reni1980 16.12.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 no własnie takie, boże ja dałam po 59 zł za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 masz woale na święta wyprasowane? bo ja nie - powiesiłam białe boki tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 pewnie ze mam, 4 godziny prasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 :lol2::lol2: prawdziwa PPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.12.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witajcie:) ja dzisiaj ostatni dzień w starej pracy, za parę godzin wyjazd do Warszawy, dziwne bo się nie stresuje, szkoda tylko ludzi z pracy, bo z fajnymi pracowałam, a atmosfera jest dla mnie bardzo ważna. Pożegnanie trwało już od wczoraj, upiekłam ciasto, a dzisiaj dali mi ładne upominki. Widać że dziewczyny kupowały bo dostałam zestaw do herbaty z Duki:P Nowy rozdział zaczynam, ciekawe czy będę mogła tak z wami klikać w nowej robocie:) wątpię...ale może jak się już tam ogarnę to będę wiedziała co i jak można:) Fajna przypomniało mi się, że możesz podrzucić mężowi książkę "Jak przestać się martwić i zacząć żyć" Ten refluks to wiesz, że na tle nerwowym. Ja jestem w trakcie czytania i na wiele rzeczy patrzę teraz inaczej mi pomaga, a przecież różnych osobistych problemów co nie miara u mnie. Druga książka to "Potęga podświadomości", też ok, ale tam jest tak ogólnie bardziej napisane i dużo o Bogu, także nie wszystkim może przypaść do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 bratkaf trzymam kciuki, napisz po przyjeździe co i jak, choćby wieczorkiem Magda specjalnie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 moja choinka i łośki od Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 choinka trochę krzywa a ta kolorowa bombka to malowana przez syna, musiała wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 boze ten mój salon ciemny jak cholera kiedy na dworze pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Hej. Dla tych , które jeszcze szukają pomysłu na prezent np dla dziecka, które interesuje się muzyką polecam keybord- w niektórych lidlach jeszcze są cena ok 350 zł ale to yamahy z funkcją pianina takie coś:cool:dostanie w tym roku mój synuś ps pandorkę też uwielbiam; swoją ciuram strasznie:cool: tzn mam ją na sobie dzień i noc. niestety te koraliki ze szkła murano nie wszystko wytrzymują problem polega na tym, że ja prawie nie umiem jej samą odpiąć:cool:tak mocno trzyma to zapięcie:yes: aaa jak kiedys mąż zobaczył jak celowałam nożem kuchennym w zapięcie, żeby się otworzyło to padł..dodam , że zapięcie miałam na wewn stronie nadgarstka, czyli prosto w żyły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 no faktycznie to zapięcie mocno trzyma, ja już paznokcie złamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.12.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 pięknie! ( ooo 1 prezencik jest.. ciekawe dla kogo ) zasłonki idealne :lol2: poduszki od Diany extra! zamówię po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 jeden łosiek ma przyklejone ucho:( i ta mu złamałam jak wchodziłam do domu, Karolka tak super zapakowała ale ja oczywiście w pracy rozpakowałam i domu już dojechał bez ucha:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Renia, świetny masz salon, nawet w tej mrocznej wersji:yes: a choinka miodzio wcale nie wiedzę, że krzywa .. no i jakie masz dzieci uległe:cool:moje takich kolorowych bombek nawieszają mnostwo:bash: no ale dzięki temu, nie muszę się zastanawiać w jakim kolorze maja być w tym roku święta bo wiadomo, że kolorowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 super te poduchy, wszyscy moi goście się zachwycają, nawet teściowa mówiła ze piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 a ten stojak do choinki to skąd? fajny jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fra tak dzieci mam uległe, wszystkim mówią ze w naszym domu tylko czarno i szaro i biało, choinka też, nawet w sklepie jak pokazują bombki to zawsze mówią, taka piękna tylko jak by była czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 a ten stojak do choinki to skąd? fajny jest:yes: zabij mnie ale nie pamiętam, mam go juz klika lat, jeszcze z mieszkania ze mną przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fra tak dzieci mam uległe, wszystkim mówią ze w naszym domu tylko czarno i szaro i biało, choinka też, nawet w sklepie jak pokazują bombki to zawsze mówią, taka piękna tylko jak by była czarna :lol2:to się nazywa obycie z dizajnem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 super te poduchy, wszyscy moi goście się zachwycają, nawet teściowa mówiła ze piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts