Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Laski jak jutro zorganizuję w domu choinke żywą to dotrwa do 3 króli chociaż?

Kiedy żywe choinki macie zamiar ubierac?

Ja też jutro po choinkę jadę:) najlepiej tydzień przed świętami kupować, po im bliżej świąt, tym gorszy wybór, a moja musi być idealna:)

Ja kupię albo jodłę, albo świerk syberyjski

Magda my przewozimy na dachu:) przypinamy takimi pasami lub sznurkiem:)

Hej, my tez jutro po choinkę lecimy:D też często jodłę , choć nie ukrywam, że najbardziej lubię zapach pospolitych świerków, tylko te igły :(do sprzatania potem niefajne:no: ps Magda pytałam Cię wczoraj o Baśkę, chyba nie czytałaś?? miłego weekendu Wam życzę :hug:

Casual ja mojej kupiłam ten cały zestaw do rysowania, nie sztaluge, jeszcze nie dostała, to na urodziny ma 18.

To faktycznie twoja jak dziecko, moja juz nie, na kompie to wszystko umie, więcej odemnie, z telefonem jeszcze lepiej sobie radzi , wszystkie te hasła typu androida, integramy, Facebooki i inne

No no, ja też myslałam o tym zestawie. No to moja pewnie taki charakter i tak już może zostać, a przynajmniej nie trzeba od kompa gonić ;)

Mojego brata corke (10lat) ciezko zadowolic... bo to chodzacy len! ze tak sie wyraze...dziecko nie ma tej wyobrazni do zabawy, nie potrafi sama :no:

jakies prace reczne itp to ciagle stekanie eeee, a czemuuuuu?? muuuuuszeee?? nie chce mi sie... itd :mad:

i wez takiej kup prezent, tjaaa marzenie to ona ma, prawdziwego konia!! :bash:

a starszy syn 15lat.. i co jemu kupic? to moj chrzesniak:( w ubieglym roku dalam mu na korki do pilki noznej.. 250zl!

w tym roku az taka dobra nie bede! dosc z tym... i tym sposobem nie mam pomyslu na niego :(

Moj młody tez grudniowy, 28 .:DZawsze narzeka ze jest z końca roku.Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla córki.:sick:Niby spoważniała ostatnio a mówiła cos o Lego friends ze by chciała dostać.

Rok młodszy :) W moim wieku to ma znaczenie ;) Ja z początku stycznia to rok w plecy :(

A listu nie pisała?? ;) Moja jeszcze pisze hahaha

ps lego friends mamy i że tak powiem nawet jest w używaniu, w przeciwieństwie do np. ferbiego ;)