Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o tak, ja za to nigdzie nie chodzę , tzn ani na sylwka, ani na chrzciny czy komunia czy wesele a mam w szafie dwie nowe sukienki :lol:

mi przeszlo kolo nosa 6 komunii...

Sylwester przewaznie w domu lub u znajomych... sukienek malo i jak nowe :lol2:

w czerwcu wesele u kuzynki...wiec cos sie kupi... nie bede szalec, im skromniej tym piekniej :D

Hejka laski :bye:.

Wpadam na szybko się pochwalić, że mamy już projekt nowego domu :wave:.

Trochę załamka, bo chciałam architekta, ale każdy, kto przyjeżdżał do naszego domku, mówił: "Lepiej wyburzyć i postawić nowy, mamy taki projekt na małą działkę..." bla, bla, bla. Oczywiście liczyliby jak za indywidualny.

Miałam nadzieję, że jak wezmę młodego, ambitnego, to będzie chciał się wykazać, zaprojektować coś nietypowego, a tu dupa. Taka fajna robota, a oni ZERO pasji do projektowania :(. Dla nas to lepiej, bo 20-30 tys. w kieszeni ;).

No bo zaprojektowaliśmy sami, tzn. mój ojciec, a my już ostatnie poprawki + elewację wspólnymi siłami. Została kwestia kolorów elewacji (tzn. jaki szary ;)) i okien w salonie - czy narożne, czy nie, ale to zdecydujemy po wycenie obydwóch ;).

Na wnętrza mam już plan, będzie betonowa ściana w salonie :wave: - i tak się zastanawiam, czy to będzie grało, jak w sypialni i gabinecie odkryje się cegiełkę i pomaluje na biało? Tzn. czy cegła jest spójna z betonem??? Reni, help!

Edytowane przez Ilona Agata

Ja mam młynek teki. Użytkuję póki co 1,5 roku i jest ok. Dodam że mielę wszystko, łącznie z łyżeczkami do herbaty :)

ooooo super :)

ale masz też ten sam model może?

a czy to prawda że jak się chce jednokomorowy zlew to raczej młynek odpada?

bo wrzątek się leje do tej komory - miliony są opinii i już sama nie wiem

Edytowane przez lukasz69karolina