Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie:)

ja dzisiaj ostatni dzień w starej pracy, za parę godzin wyjazd do Warszawy, dziwne bo się nie stresuje, szkoda tylko ludzi z pracy, bo z fajnymi pracowałam, a atmosfera jest dla mnie bardzo ważna. Pożegnanie trwało już od wczoraj, upiekłam ciasto, a dzisiaj dali mi ładne upominki. Widać że dziewczyny kupowały bo dostałam zestaw do herbaty z Duki:P

Nowy rozdział zaczynam, ciekawe czy będę mogła tak z wami klikać w nowej robocie:) wątpię...ale może jak się już tam ogarnę to będę wiedziała co i jak można:)

Fajna przypomniało mi się, że możesz podrzucić mężowi książkę "Jak przestać się martwić i zacząć żyć" Ten refluks to wiesz, że na tle nerwowym. Ja jestem w trakcie czytania i na wiele rzeczy patrzę teraz inaczej mi pomaga, a przecież różnych osobistych problemów co nie miara u mnie. Druga książka to "Potęga podświadomości", też ok, ale tam jest tak ogólnie bardziej napisane i dużo o Bogu, także nie wszystkim może przypaść do gustu

Hej. Dla tych , które jeszcze szukają pomysłu na prezent np dla dziecka, które interesuje się muzyką polecam keybord- w niektórych lidlach jeszcze są cena ok 350 zł ale to yamahy z funkcją pianina :yes: takie coś:cool:dostanie w tym roku mój synuś :yes:

ps pandorkę też uwielbiam; swoją ciuram strasznie:cool: tzn mam ją na sobie dzień i noc. niestety te koraliki ze szkła murano nie wszystko wytrzymują:cool: problem polega na tym, że ja prawie nie umiem jej samą odpiąć:cool:tak mocno trzyma to zapięcie:yes: aaa jak kiedys mąż zobaczył jak celowałam nożem kuchennym w zapięcie, żeby się otworzyło to padł..dodam , że zapięcie miałam na wewn stronie nadgarstka, czyli prosto w żyły:lol2:

Renia, świetny masz salon, nawet w tej mrocznej wersji:yes: a choinka miodzio wcale nie wiedzę, że krzywa .. no i jakie masz dzieci uległe:cool:moje takich kolorowych bombek nawieszają mnostwo:bash: no ale dzięki temu, nie muszę się zastanawiać w jakim kolorze maja być w tym roku święta bo wiadomo, że kolorowe:D