fajna kobieta 12.12.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moja młoda chodzi do szkoły międzynarodowej wiec jak wiadomo dzieci mieszane dużo skośnookich mulatów ciemnoskórych ....Wiecie kto najbardziej dokucza tym " innym"? Dzieci polskie.....:bash:Nie jesteśmy narodem tolerancyjnym i to sie wynosi z domu niestety :mad:Inność jest dla nas powodem do wyzywania upokarzania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 cieszcie sie tylko tskimi problemami (jedynkami) bo jak slucham co te podlotki teraz wyprawiaja to mi wlost deba staja. strasznie sie boje dorastania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Wiecie kto najbardziej dokucza tym " innym"? Dzieci polskie.....Nie jesteśmy narodem tolerancyjnym i to sie wynosi z domu niestety dokładnie tak jest ja zawsze dzieciom tłumaczę, ze inny to taki sam, nawet ostatnio było dwóch gejów w telewizji, moja córka ogląda to z otwartą buzią i mówi, boże oni razem ??? ja mówię no tak razem, czasami facet jest z facetem a kobieta z kobietą, i to też jest naturalne, ona mówi ja bym tak nie mogła, to ja mówię ty nie musisz ale jak inni chcą to ich sprawa, ona na to, no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 reni ciesz sue ze nie kupilas tych sopli bo ten gosc to jakis oszust. teraz sie negatywne komentarze posypaly. fikcyjna firma a te lampki ti chyba ze zwrotow. tel wylaczony na maile nie odpisuje:mad: nienawidze takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 cieszcie sie tylko tskimi problemami (jedynkami) bo jak slucham co te podlotki teraz wyprawiaja to mi wlost deba staja. strasznie sie boje dorastania w sumie racja, pała to chyba najlepsze z dorastania a co masz na myśli bo ja wszelkie zachowania nastolatków koduję w głowie, bo trzeba sie z tym osłuchać, nawet tę "szkołę" czasami oglądam na tvn, pojebane to ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 reni ciesz sue ze nie kupilas tych sopli bo ten gosc to jakis oszust. teraz sie negatywne komentarze posypaly. fikcyjna firma a te lampki ti chyba ze zwrotow. tel wylaczony na maile nie odpisuje:mad: nienawidze takich ludzi o jezu strasznie mi przykro, kurcze to ja go poleciłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moja juz nie reaguje z otwarta buzia na gejów ale widze ze sie zawstydza jak widzi w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 no moja pomału widzi i rozumie ze swiat jest różny, ocenia go tak jak uważa, ale myślę ze głośno by tego nie powiedziała, no w kazdym razie ja nie mam nic do czarnych, gejów czy lesbijek, dla mnie ludzie jak inni a nawet lepsi, i moim też to tłumaczę, nie ma nic gorszego jak brak tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 oj w tej szkole sie można napatrzeć. dzieciaki maja lepsze zabawy niż dorośli o jezu strasznie mi przykro, kurcze to ja go poleciłam moja wina bo go nie sprawdziłam trudno się mówi ale mnie w..rwia ze ludzie maja odwagę tak oszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Z moim młodym na roku jest dwoch gejów ale nie sa para.I tak jak do tej pory alergicznie reagował na ta orientacje tak widze ze teraz zmienił pogląd.Cieszy mnie to bo mam w sobie duża tolerancje do inności ale nie lubie obnoszenia sie z tym a niektórzy tak robią wlasnie- na kazdym kroku powtarzają ze sa gejami.Wkurza mnie to bo nie wiem co chcą tym osiągnąć czy udowodnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 reni, fajna ile maja lat wasze dziewczyny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 nesska ja też go nie sprawdziłam, w zasadzie wkleiłam to dla pokazania o czym mówię, kurcze szkoda ze taki cham i to przed swiętami takie akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 reni, fajna ile maja lat wasze dziewczyny??? moja 12 lat, teraz 6 klasa postawówki, za rok gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 moja panna sobie zazyczyła misia pande który chodzi- 250zł powaliło ich z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moja 10 4 klasa podstawowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ja mam problem co mojej kupić, myślałam o takim kolorowym zegarku swatcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 moja panna sobie zazyczyła misia pande który chodzi- 250zł powaliło ich z tymi cenami no drogo, ja kupiłam chrześniakowi tego furbiego, było po 290 ale 20 % rabatu na kartę, czyli dałam za niego 230 zł, w sumie bardzo tanio, bo w smyku po 350 zł, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hey Mirka a ja się już zastanawiałam czemu Ciebie tak długo nie ma :A temat zachowania dzieci to temat rzeka wydaje mi się że dziewczyny są gorsze niż chłopcy bynajmniej u mnie narazie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.12.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 dzieki Reni za namiary na światełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 moja dostała furby w zeszłym roku i teraz leży i sie kurzy, czasami go pies potarmosi. tyle kasy a i tak sie znudził i to jest najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts