Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Londoś jak się mieszka? wigilia u Ciebie? ;)

Madziu mieszka się dobrze ale gorzej się robi to co jest do zrobienia...bo jak się już siedzi to się nie chce:yes: co do świąt :no::no: ja jestem anty kucharka.. anty świąteczna i anty okazjodyrdymały :D

Edytowane przez london23

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu mieszka się dobrze ale gorzej się robi to co jest do zrobienia...bo jak się już siedzi to się nie chce:yes: co do świąt :no::no: ja jestem anty kucharka.. anty świąteczna i anty okazjodyrdymały :D

No wlasnie tego sie obawiam najbardziej ze jak juz zamieszkamy to to co jest niezrobione juz tak zostanie :mad:

Moja na Mikołaja dostała telefon bo tamtej juz był naprawde zajechany i przedpotopowy aż wstydziła sie do szkoły nosić.:DKurcze nie mam pomysłu co dla niej....młodemu nowy laptop kupujemy mezowi ta bluzę co wczoraj wkleilam i termo kubek.Wiecej prezentów nie robię jesteśmy sami na całe święta mam w nosie nawet mamuśkę.:yes:

Reni sypialnię ,salon i klatkę zostawiam na wiosnę .Po tym małym mam juz dosyć :bash:.

Stelaz przyszedł nie ten co trzeba.

Poduszka nie ta co trzeba.

Miały byc zakupy w Ikei to się auto tak popsuło że już tydzień bez.Teraz kupiliśmy tę część bo nigdzie jej nie ma to się okazalo dzisiaj ,że zepsuta i autao dalej nie sprawne ,a juz plan był że w nd pojedziemy:bash::bash:.

Posciel w H&Y była ale bez prześcieradła więc chciałam online zamówić a tam ogólnie brak wszystkiego:bash::bash:.

Wszystko na przekór ,ale nie narzekam .

A i jeszcze w te nasze auto wjechał gośc i uciekł ,ale na szczęście mieliśmy numer rejestracyjny:D.

Reni, fajna! Jak tak czytam o Waszych córkach to myślę, że moja jakaś dziecinna ;) 10 lat w styczniu a lalkami się bawi i klocki układa :) Telefon to jej ledwo wcisnęłam żeby mieć z nią kontakt. A i tak go włączy 2 razy w tygodniu, a na smsy odpisuje po 3 dniach :( Z internetu okazjonalnie korzysta. Coś taka jakaś nie na te dzisiejsze czasy :lol2:

Renia a córka zadowolona z tej sztalugi z lidla? Bo widziałam, że u nas jeszcze są, może bym swojej kupiła pod choinkę?

Dzięki za dobre opinie o szafie :*

Casual ja mojej kupiłam ten cały zestaw do rysowania, nie sztaluge, jeszcze nie dostała, to na urodziny ma 18.

To faktycznie twoja jak dziecko, moja juz nie, na kompie to wszystko umie, więcej odemnie, z telefonem jeszcze lepiej sobie radzi , wszystkie te hasła typu androida, integramy, Facebooki i inne