Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Renia czytałam ale I pad mi sie ładował i ten pieprzony kabelek pękł i musiałam lecieć do Media po nowa ladowarke( juz kurwa trzecia!!!!) :mad:Mówiłam nawet mezowi o twojej młodej ze tez aparatka jak nasza:DNie wiem czy one w takim wieku sa ze tak kombinują czy o co chodzi??? :(Moja stwierdziła ze chodzi do szkoły bo my jej karzemy.No ręce opadają.....:bash:

No to dokładnie jak u mnie...:mad:wszystko robią za karę bo my karzemy.:bash:Pocieszam sie jedynie tym ze nauka języków jej idzie dobrze bo to akurat lubi.Po niemiecku mowi lepiej ode mnie angielski tez bardzo dobrze.Nienawidzi języka polskiego...chora jest jak pytam co z polskiego zadane.:(

Hejka!!!

Przywitam sie tylko i ide popracować :).

Jak tak czytam o waszych córkach to juz się boję .Ja wiem ,ze tez taka byłam - pamiętam wszystko :D i teraz cały czas powtarzam mlodej , że zawsze ma mówic mamie nawet o najgorszych rzeczach bo lepiej powiedzieć samemu i szybklo niz później mama ma się dowiadywac od kogos innego.Cały czas się łudzę , że to zaowocuje i nie będę mieć takich problemów.

Teraz mam inne :).Moja jest bardzo inteligentna i mądra ,czasami nawet mnie zaskakuje rzeczami o których nie wiem skąd wie .Uzywa wyszukanego słownictwa .No i przez to dzieci w klasie ( 6 letnie) zaczęły ją przezywać mózgowiec ,madralińska .I młoda przezywa :(.wydaje mi się ,że to rodzice o niej mówią w domu a te dzieci ( 2 chłopaków do teraz) to słysza i z tego to się wzięło .

kończę właśnie tą moją paczkę do dziecka z biednej rodziny. mam nadzieję zę się ucieszy, kupiłem polarową fajną bluzę młodzieżową w lidlu, klocki lego technic (taka fajna wyścigówka), 5 metalowych resoraków w (w lidlu były), czapka z szalikiem i rękawiczkami, mase słodyczy (czekolady, gumk do żucia, babki świąteczne z lidla takie fajne małe były), pierniki korzenne, ciastka, kinder niespodzianki, i nie wiem co jeszcze.....

może coś podpowiecie?

Coś do szkoły, kredki, pisaki, jakąś grę, puzzle, układanki.

Sorry, ale za dużo tych słodyczy :(