bratkaf 08.12.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Hejka wszystkim, u mnie też był Mikołaj, ale my to sobie do buta słodycze wkładamy lub jakieś drobiazgi. Gratulacje Ilonka, macie już plan, kiedy ruszacie z budową? Ja też się wam pochwale:) dostałam pracę i już niedługo się przeprowadzam. Wiadomo mam pełno obaw, ale myślę pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.12.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Hej. O tej jednej komorze zlewu do młynka nic nie wiem. Jak leję wrzątek to i tak puszczan zimną wodę z kranu. A z Tego co ja kojarzę to tylko tłuszczu gorącego nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 bratkat super wieści, a widzisz trzeba było tak od razu, a dawałaś sobie rok czasu, super :wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.12.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 a bo w życiu to jednak różnie bywa, ale teraz wiem, że połowa sukcesu to dobre nastawienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 pewnie że tak, super, czyli teraz będziesz mieszkać w wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 08.12.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Witaj Reni!! Masz na oku może jakieś sople zewnętrzne? Ja kiedyś jeszcze przed tym watkiem z allegro byłam w hurtowni elektrycznej ale tam za 15 m budimex sopli gość podliczytł 330 zł ( już z 12% rabatem). Pózniej przeczytałam o tych za 99 zł i się ucieszyłam, aż do wieści jednej z dziewczyn, że nie nadają się na zewnątrz gdzie jest kontakt z wodą. W castoramie jak bylam to ceny droższe niż w tej hurtowni , ale kurcze 330 zł jak mój mąż się dowie to się puknie w czoła:) Szukam tańszej alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dorota mój maż znalazł jakieś fajne w casto właśnie, chyba po 69 zł za 4,5 mb, czyli ja bym musiała mieć 3 szt, więc nie takie drogie a podonbo na więcej niz raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.12.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 pewnie że tak, super, czyli teraz będziesz mieszkać w wawie? no na razie to do mnie nie dociera, jakoś nie traktuję swojego wyjazdu, jakbym wyjeżdżała już na stałe, ale pewnie z czasem będzie trzeba podjąć jakieś decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.12.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Hejka wszystkim, u mnie też był Mikołaj, ale my to sobie do buta słodycze wkładamy lub jakieś drobiazgi. Gratulacje Ilonka, macie już plan, kiedy ruszacie z budową? Ja też się wam pochwale:) dostałam pracę i już niedługo się przeprowadzam. Wiadomo mam pełno obaw, ale myślę pozytywnie:) Gratulacje! Wiedziałam, że się uda! My ruszamy na wiosnę - o ile sprawy urzędowe znowu się nie przedłużą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 08.12.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Renia jak mąż kupi to podaj nazwę producenta oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.12.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Helołja dziś jeszcze w domu i jutrozaraz się zabieram za okna dachowe - nienawidzę ich myć. Bratka gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.12.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ja właśnie wolę myć okna dachowe niż zwykłe, tylko u mnie mży od pary dni i nie mam jak się za nie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.12.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 u mnie też mały deszczyk, więc mycie dachowych to się nie da Magda jutro najpóźniej wyślę paczkę, jeste juz spakowana i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pociesze Was.. u mnie od wczoraj od godz 23 gradobicie z malymi przerwami w ciagu dnia dzisiejszego Czesc Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.12.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ale tutaj dzisiaj spokojnie Daje znac i zapraszam na licytacje na FM tak poza tym... to dzisiaj odebralam moj grill i doszly misie dla moich dziewczynek z TVN "podaruj misia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.12.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Hejka, Ja dziś i jutro jak Magda urlopuję.... tzn sprzątam już na święta powoli ( i jeszcze opony muszę zmienić:bash:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.12.2014 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.12.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 hej jak przygotowania do swiat? ja juz prezenty zrobilam biore sie za ogarnianie chalupy kupilam sobie perfumy znalazlam zapach idealny dla siebie po prostu mnie powalil musze mlodemu kupic krzeselko do kapieli moze ma ktoras po swoich dzieciach i chce odsprzedac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.12.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Hey No ja powoli też biorę się za porządki wczoraj umyłam okna dziś mam w planach szafki kuchenne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.12.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Czesc Wam Ja powtorka z rozrywki dnia wczorajszego... moj kochany Mezus wczoraj demontowal stolik przy kanapie..i stwierdzil, ze i tak nie mamy gdzie go trzymac, wiec po co sie bawic w odkrecanie srubek.. nogi powylamywal i caly syf na dywanie zostal Rano mile minuty w aucie... dziadek mroz zrobil piekne rysunki na szybach... a kochany Maz, zabral moja skrobaczke wiec czekalam az odtaja po odpaleniu silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts