reni1980 05.12.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ania ja też dziś sprzatam aby jutro było wolne, tzn wracam z pracy, kawka i do ściery, taka kolejność, wysłałam ci mailika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 oj wy bidulki.. .no nie ma nic gorszego jak : nie miec sie w co ubrac o tak, ja za to nigdzie nie chodzę , tzn ani na sylwka, ani na chrzciny czy komunia czy wesele a mam w szafie dwie nowe sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 o tak, ja za to nigdzie nie chodzę , tzn ani na sylwka, ani na chrzciny czy komunia czy wesele a mam w szafie dwie nowe sukienki mi przeszlo kolo nosa 6 komunii... Sylwester przewaznie w domu lub u znajomych... sukienek malo i jak nowe w czerwcu wesele u kuzynki...wiec cos sie kupi... nie bede szalec, im skromniej tym piekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.12.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 no właśnie z tego co mam w szafie to na domówkę może i by się nadało, ale nie na sylwester w eleganckiej restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.12.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ja na komunię jako gość też bym coś w szafie znalazła, ale mam komunię syna więc same rozumiecie. Przecież to nie wypada w starym ciuchu iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 a tak Aniu, musisz mieć nowy ciuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 zimno dzis na dworze cholera, poleciałam po zakupy i dopiero poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 dziewczynki przychodzę po prośbie czy możecie polecić jakiś młynek?? ale w sensownej ceni - nie ten evolution może o tym http://www.teka.com/pl/products/view/21545-akcesoria-tr_34_1_v teka tr34 ktoś coś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.12.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Młynka akurat nie mam więc się nie orientuję, ale mam cały sprzęt w domu z Teki i jestem bardzo zadowolona. Póki co bez zarzutu, a mieszkamy 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.12.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ja jutro na 60tke hahah takie klimaty czesc - u nas dzis Mikołaj na całego a ja to samo co większość - ściera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 ścierko ściereczko, księżniczko ma, gdy ciebie ni ma, brudny jest mój świat.. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Magda jak ty juz 3 dni sprzątasz to chyba błysk masz, nawet w pełnym słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Hejka laski . Wpadam na szybko się pochwalić, że mamy już projekt nowego domu . Trochę załamka, bo chciałam architekta, ale każdy, kto przyjeżdżał do naszego domku, mówił: "Lepiej wyburzyć i postawić nowy, mamy taki projekt na małą działkę..." bla, bla, bla. Oczywiście liczyliby jak za indywidualny. Miałam nadzieję, że jak wezmę młodego, ambitnego, to będzie chciał się wykazać, zaprojektować coś nietypowego, a tu dupa. Taka fajna robota, a oni ZERO pasji do projektowania . Dla nas to lepiej, bo 20-30 tys. w kieszeni . No bo zaprojektowaliśmy sami, tzn. mój ojciec, a my już ostatnie poprawki + elewację wspólnymi siłami. Została kwestia kolorów elewacji (tzn. jaki szary ) i okien w salonie - czy narożne, czy nie, ale to zdecydujemy po wycenie obydwóch . Na wnętrza mam już plan, będzie betonowa ściana w salonie - i tak się zastanawiam, czy to będzie grało, jak w sypialni i gabinecie odkryje się cegiełkę i pomaluje na biało? Tzn. czy cegła jest spójna z betonem??? Reni, help! Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.12.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ja mam młynek teki. Użytkuję póki co 1,5 roku i jest ok. Dodam że mielę wszystko, łącznie z łyżeczkami do herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 05.12.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ja mam młynek teki. Użytkuję póki co 1,5 roku i jest ok. Dodam że mielę wszystko, łącznie z łyżeczkami do herbaty Dziewczynki przywołuję was do porządku! bo ja nie wiem o co chodzi ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Dziewczynki przywołuję was do porządku! bo ja nie wiem o co chodzi ( Wyzej Karolina pytala o mlynek Teka..wiec Koza odp ze taki ma ;)Agata..fajnie..byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.12.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Ja mam młynek teki. Użytkuję póki co 1,5 roku i jest ok. Dodam że mielę wszystko, łącznie z łyżeczkami do herbaty ooooo super ale masz też ten sam model może? a czy to prawda że jak się chce jednokomorowy zlew to raczej młynek odpada? bo wrzątek się leje do tej komory - miliony są opinii i już sama nie wiem Edytowane 6 Grudnia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 06.12.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 A ja myslalam ze to żarty ze sie wszystko mieli hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Hejka laski Która była grzeczna cały rok i dostała prezent od Mikołaja? Ja byłam . I dostałam myjke parową Fajna młynek pod zlew, mieli odpadki, zamiast do kosza to do zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ilona super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts