Mmelisa 04.12.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Women przytulance dla Was z rana :hug: mam nadzieje, ze noc byla udana, w sensie: mogliscie spac. Czesc Ja zaraz z mlodsza do dentysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.12.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Hey Ja tak na szybko bo z małym od wczoraj jestem w szpitalu wymioty,biegunka i mega wysoka gorączka dziś juz jest lepiej kroplówki zadziałały raaaany....bidulek...trzymajcie sie!! tfu tfu nigdy z zadnym z dzieciakow nie bylam w szpitalu (nie liczac zlamanej nogi;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.12.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Women zdrówka i siły.agatah ja podobnie jak lolek tylko organizowane to jest internetowo a nie przez księcia, no i zawsze oddaje jakąś moją autorską lalkę na licytację.Melisa no to gratulacje, mają talent dziewczyny (własnie uszyłam twoje 2 obrusy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Melisa no to gratulacje, mają talent dziewczyny (własnie uszyłam twoje 2 obrusy) :wave: Odmienilas mi caaaly dzien ta wiadomoscia i to nie wiesz jak bardzo a teraz zmykam z mala do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.12.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Women! strasznie mi przykro....trzymajcie sie! Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.12.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 hej reni kupilas juz te sople? jak nie to nie kupuj. moj m (elektryk) twierdzi ze one sie nie nadaja na zewnatrz nie sa wodoszczelne (niby maja by na zewnatrz a na pudelku napisane zeby nie wieszac w miejscu gdzie grozi zalanie woda) malo tegi przy naszysz sa jakies kabelki na wierzchu chyba dostalismy popsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 hej reni kupilas juz te sople? jak nie to nie kupuj. moj m (elektryk) twierdzi ze one sie nie nadaja na zewnatrz nie sa wodoszczelne (niby maja by na zewnatrz a na pudelku napisane zeby nie wieszac w miejscu gdzie grozi zalanie woda) malo tegi przy naszysz sa jakies kabelki na wierzchu chyba dostalismy popsute. Neska dokładnie tak jest - ale te z leroy merlin jetactive ( polskie) są typowo zewnętrzene mam 3 rok ten sam komplet i świeci jak ta lala. Mój też elektryk;) Hejka my na l4 od wczoraj bo młody zapalenie ucha - także wzięłam się za okna. Woman - dużo zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 chyba zrobię dziś pierniczki - wątpię, że do świąt dotrwają ale w sumie w święta się już mało co je zjada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Madzik nie mow nic o uchu... moja starsza w nocy wstala, ze ja boli.. rano tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 no właśnie u nas skończył na antybiotyku - miał katar taka woda 2-3 tygodnie - ale chodził do przedszkola we wtorek wieczorem ciągle mu zimno, smarkać nie chce bo mu w uszach trąbi - poszłam do lekarza bo nie dawało mi spokoju i ucho i zatoki zapchane - więc antybiotyk do wtorku i uziemieni jesteśmy . Pierniczki masz Pierniczku? :lol2::lol2::lol2: Gdzie Renia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Pierniczki u mnie juz 2 razy pozarte Pierniczku mysle tez upiec ponownie, ale nie mam jak na ta chwile gdzie rece wlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Hejka laski Renia ma dziś wolne Qrwa sprzątam sprzątam i sprzątam a jak dzis słońce zaświecilo to wszędzie syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.12.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Qrwa sprzątam sprzątam i sprzątam a jak dzis słońce zaświecilo to wszędzie syf Usiądź, kawkę wypij i poczekaj aż słońce zajdzie Maila wysłałam, ale jak masz wolne, to pewnie nie odbierasz. Kaska doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Tak tak Aniu doszła, jutro sprawdzę co i jak Serio jak wracasz do domu kiedy półmrok to nic nie widzisz, a jak siedzę od rana to qrwa wszędzie syf jak by człowiek miesiąc nie odkurzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Kawke wlasnie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.12.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 U mnie najgorzej w kuchni, bo mam od południa. Jak słońce przyświeci, to wychodzę, żeby nie patrzeć Normalnie non stop mogłabym tam ze szmatą fronty przecierać a i tak zawsze coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.12.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 U mnie kuchnia to samo, słońce w niej od rana do 15 i lustro w łazience na wprost okna dachowego, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.12.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Następny dom trzeba bez okien wybudować. W sztucznym świetle będzie zawsze czyściutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.12.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Qrwa sprzątam sprzątam i sprzątam a jak dzis słońce zaświecilo to wszędzie syf Serio jak wracasz do domu kiedy półmrok to nic nie widzisz, a jak siedzę od rana to qrwa wszędzie syf jak by człowiek miesiąc nie odkurzal :rotfl::rotfl::rotfl: to już wiesz jaki wkur miałam wczoraj rano jak dałam rolety do góry a tam szaro wszędzie i mazy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 zapraszam do mnie nie inaczej jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts