london23 12.12.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Londoś jak się mieszka? wigilia u Ciebie? Madziu mieszka się dobrze ale gorzej się robi to co jest do zrobienia...bo jak się już siedzi to się nie chce:yes: co do świąt :no: ja jestem anty kucharka.. anty świąteczna i anty okazjodyrdymały Edytowane 12 Grudnia 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 To i tak Renia drogi prezent :yes:230 zł...fiu fiu.....:)Ja chrześniakowi wczoraj w TK Maxie kupiłam dźwig Bob budowniczy za 80 zł dołożę jeszcze książkę i tyle.Mlodej nie mam pomysłu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 magda masz wiadomość na fb a paczkę dostałaś? dziś dojdzie Kochana - dostałam smsa rano:) anty okazjodyrdymały hahah dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Madziu mieszka się dobrze ale gorzej się robi to co jest do zrobienia...bo jak się już siedzi to się nie chce:yes: co do świąt :no: ja jestem anty kucharka.. anty świąteczna i anty okazjodyrdymały No wlasnie tego sie obawiam najbardziej ze jak juz zamieszkamy to to co jest niezrobione juz tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.12.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fajna moja w tym samym wieku co twojaPomysłu na prezent tez jeszcze nie mam niby chce tel nowy ale ten co ma ma dopiero ponad rok wiec to przesada młodemu kupiłam fifa 15 na Xbox jeszcze jakies lego dokupie czym starsze tym większy problem nawet z prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.12.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Problem jest dlatego ,że te dzieciaki już wszystko mają i tylko się w dupach przewraca:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moja na Mikołaja dostała telefon bo tamtej juz był naprawde zajechany i przedpotopowy aż wstydziła sie do szkoły nosić.:DKurcze nie mam pomysłu co dla niej....młodemu nowy laptop kupujemy mezowi ta bluzę co wczoraj wkleilam i termo kubek.Wiecej prezentów nie robię jesteśmy sami na całe święta mam w nosie nawet mamuśkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.12.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ja w tym roku kupię staremu mopa a synowi magiczną ściereczkę ...może da to im do myślenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Przy okazji zapytam.Co myślicie o takiej sofie? Tylko kolor oczywiście inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.12.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fajna dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fajna,to model Fama tak?Wiesz, że ma z tyłu sznurowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.12.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Reni sypialnię ,salon i klatkę zostawiam na wiosnę .Po tym małym mam juz dosyć . Stelaz przyszedł nie ten co trzeba. Poduszka nie ta co trzeba. Miały byc zakupy w Ikei to się auto tak popsuło że już tydzień bez.Teraz kupiliśmy tę część bo nigdzie jej nie ma to się okazalo dzisiaj ,że zepsuta i autao dalej nie sprawne ,a juz plan był że w nd pojedziemy:bash:. Posciel w H&Y była ale bez prześcieradła więc chciałam online zamówić a tam ogólnie brak wszystkiego:bash:. Wszystko na przekór ,ale nie narzekam . A i jeszcze w te nasze auto wjechał gośc i uciekł ,ale na szczęście mieliśmy numer rejestracyjny:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Tak tak Sharlotka to Fama.Wiem i to mnie wlasnie troche zraza....wolałabym bez chyba.:)Slyszalas cos moze o tej sofie? Jak z jakością wygodna? Jest wersja rozkładana moze? Edytowane 12 Grudnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.12.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 A te poduszki w sofie, jak już się trochę poużywa nie będą wyjeżdżać spod dupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Widziałam ją w jednym z salonów, duża, wygodna, Furninova ma porządne meble.Tylko to sznurowanie........wg mnie pasuje do stylu rustykalnego, retro....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Laski jak jutro zorganizuję w domu choinke żywą to dotrwa do 3 króli chociaż?Kiedy żywe choinki macie zamiar ubierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.12.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Reni, fajna! Jak tak czytam o Waszych córkach to myślę, że moja jakaś dziecinna 10 lat w styczniu a lalkami się bawi i klocki układa Telefon to jej ledwo wcisnęłam żeby mieć z nią kontakt. A i tak go włączy 2 razy w tygodniu, a na smsy odpisuje po 3 dniach Z internetu okazjonalnie korzysta. Coś taka jakaś nie na te dzisiejsze czasy Renia a córka zadowolona z tej sztalugi z lidla? Bo widziałam, że u nas jeszcze są, może bym swojej kupiła pod choinkę? Dzięki za dobre opinie o szafie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Magda ja jutro też po choinkę jadę, spokojnie do 3 króla da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 okej to też wezmę tylko nie wiem czy mi się do auta zmieści bo mam kratkę a nie wiem jak siedzenia się składa to jodłe mam brać? w obi niby 150-220 za 79 zł czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Casual ja mojej kupiłam ten cały zestaw do rysowania, nie sztaluge, jeszcze nie dostała, to na urodziny ma 18. To faktycznie twoja jak dziecko, moja juz nie, na kompie to wszystko umie, więcej odemnie, z telefonem jeszcze lepiej sobie radzi , wszystkie te hasła typu androida, integramy, Facebooki i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts