diana_teresa 16.12.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 :lol2:to się nazywa obycie z dizajnem:lol2: Moje dziecko które kocha biel z czernią (ma 3 lata) zwinęło z mego salonu białą drewnianą choinkę przemalowało farbami plakatowymi na czarno i postawiło u siebie na parapecie zadowolone, choć choinkę ubrała sobie sama na czerwono ale pewnie dlatego że nie mam czarnych bombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 :lol2:to się nazywa obycie z dizajnem:lol2: :lol2::lol2::lol2: od małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 No moje też wiedzę, że w domu to raczej monotonia kolorystyczna:D choć nie do końca tak graficznie tzn biel i czerń tylko beżo-szaro-brązowo z domieszką bieli i czerni, ale co do chonki to jednak dyskutują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.12.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Dziewczynki fajne stojaki w h&y mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Dziewczynki fajne stojaki w h&y mają Dzięki za namiar. Hej Kózko, co u Ciebie? jakieś foty nowe będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 dumnam z siebie... Renia pikna choina..salon rowniez...poduchy achh i ochh ...no ale zaslony prasowane tyyle godzin wymiataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.12.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fra, na razie sprzątam i podziwiam foty u Reni. Jak będę też mieć taki błysk to coś wkleję. Reni, zestaw poduch mam ten sam. No i też potwierdzam że boskie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.12.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ten stojak z h&y[ATTACH=CONFIG]294341[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 boze ten mój salon ciemny jak cholera kiedy na dworze pochmurno Reni, a masz trzy szyby w oknach? U nas też ciemno jak d* u murzyna, ale to przez trzy szyby i małą ilość okien. Teraz zastanawiamy się nad nowym domem, mamy mieć duże przeszklenia (w salonie powyżej 8 metrów okien balkonowych), ale od północy i zachodu . Mój ojciec uparł się, że muszą być trzy szyby . Ja się waham... Raz, że cena, dwa, że ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ilona...jezeli duzo okien i duze chcesz miec, to tato Twoj ma racje.. 3 szyby to dobre rozwiazanie.. my tez mamy 3szybowe okna:yes: i jakos nie marudze, zeby bylo ciemno chyba, ze mostki termiczne nie sa Ci straszne i na ogrzewanie wolisz wiecej wydawac Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ja nie mam 3 szyb, w oknach drewnianych nie tak się przelicza, one są cieplejsze od plastikowych a tam pakiet trzy szybowe to standard, ja mam szyby P 4, czy one są ciemne to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ja nie mam 3 szyb, w oknach drewnianych nie tak się przelicza, one są cieplejsze od plastikowych a tam pakiet trzy szybowe to standard, ja mam szyby P 4, czy one są ciemne to nie wiem Ja teraz mam drewniane i trzy szyby. Fakt, rachunki za ogrzewanie mega niskie. To na pewno da się odczuć. W nowym planuję aluminium, ale na razie jesteśmy na etapie wycen (żeby zaplanować dokładną wielkość i czy będzie narożne) , więc wszystko się może zdarzyć . Dokładnie Mmelisa, on twierdzi, że przy tak dużych przeszkleniach muszą być trzy szyby. Ja mam teraz ciemno, ale mało okien na stosunkowo duży metraż, pewnie przy dwóch też byłoby ciemno jesienią-zimą. No boję się tych trzech szyb od północy, zadaszenie nad tarasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ilona, ale te okna nie sa ciemne 3 szybowe..chyba ze zamowisz sobie z dodatkiem koloru (nie wiem jak sie to fachowo mowi, ale one sa przyciemniane) ooo chyba tak sie to mowi...ze przyciemniana szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ilona, ale te okna nie sa ciemne 3 szybowe..chyba ze zamowisz sobie z dodatkiem koloru (nie wiem jak sie to fachowo mowi, ale one sa przyciemniane) ooo chyba tak sie to mowi...ze przyciemniana szyba Nie, nie, takie na pewno nie . Ale gdzieś słyszałam, że trzyszybowe przepuszczają dużo mniej światła. Dobra, mam jeszcze czas na decyzję, podpytam producentów o co chodzi z tym światłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ze względu na rachunki na pewno warto, my to bardzo odczuwamy, a oglądający nam nie wierzą, że tylko tyle idzie u nas na ogrzewanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.12.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Hey Ja ostatnio ciągle zabiegana bo mój się uparł ze auto sobie musi kupić i cały tydzień z leciał na szukaniu jeżdżeniu i oglądaniu ale uff w końcu kupiłIlona jak masz tyle przeszkleń to tylko 3 szyby ja nie widzę różnicy w przepuszczaniu światła u mnie dość jasno a mam trzy szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.12.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Hey Ja ostatnio ciągle zabiegana bo mój się uparł ze auto sobie musi kupić i cały tydzień z leciał na szukaniu jeżdżeniu i oglądaniu ale uff w końcu kupił Ilona jak masz tyle przeszkleń to tylko 3 szyby ja nie widzę różnicy w przepuszczaniu światła u mnie dość jasno a mam trzy szyby Tak podejrzewałam, że u nas teraz to kwestia małego okna balkonowego . Albo pogody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.12.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witajcie:) ja dzisiaj ostatni dzień w starej pracy, za parę godzin wyjazd do Warszawy, dziwne bo się nie stresuje, szkoda tylko ludzi z pracy, bo z fajnymi pracowałam, a atmosfera jest dla mnie bardzo ważna. Pożegnanie trwało już od wczoraj, upiekłam ciasto, a dzisiaj dali mi ładne upominki. Widać że dziewczyny kupowały bo dostałam zestaw do herbaty z Duki:P Nowy rozdział zaczynam, ciekawe czy będę mogła tak z wami klikać w nowej robocie:) wątpię...ale może jak się już tam ogarnę to będę wiedziała co i jak można:) Fajna przypomniało mi się, że możesz podrzucić mężowi książkę "Jak przestać się martwić i zacząć żyć" Ten refluks to wiesz, że na tle nerwowym. Ja jestem w trakcie czytania i na wiele rzeczy patrzę teraz inaczej mi pomaga, a przecież różnych osobistych problemów co nie miara u mnie. Druga książka to "Potęga podświadomości", też ok, ale tam jest tak ogólnie bardziej napisane i dużo o Bogu, także nie wszystkim może przypaść do gustu bratkaf trzymam kciuki za nowa prace:yes:Dobrze ze sie nie stresujesz najważniejsze jest pozytywne nastawienie.:)Moja siostra często powtarza w takich sytuacjach" cos sie skończyło i teraz pora na nowe!!!" :DTak refluks to przeważnie przy nerwowym trybie życia sie uaktywnia :("Potegę podświadomości " moj maz czytał juz kiedys ale nie zrobiła na nim większego wrażenia.:(Trzymam kciukasy za nowa prace!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.12.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Renia - w zeszłym roku miałam identyczna srebrno czarno biala choinkę :DZresta w tym roku chyba tez taka będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.12.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 uff to fajnie Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts