reni1980 15.12.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 hejka laski Ilona trzymam cię na słowo Jasne, dziewczyny z patologicznych środowisk różne cyrki wyprawiają, ale normalny nastolatek poprzestaje na spróbowaniu papierosa . Nie inaczej niż my w tamtym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Hej Magda! A dlaczego cie wqrwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 hejka laski Ilona trzymam cię na słowo jestes tego pewna? Oj tak Fajna...misja chomik..pieprzony w nocy tak popindala po klatce, ze myslalam, ze to burza moglabym go odniesc do kumpeli domu, ale on tam zmarznie... bo ona wylaczyla ogrzewanie szkoda mi tego zwierzaka, wiec niech sobie pograsuje u nas, a dzieci maja jakas odskocznie Madzik, co z choina nie tak? miejsce zabiera czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Hej Renia!!! Renia jak sie wiesza firanki???? Karnisz mam taki z zabkami i nie wiem jak te firanki i zasłony powiesić???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Mmeli to wyjmij mu ta huśtawkę na noc bo one sie uaktywniają w nocy i roznosi je energia jak wszystkie gryzonie.Mialam kiedys krolika w nocy spać nie dawał tak popindalal po klatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.12.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Fajna a bo już mnie denerwuje klimat świąt:lol2:1. wczoraj od 12-17 byłam w CH z mamą (szukałam stroju dla Pasterza - w końcu się wkurzyłam i kupiłam młodemu futerko beżowe płaszczyk na dziale dla dziewczynek, do tego gruby pas brązowy i pasterz jak ta lala... Młody szczęśliwy).2. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ale mi sie podoba jak on tak szaleje Fajna, ja nie Reni, ale tez sie znam na wieszaniu firan u mnie w domu, okna to zawsze moje zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No to masz wyzwanie!!!! Teściowie na Wigilii.....:Dcos wyjątkowego chyba przygotujesz prawda?! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 To pisz Mmeli jak to cholerstwo powiesić???? Wcześniej miałam takie zasłony z dziurami u góry i tylko wsuwając na ten karnisz a taki z zabkami to czarna magia dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No to masz wyzwanie!!!! Teściowie na Wigilii.....:Dcos wyjątkowego chyba przygotujesz prawda?! :lol2: taaa pierozki z grzybkami a co tam pisz czekaj teraz na odp Reni...w koncu to Ona jest Twoja goru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 schabowego... i niech głoduje :lol2: mąż mnie wczoraj pytał czy kupiłam "im" jakieś prezenty powiedziałam "nie kochanie - zajmuje się domem i gotowaniem - jak wrócisz w piątek to masz cały weekend żeby kupić coś wyjątkowego" :lol2: (aha na teściach się nie kończy - jest jeszcze rodzeństwo ) także wigilia będzie liczyła 12 dorosłych i 5 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.12.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Magda dac ci numer nadania? moja choinka też od wczoraj stoi, piękna jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Magda, dobre!!!! Renia...zamiast tak zachwalac, pokaz foto bo na slowo nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.12.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Renia może dziś przyjdzie - bo w piątek jakiś sms mi przyszedł w południe z pocztexu także może dziś bedzie a jak nie to jutro posprawdzamy.Robisz wigilię u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.12.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 fajna jak masz taśmę wszytą a ja tak mam, to na to zabkę i wsuwam w karnisz, daj fotę jaki masz karnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A propo Wigilii ma ktos fajny przepis na śledziki w śmietanie??? :stirthepot:Zawsze robię w zalewie octowej a teraz zachciało mi sie w śmietanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Renia karnisz taki tylko podwójny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.12.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 no tą żabką łapiesz górę firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.12.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A co ile te żabki łapać? Jakos marszczyć trzeba czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 jezeli firanka jest na tasmie pomarszczona to nie marszczysz...a jezeli nie ma tasmy w firance, to robisz zakladki delikatne z firanki... lapiesz dwa konce firany na zabki i srodek... szukasz srodka.. rozsuwasz wtedy prawidlowo zabki patrzac czy jest ladnie symetrycznie i hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts