Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moja młoda chodzi do szkoły międzynarodowej wiec jak wiadomo dzieci mieszane dużo skośnookich mulatów ciemnoskórych ....Wiecie kto najbardziej dokucza tym " innym"? Dzieci polskie.....:bash:Nie jesteśmy narodem tolerancyjnym i to sie wynosi z domu niestety :mad:Inność jest dla nas powodem do wyzywania upokarzania....

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie kto najbardziej dokucza tym " innym"? Dzieci polskie.....Nie jesteśmy narodem tolerancyjnym i to sie wynosi z domu niestety

dokładnie tak jest

ja zawsze dzieciom tłumaczę, ze inny to taki sam, nawet ostatnio było dwóch gejów w telewizji, moja córka ogląda to z otwartą buzią i mówi, boże oni razem ???

ja mówię no tak razem, czasami facet jest z facetem a kobieta z kobietą, i to też jest naturalne, ona mówi ja bym tak nie mogła, to ja mówię ty nie musisz ale jak inni chcą to ich sprawa, ona na to, no tak

cieszcie sie tylko tskimi problemami (jedynkami) bo jak slucham co te podlotki teraz wyprawiaja to mi wlost deba staja. strasznie sie boje dorastania :(

w sumie racja, pała to chyba najlepsze z dorastania

a co masz na myśli bo ja wszelkie zachowania nastolatków koduję w głowie, bo trzeba sie z tym osłuchać, nawet tę "szkołę" czasami oglądam na tvn, pojebane to ale prawdziwe

no moja pomału widzi i rozumie ze swiat jest różny, ocenia go tak jak uważa, ale myślę ze głośno by tego nie powiedziała, no w kazdym razie ja nie mam nic do czarnych, gejów czy lesbijek, dla mnie ludzie jak inni a nawet lepsi, i moim też to tłumaczę, nie ma nic gorszego jak brak tolerancji

Z moim młodym na roku jest dwoch gejów ale nie sa para.I tak jak do tej pory alergicznie reagował na ta orientacje tak widze ze teraz zmienił pogląd.Cieszy mnie to bo mam w sobie duża tolerancje do inności ale nie lubie obnoszenia sie z tym a niektórzy tak robią wlasnie- na kazdym kroku powtarzają ze sa gejami.Wkurza mnie to bo nie wiem co chcą tym osiągnąć czy udowodnić? :mad: