koza79 12.12.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hejka! U nas Furby też leżał ale sprzedałam na olx i pół kasy odzyskałam. Dodam że w pół godziny od wystawienia było już ośmiu chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hejka wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 A ja juz wiem czemu furby w kacie lezy... baterie sie wyczerpaly i w tablecie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.12.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dzisiaj podpisaliśmy umowę końcowa do przyszłego piątku musimy oddać klucze a ja w czarnej dupie jestem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.12.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fajna dasz radę... wiem tak się mówi ale jak się ma deadline to robi sie wszystko żeby zdążyć.Gratuluję i czekam na kolejne fotki z nowego gniazdkaA co z Twoim Żonem? już lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.12.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Raz lepiej raz gorzej okazało sie ze to nie serce tylko nerwica i refluks żołądka.:(Straszne dziadostwo bo objawy jak przy zawale sa.:bash:Bierze leki i troche załagodził te ataki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Raz lepiej raz gorzej okazało sie ze to nie serce tylko nerwica i refluks żołądka.:(Straszne dziadostwo bo objawy jak przy zawale sa.:bash:Bierze leki i troche załagodził te ataki. Fajna, a do jakiego lekarza chodzi? To znaczy jakiej specjalizacji? I jakie badania, żeby to wykryć? Mój ojciec ma (chyba) to samo i nikt nie wie, jak leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 mirka tak to jest, albo przezywają biednych czy gorzej sobie radzących albo zbyt mądrych, u mojej koleżanki w klasie syna na takie biedne dziecko, tzn gorzej ubrane mówią menel, masakra, dzieci są okropne Ja też miałam takie sytuacje w pracy. Dzieciaki się śmiały z innych, że (cytuję): "nie masz Conversów tylko tanie trampki", "nie stać cię na dres Adidasa", "twoja mama kupuje w Biedronce". Ja zawsze informowałam o tym w trybie natychmiastowym rodziców. I wiecie co? Oni nie widzieli w tych wyzwiskach niczego złego! Raczej na zasadzie: "No przecież tak jest...". Masakra, trzeba bardzo uważać, co się wpaja dzieciakom, co się przy nich mówi, nawet przypadkiem. Ale to była specyfika środowiska (młodzi dorobkiewicze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 A jeśli chodzi o to, co w mediach opowiada się o gimnazjum... Cóż... Trzeba dzielić nawet przez dziesięć. Mocno wyolbrzymione. Pamiętajcie, że przypadek nie jest regułą, a w TVN pokazują, jakby te przypadki były większością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.12.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 I co macie juz choinki:) my wczoraj kupilismy a dzisiaj z rana ubieralismy, jest cudnie. Po ile u was jest jodła kaukaska? Ja kupilam w praktikerze za 80 zł taka do dwóch metrów, a kolo mojego domu takie same kosztowały juz 120 zł. Teraz pieke ciasto na jutro do pracy, bo we wtorek jestem tam ostatni dzień i od razu po pracy jade do Warszawy, w czwartek będę pierwszy dzień w nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.12.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o gimnazjum to tez mi się wydaje ze trochę to wyolbrzymione. Jak ja robilam specjalizacje nauczycielska i mialam praktyki, to najlepiej wlasnie wspomninam praktyki w gimnazjum. Byly to dzieciaki ktorym sie jeszcze chcialo cos robic, byly chetne do wszystkiego, a w liceum to juz leniwce, co zaproponujesz to wiecznie na nie byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o gimnazjum to tez mi się wydaje ze trochę to wyolbrzymione. Jak ja robilam specjalizacje nauczycielska i mialam praktyki, to najlepiej wlasnie wspomninam praktyki w gimnazjum. Byly to dzieciaki ktorym sie jeszcze chcialo cos robic, byly chetne do wszystkiego, a w liceum to juz leniwce, co zaproponujesz to wiecznie na nie byly Tak, dużo wynosi się z domu, jak w domu ok, to dziecko tak łatwo nie ulega (rówieśnikom) i ma kręgosłup moralny. Wiadomo, jest bunt, ale nie inaczej niż my się buntowaliśmy. Te wszystkie plotki o alkoholu, narkotykach, zabawie w słoneczko... Jasne, dziewczyny z patologicznych środowisk różne cyrki wyprawiają, ale normalny nastolatek poprzestaje na spróbowaniu papierosa . Nie inaczej niż my w tamtym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Fajna, a do jakiego lekarza chodzi? To znaczy jakiej specjalizacji? I jakie badania, żeby to wykryć? Mój ojciec ma (chyba) to samo i nikt nie wie, jak leczyć. W przychodni dostał skierowanie do gastrologa i na próbę wysiłkowa.Zrobil próbę wysiłkowa ktora wraz z innymi badaniami wykluczyła serce.Gastrolog zlecił endoskopię na ktorej widać ze zrobiła sie nadżerki na żołądku nie jest to groźne dieta można sie pozbyć.Dostal leki No i oczywiście musiał zmienić sposób odżywiania.Zaproponuj tacie na początek zmodyfikowanie diety.Przy refluksie trzeba zrezygnować z cytrusów,cebuli czosnku pora ostrych przypraw smażonych potraw zasmażanych wędzonych.Jest tego troche ....:(No i warto zrobic endoskopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Czesc Wam.. Odnoszac sie do slow Ilony...to ja nie wiem w jakim swiecie obie zyjemy... bo u mnie w okolicznych gimnazjach tak wlasnie jest...i nie sa to rodziny Patologiczne! Prosty przyklad po sasiedzku... Matka nauczycielka, ojciec wojskowy, a dzieciak w szkole w wc sobie wodke pije To tyle ode mnie... Fajna, to chyba lepiej z taka diagnoza niz z sercowa.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Hej Mmelcia!! No jasne ze lepiej ale cholerstwo dokuczliwe jest objawy jak przy zawale serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Jaki tu spokój nananana....nic sie nie dzieje nananana....wszyscy tyrają przed świetami czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ja nie tyram...jeszcze jem sniadanko a przy okazji pilnuje starszej cory i chomika (przygarniety na 3tyg ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.12.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Hej Kochane jak choinki? moja stoi od piątku i już mnie wkur :lol2: Fajna oooo czyli dobrze. że nie serducho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.12.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Renia przesyłka jeszcze nie doszła - ale może ze wzgl na święta poczta ma opoźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 To masz misje: chomik :Dja juz po śniadanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts