Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak przeprowadzka trwa w najlepsze.Mloda juz śpi z nami bo wszystko ma juz wywiezione.W salonie tez juz pustoszeje bo za kazdym razem cos wywożę na nowe.:DNajgorsze czyli szkło zostawiam sobie na weekend.:yes:Kurcze w zeszłym tygodniu wzięliśmy firmę sprzątająca zeby ogarnęła wszystko po budowie łącznie z mysiej okien.Ladnie wszystko posprzątali okna na błysk a tu dzisiaj patrzę a dalej syf.....cały kurz wciaz osiada :bash: Edytowane przez fajna kobieta

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna super z tym grzanym winkiem i wurstami.

Ja parę lat temu byłem na weihnachtsmarkt, to był czad!.

Ja po urlopiku odkopuję się w pracy.

Udało mi się okna pomyć, powiesić firany, zmienić opony i upiec PIERNICZKI o takie:

Wprawdzie jeszcze bez lukru ale są, Częstujcie się:

http://images68.fotosik.pl/442/f0cbd38c8280cb2fmed.jpg

Jejku pierniczki!!!! :)Lllluuuubieeee......w tym roku nie robię niestety....:(Ale za to zakwas na barszcz juz nastawiłam i jutro chce bigos robić bo chce zamrozić na święta.W ogóle chce pomrozic jedzenie bo nie będe miała kiedy tam gotowac trzeba będzie z kartonów wyjmować a gdzie jeszcze mi w kuchni siedzieć.:mad:

Mmelisa przydasie zawsze przydadzą sie :)

Dzień dobry

Musze tak powiedziec to mojej drugiej polowce :lol2:

Dzien dobry :D

oczy mi sie zamykaja... na 7:20 bylam z dziecmi w przedszkolu, bo swieto Łucji maja...a wieczorem na 18 do starszej do szkoly, bo mikolajki itp...

Mnie wczoraj moja młoda do białej gorączki doprowadziła.Zadzwonila po 3 lekcji ze sie złe czuje czy moge przyjechać po nia do szkoły.No to jadę bo jak juz rano wychodziła do szkoły to niewyraźnie wygladała,lekka gorączka szkliste oczy ...Weszłam po nia na lekcji języka polskiego i mowię kobiecie ze dzwoniła ze sie złe czuje to przyszłam ja zabrać.A ta na mnie jak nie skoczy- No to juz jest skandal nie dość ze jedna z najsłabszych z języka polskiego z dwoch sprawdzianów z lektur dostała pale to jeszcze jak jest poprawa pracy klasowej to ja pani zabiera!!! Jakbym w mordę dostała....:(Nic mi gowniara nie mówiła ze jest tak złe!!! Ona tylko mowi o dobrych ocenach a okazuje sie ze o palach nic mi nie mowi.:mad:Myslalam ze ja rozszarpią w samochodzie.Szlaban ma na wszystko- zero kompa zero tv zero koleżanek.Kazalam jej od początku przeczytać obie lektury.Nawet teraz jak pisze to mi krew buzuje z nerwów na nia.:bash: