Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka wszystkim,

u mnie też był Mikołaj, ale my to sobie do buta słodycze wkładamy lub jakieś drobiazgi.

Gratulacje Ilonka, macie już plan, kiedy ruszacie z budową?

Ja też się wam pochwale:) dostałam pracę i już niedługo się przeprowadzam. Wiadomo mam pełno obaw, ale myślę pozytywnie:)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Reni!!

Masz na oku może jakieś sople zewnętrzne? Ja kiedyś jeszcze przed tym watkiem z allegro byłam w hurtowni elektrycznej ale tam za 15 m budimex sopli gość podliczytł 330 zł ( już z 12% rabatem). Pózniej przeczytałam o tych za 99 zł i się ucieszyłam, aż do wieści jednej z dziewczyn, że nie nadają się na zewnątrz gdzie jest kontakt z wodą. W castoramie jak bylam to ceny droższe niż w tej hurtowni , ale kurcze 330 zł jak mój mąż się dowie to się puknie w czoła:) Szukam tańszej alternatywy :)

Hejka wszystkim,

u mnie też był Mikołaj, ale my to sobie do buta słodycze wkładamy lub jakieś drobiazgi.

Gratulacje Ilonka, macie już plan, kiedy ruszacie z budową?

Ja też się wam pochwale:) dostałam pracę i już niedługo się przeprowadzam. Wiadomo mam pełno obaw, ale myślę pozytywnie:)

Gratulacje! :wave: Wiedziałam, że się uda! :hug:

My ruszamy na wiosnę - o ile sprawy urzędowe znowu się nie przedłużą :bash:.

Czesc Wam :)

Ja powtorka z rozrywki dnia wczorajszego...

moj kochany Mezus wczoraj demontowal stolik przy kanapie..i stwierdzil, ze i tak nie mamy gdzie go trzymac, wiec po co sie bawic w odkrecanie srubek.. nogi powylamywal i caly syf na dywanie zostal :rolleyes:;)

Rano mile minuty w aucie... dziadek mroz zrobil piekne rysunki na szybach... a kochany Maz, zabral moja skrobaczke ;) wiec czekalam az odtaja po odpaleniu silnika...