Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hey

Ja tak na szybko bo z małym od wczoraj jestem w szpitalu wymioty,biegunka i mega wysoka gorączka dziś juz jest lepiej kroplówki zadziałały

raaaany....bidulek...trzymajcie sie!! :( tfu tfu nigdy z zadnym z dzieciakow nie bylam w szpitalu (nie liczac zlamanej nogi;))

Women zdrówka i siły.

agatah ja podobnie jak lolek tylko organizowane to jest internetowo a nie przez księcia, no i zawsze oddaje jakąś moją autorską lalkę na licytację.

Melisa no to gratulacje, mają talent dziewczyny (własnie uszyłam twoje 2 obrusy)

hej

reni kupilas juz te sople? jak nie to nie kupuj. moj m (elektryk) twierdzi ze one sie nie nadaja na zewnatrz :no: nie sa wodoszczelne (niby maja by na zewnatrz a na pudelku napisane zeby nie wieszac w miejscu gdzie grozi zalanie woda) malo tegi przy naszysz sa jakies kabelki na wierzchu chyba dostalismy popsute.

hej

reni kupilas juz te sople? jak nie to nie kupuj. moj m (elektryk) twierdzi ze one sie nie nadaja na zewnatrz :no: nie sa wodoszczelne (niby maja by na zewnatrz a na pudelku napisane zeby nie wieszac w miejscu gdzie grozi zalanie woda) malo tegi przy naszysz sa jakies kabelki na wierzchu chyba dostalismy popsute.

Neska dokładnie tak jest - ale te z leroy merlin jetactive ( polskie) są typowo zewnętrzene :D mam 3 rok ten sam komplet i świeci jak ta lala.

Mój też elektryk;)

Hejka

my na l4 od wczoraj bo młody zapalenie ucha - także wzięłam się za okna.

Woman - dużo zdrówka!

no właśnie u nas skończył na antybiotyku - miał katar taka woda 2-3 tygodnie - ale chodził do przedszkola

we wtorek wieczorem ciągle mu zimno, smarkać nie chce bo mu w uszach trąbi - poszłam do lekarza bo nie dawało mi spokoju i ucho i zatoki zapchane - więc antybiotyk do wtorku i uziemieni jesteśmy .

Pierniczki masz Pierniczku? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Gdzie Renia?

Qrwa sprzątam sprzątam i sprzątam a jak dzis słońce zaświecilo to wszędzie syf

Serio jak wracasz do domu kiedy półmrok to nic nie widzisz, a jak siedzę od rana to qrwa wszędzie syf jak by człowiek miesiąc nie odkurzal

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

to już wiesz jaki wkur miałam wczoraj rano jak dałam rolety do góry a tam szaro wszędzie i mazy:yes: