fajna kobieta 10.12.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Tak przeprowadzka trwa w najlepsze.Mloda juz śpi z nami bo wszystko ma juz wywiezione.W salonie tez juz pustoszeje bo za kazdym razem cos wywożę na nowe.:DNajgorsze czyli szkło zostawiam sobie na weekend.:yes:Kurcze w zeszłym tygodniu wzięliśmy firmę sprzątająca zeby ogarnęła wszystko po budowie łącznie z mysiej okien.Ladnie wszystko posprzątali okna na błysk a tu dzisiaj patrzę a dalej syf.....cały kurz wciaz osiada Edytowane 10 Grudnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.12.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 women u mnie to juz w ogóle kiepsko z czasem ale mieliśmy rezerwacje hotelu juz od października wiec nie chcieliśmy sie wycofywać...:yes:Zreszta taka odskocznia była nam potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.12.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Fajna super z tym grzanym winkiem i wurstami.Ja parę lat temu byłem na weihnachtsmarkt, to był czad!. Ja po urlopiku odkopuję się w pracy. Udało mi się okna pomyć, powiesić firany, zmienić opony i upiec PIERNICZKI o takie:Wprawdzie jeszcze bez lukru ale są, Częstujcie się: http://images68.fotosik.pl/442/f0cbd38c8280cb2fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.12.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Jejku pierniczki!!!! :)Lllluuuubieeee......w tym roku nie robię niestety....:(Ale za to zakwas na barszcz juz nastawiłam i jutro chce bigos robić bo chce zamrozić na święta.W ogóle chce pomrozic jedzenie bo nie będe miała kiedy tam gotowac trzeba będzie z kartonów wyjmować a gdzie jeszcze mi w kuchni siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 jeessssoooo Lolek..smaka mi narobiles! dobrze ze mam pepperkake w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.12.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Fajna mogę wysłać jak nie pieczesz Melisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.12.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Aniu fajnie jest Mmelisa przydasie zawsze przydadzą sie OOOO pierniczki, ja dziecku domek z piernika obiecałam Dzień dobry Edytowane 11 Grudnia 2014 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.12.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Hej hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.12.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Lolek :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Mmelisa przydasie zawsze przydadzą sie Dzień dobry Musze tak powiedziec to mojej drugiej polowce Dzien dobry oczy mi sie zamykaja... na 7:20 bylam z dziecmi w przedszkolu, bo swieto Łucji maja...a wieczorem na 18 do starszej do szkoly, bo mikolajki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.12.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 hej. u mnie malowanie plus montaz listew plus drobne poprawki. burdel mam niesamowity poza tym nie moge sobie z mloda poradzic w ogole mnie nie slucha. wieczorem nie chce isc spac rano nie chce wstac juz nie mam do niej nerwow:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 hejka ja o mojej kochanej córci nawet nie mówie ale .........mam dosć Fajna czyli chałupa sprzedana i święta w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.12.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Dokładnie tak Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.12.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Fajna pokaż że coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ja tez czasami mam dosc ale co zrobic...takie sa dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.12.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 reni ale ja sie niestety dopatrzylam ze ona ma moj charakter. i z tego to na pewno nie wyrosnie az sie boje co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 moja też ma mój i wqrwia mnie niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 nigdy w to nie wierzyłam ale to najświętsza prawda, małe dzieci mały kłopot duze dzieci....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.12.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Mnie wczoraj moja młoda do białej gorączki doprowadziła.Zadzwonila po 3 lekcji ze sie złe czuje czy moge przyjechać po nia do szkoły.No to jadę bo jak juz rano wychodziła do szkoły to niewyraźnie wygladała,lekka gorączka szkliste oczy ...Weszłam po nia na lekcji języka polskiego i mowię kobiecie ze dzwoniła ze sie złe czuje to przyszłam ja zabrać.A ta na mnie jak nie skoczy- No to juz jest skandal nie dość ze jedna z najsłabszych z języka polskiego z dwoch sprawdzianów z lektur dostała pale to jeszcze jak jest poprawa pracy klasowej to ja pani zabiera!!! Jakbym w mordę dostała....:(Nic mi gowniara nie mówiła ze jest tak złe!!! Ona tylko mowi o dobrych ocenach a okazuje sie ze o palach nic mi nie mowi.:mad:Myslalam ze ja rozszarpią w samochodzie.Szlaban ma na wszystko- zero kompa zero tv zero koleżanek.Kazalam jej od początku przeczytać obie lektury.Nawet teraz jak pisze to mi krew buzuje z nerwów na nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts