Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok, super. To nie wiem, czy się w weekend przed świętami uporam. Może jak mąż pomoże :wiggle: Jak nie zdążymy, to najwyżej po świętach będę działać.

Wczoraj dostałam przesyłkę od Diany. Świetnie wszystko wyszło. Teraz się do drugiego zamówienia przymierzam, bo mama chętna i dzieciaki też coś chcą... Bardzo fajne te poduchy.

Renia wiem o czym piszesz bo u mnie jak byłam w domu to wkur co rano jak widziałam kurz a wcześniej sprzątałam.

Wczoraj robiłam porządek w garderobie - wywaliłam 2/3 ubrań do niani - zostawiłam tylko 4 pary spodni, kilka koszul, 4 swetry i parę bluzek - reszta oddana. I mam spokój z ubraniami i prasowaniem, odwiecznym praniem i tym. ze nie mam w czym iść.

Foty straszne, bo przy okazji wypróbowałam opcję panoramy w telefonie i trochę się rozmazało ;)

Ale widać, że zamówiłam 6 poduszek :D

No i stolik kawowy przeszedł lifting. Póki co zostaje, ale ma teraz jasne nogi.

http://i3.fmix.pl/fmi2608/a9506bf6000e1bff54884b3b/zdjecie.jpg

I salon w pełnej krasie...

http://i2.fmix.pl/fmi2319/4b93cf3100251f0954884b44/zdjecie.jpg

no to trzeba bedzie myslec o takich dla siebie :cool:

ale poki co musze zapomniec :bash: wczoraj grill rozpakowalismy...jest faaajny :D dzisiaj 5 krzesel musialam dokupic, bo gosci na swieta trzeba pomiescic przy stole.. poza tym dokupilam wiecej przydasi i modle sie, zeby mnie maz nie spakowal do walizki i nie wyslal za morze :eek:

Hej hej laski!!!!:)To jaaaaaaa!!!!!!!:DNie mam czasu zeby nawet tutaj zajrzeć na moment.Do przyszłej środy muszę byc przeprowadzona a można powiedziec ze jestem w proszku....:bash:w weekend byłam w Berlinie sie zresetować troszkę - swietnie było ,byliśmy ze znajomymi akurat mieli rocznice ślubu to poszaleliśmy troche.;)Zakupowo słabo tylko jakieś pierdoły do domu a sobie nic bo torebki ktora chciałam nie było w tym kolorze co chce wiec jedynie kremikiem musiałam sie pocieszyć.Ale pojadłam kebsow,wurstow i winkiem grzanym sie zadowoliłam.:)