Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka laski

Ilona trzymam cię na słowo :)

jestes tego pewna? :cool:

Oj tak Fajna...misja chomik..pieprzony w nocy tak popindala po klatce, ze myslalam, ze to burza :lol2:

moglabym go odniesc do kumpeli domu, ale on tam zmarznie... bo ona wylaczyla ogrzewanie :bash: szkoda mi tego zwierzaka, wiec niech sobie pograsuje u nas, a dzieci maja jakas odskocznie :yes:

Madzik, co z choina nie tak? miejsce zabiera czy co :lol2:

Fajna a bo już mnie denerwuje klimat świąt:lol2:

1. wczoraj od 12-17 byłam w CH z mamą (szukałam stroju dla Pasterza - w końcu się wkurzyłam i kupiłam młodemu futerko beżowe płaszczyk na dziale dla dziewczynek, do tego gruby pas brązowy i pasterz jak ta lala... Młody szczęśliwy).

2.

Edytowane przez Magda_lena85

schabowego... i niech głoduje :lol2::lol2::lol2:

mąż mnie wczoraj pytał czy kupiłam "im" jakieś prezenty :rotfl: powiedziałam "nie kochanie - zajmuje się domem i gotowaniem - jak wrócisz w piątek to masz cały weekend żeby kupić coś wyjątkowego" :lol2::lol2::lol2:

(aha na teściach się nie kończy - jest jeszcze rodzeństwo ;) )

także wigilia będzie liczyła 12 dorosłych i 5 dzieci ;)

jezeli firanka jest na tasmie pomarszczona to nie marszczysz...a jezeli nie ma tasmy w firance, to robisz zakladki delikatne z firanki...

lapiesz dwa konce firany na zabki i srodek... szukasz srodka.. rozsuwasz wtedy prawidlowo zabki patrzac czy jest ladnie symetrycznie i hej :cool: