Nesska 12.12.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 hej. reni przeciez to normalne o zlych ocenach rodzice ma wywiadowkach sie dowiaduja nikt sie palami nie chwali ty tez tak pewnie robilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 hmm pewno tak ale nie tak perfidnie, w domu mówi ze moze będzie piątka na koniec a prawda taka ze musi zdawać na 3, no trochę poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Renia czytałam ale I pad mi sie ładował i ten pieprzony kabelek pękł i musiałam lecieć do Media po nowa ladowarke( juz kurwa trzecia!!!!) :mad:Mówiłam nawet mezowi o twojej młodej ze tez aparatka jak nasza:DNie wiem czy one w takim wieku sa ze tak kombinują czy o co chodzi??? :(Moja stwierdziła ze chodzi do szkoły bo my jej karzemy.No ręce opadają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 no to bardzo podobne, bo moja zaś nie docenia tego ze chodzi prywatnie na angielski i płacę za każdą lekcję 50 zł, bo chcę aby lepiej go umiała niż ja i też mi powiedziała, ze chodzi bo ja chcę przecież a nie ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 a jeszcze lepsza była z matmą, chodzi na koreketycje ale uważa ze to dlatego bo ja chcę aby mieć święty spokój i wolne bo przecież ja bym z nia siedziała a tak ona idzie do pani a ja mam luz:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No to dokładnie jak u mnie...:mad:wszystko robią za karę bo my karzemy.:bash:Pocieszam sie jedynie tym ze nauka języków jej idzie dobrze bo to akurat lubi.Po niemiecku mowi lepiej ode mnie angielski tez bardzo dobrze.Nienawidzi języka polskiego...chora jest jak pytam co z polskiego zadane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.12.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hejka!!! Przywitam sie tylko i ide popracować . Jak tak czytam o waszych córkach to juz się boję .Ja wiem ,ze tez taka byłam - pamiętam wszystko i teraz cały czas powtarzam mlodej , że zawsze ma mówic mamie nawet o najgorszych rzeczach bo lepiej powiedzieć samemu i szybklo niz później mama ma się dowiadywac od kogos innego.Cały czas się łudzę , że to zaowocuje i nie będę mieć takich problemów. Teraz mam inne .Moja jest bardzo inteligentna i mądra ,czasami nawet mnie zaskakuje rzeczami o których nie wiem skąd wie .Uzywa wyszukanego słownictwa .No i przez to dzieci w klasie ( 6 letnie) zaczęły ją przezywać mózgowiec ,madralińska .I młoda przezywa .wydaje mi się ,że to rodzice o niej mówią w domu a te dzieci ( 2 chłopaków do teraz) to słysza i z tego to się wzięło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ja mojej odłączyłam internet w telefonie i to był strzał w dziesiatkę tzn bardzo ją taka kara zabolała, oj bardzo i wogóle sie takiej nie spodziewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 hej. reni przeciez to normalne o zlych ocenach rodzice ma wywiadowkach sie dowiaduja nikt sie palami nie chwali ty tez tak pewnie robilas dokładnie tak się robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.12.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 kończę właśnie tą moją paczkę do dziecka z biednej rodziny. mam nadzieję zę się ucieszy, kupiłem polarową fajną bluzę młodzieżową w lidlu, klocki lego technic (taka fajna wyścigówka), 5 metalowych resoraków w (w lidlu były), czapka z szalikiem i rękawiczkami, mase słodyczy (czekolady, gumk do żucia, babki świąteczne z lidla takie fajne małe były), pierniki korzenne, ciastka, kinder niespodzianki, i nie wiem co jeszcze..... może coś podpowiecie? Coś do szkoły, kredki, pisaki, jakąś grę, puzzle, układanki. Sorry, ale za dużo tych słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 mirka tak to jest, albo przezywają biednych czy gorzej sobie radzących albo zbyt mądrych, u mojej koleżanki w klasie syna na takie biedne dziecko, tzn gorzej ubrane mówią menel, masakra, dzieci są okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.12.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) straszne Reni ,tylko te dzieci to z domu wynoszą ,słysza rodziców jak o kimś mówią . Ja mojej mówię ,że ma dziekować za komplement bo być mądra to zaszczyt . Edytowane 12 Grudnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 no dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.12.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hej:) Ja dziewczyny też się dowiaduję o pałach mojego syna dopiero na zebraniu:yes: jak pytam to oczywiście jest rewelka ogólnie z roku na rok jest coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 hejka londonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.12.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dlatego ja też się boję ,że moja przez te przezywanie jej opuści się w nauce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.12.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dobra mykam ,bo przez remont w plecy z robota jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Londoś jak się mieszka? wigilia u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 mirka jaki remont masz, salonu czy sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 magda masz wiadomość na fb a paczkę dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts