciało.

witaj anna, szafka gotowa i cena przyzwoita to seria domino z Koła, blat ma biały tylko ja dodatkowo dałam blat drewniany.

Rewelacja :wave:

Zadałam pytanie spodziewając się, że robiona na wymiar, a tu super niespodzianka :lol:

Rozumiem, że masz złączone trzy szafeczki i na to nałożony blat?

Ale ten blat, który jest w szafkach (ta górna płyta) zostawiłaś?

Otwór pod syfon sama wycinałaś, czy kupiłaś szafkę z otworem?

I jeszcze jedno pytanie - to jest jedna szuflada z takim fałszywym podziałem, czy dwie szuflady?

Cena super :rotfl:

tak, złączone trzy szafki a na to nałożony blat, blat od szafek został, otwory pod syfon są wycinane oryginalnie, a jak na szafce nie ma umywalki to przekłada sie tył jakoś na górę, no w kazdym razie nie widać wtedy otworu, jedna szuflada z podzialem fałszywym, ale w tym żłobieniu ciągnie się szufladę do otwarcia. Edytowane przez reni1980

Witaj Reni miała bym do Ciebie jeszce jeden mały interesik.. :) mianaowicie podoba mi się Twoja komoda (szafka) biała w salonie jednak nigdzie takich nie widziałam wcześniej (oprócz allegro - są ale podobne) napisz proszę jaki to producent ile kosztowała i gdzie/jak ją kupiłaś..? :)

hmm , nie wiem jaka szafka biała w salonie, mam tylko białą w jadalni o ten bufet chodzi? jeśli tak to jest bufet z Bo Concept i kosztował około 3500 tyś