reni1980 12.12.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ja zawsze jodłe Kaukazka biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.12.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Laski jak jutro zorganizuję w domu choinke żywą to dotrwa do 3 króli chociaż? Kiedy żywe choinki macie zamiar ubierac? Ja też jutro po choinkę jadę najlepiej tydzień przed świętami kupować, po im bliżej świąt, tym gorszy wybór, a moja musi być idealna:) Ja kupię albo jodłę, albo świerk syberyjski Magda my przewozimy na dachu:) przypinamy takimi pasami lub sznurkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.12.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hej, my tez jutro po choinkę lecimy:D też często jodłę , choć nie ukrywam, że najbardziej lubię zapach pospolitych świerków, tylko te igły :(do sprzatania potem niefajne:no: ps Magda pytałam Cię wczoraj o Baśkę, chyba nie czytałaś?? miłego weekendu Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fra a tak tak już odpisuję wzajemnie - miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.12.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Casual ja mojej kupiłam ten cały zestaw do rysowania, nie sztaluge, jeszcze nie dostała, to na urodziny ma 18. To faktycznie twoja jak dziecko, moja juz nie, na kompie to wszystko umie, więcej odemnie, z telefonem jeszcze lepiej sobie radzi , wszystkie te hasła typu androida, integramy, Facebooki i inne No no, ja też myslałam o tym zestawie. No to moja pewnie taki charakter i tak już może zostać, a przynajmniej nie trzeba od kompa gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Reni..Twoja corka 18grudnia ur? moja tez Casuall ciesz sie, ze twoja lubi lalki itp zabawki zawsze latwiej cos kupic, bo wiesz, ze sie ucieszy... Co do choinki... my przewaznie na dzien przed wigilia ubieramy a po sylwestrze zaraz wywalamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.12.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fajnie urodzić się w grudniu Prezent na Mikołaja, na urodziny i pod choinkę hahaha Mmelisa z tym cieszeniem to różnie bywa, sama na pewno wiesz Generalnie wszystko się szybko nudzi. Uwielbia czytać więc książka zawsze trafiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Mojego brata corke (10lat) ciezko zadowolic... bo to chodzacy len! ze tak sie wyraze...dziecko nie ma tej wyobrazni do zabawy, nie potrafi sama jakies prace reczne itp to ciagle stekanie eeee, a czemuuuuu?? muuuuuszeee?? nie chce mi sie... itd i wez takiej kup prezent, tjaaa marzenie to ona ma, prawdziwego konia!! a starszy syn 15lat.. i co jemu kupic? to moj chrzesniak:( w ubieglym roku dalam mu na korki do pilki noznej.. 250zl! w tym roku az taka dobra nie bede! dosc z tym... i tym sposobem nie mam pomyslu na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.12.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No dla mnie kupowanie prezentów to trauma, dobrze, że moje bratanki maja niewiele ponad roczek, tu nie ma problemu z wymyśleniem, im starsze dziecko tym gorzej wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moj młody tez grudniowy, 28 .:DZawsze narzeka ze jest z końca roku.Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla córki.:sick:Niby spoważniała ostatnio a mówiła cos o Lego friends ze by chciała dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.12.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moj młody tez grudniowy, 28 .:DZawsze narzeka ze jest z końca roku.Kurcze nie mam pomysłu na prezent dla córki.:sick:Niby spoważniała ostatnio a mówiła cos o Lego friends ze by chciała dostać. Rok młodszy W moim wieku to ma znaczenie Ja z początku stycznia to rok w plecy A listu nie pisała?? Moja jeszcze pisze hahaha ps lego friends mamy i że tak powiem nawet jest w używaniu, w przeciwieństwie do np. ferbiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Moja ma juz kilka zestawów Lego friends ale napisała w liście do Mokolaja ze chce friends school.:)U mnie tez sa w używaniu od czasu do czasu a Furby leży w kacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie furby w kacie..lego friends w kacie, laptop i tablet w kacie w tym roku kupilam to o czym mi mloda ciagle mowila, ze chcialaby dostac cos takiego jak tutaj na zdjeciu Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.12.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 i za karę będzie dziergać dywan w chevron dla mamusi i cioci :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.12.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Gee jakie nudy.....nic w TV a sprzątać mi się nie chce........ a musiałbym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.12.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 i za karę będzie dziergać dywan w chevron dla mamusi i cioci :lol2::lol2::lol2: prędzej podkładki na stół :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.12.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Nie chce być złym prorokiem Melisa, ale u nas krosno też w kącie Wydziergany jeden dywanik przez mnie i drugi przez córcie. Lolek jak to nie ma nic? A dr. Dolitlle, a Muppety, a Grinch? hahahaha Moi nie wiedzą co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 A ja sie przy Troi nudzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 i za karę będzie dziergać dywan w chevron dla mamusi i cioci :lol2::lol2::lol2: tak tak tak kupione za grosze bo w promo.. lezy od pazdziernika i czeka na zapakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 A ja sie przy Troi nudzę..... mialam ogladac a siedze na skype film leci w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts