Magda_lena85 17.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 no wiadomo delikatnie ale poszło mi w buty, tu my wszystkie delikatne chyba no nie: szczere i przynajmniej nikt się nie focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 To ja może jednak tez ubiorę choinkę?? jak wszystkie ??miałam u siebie nie robic never!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja właśnie wyprałam zasłony więc też mnie czeka prasowanie Renia pociesze Cię ostatnio 3 godziny mi na to zeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Macham z doskoku..auto sprzatalam i przed domem zamiatalam Fajna daj znac jak dojdzie przesylka... ta druga tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Laski, co Wy z tym prasowaniem... Włączcie sobie fajny film, do tego kawusia z pianką i prasowanie staje się przyjemnością W sumie samo się prasuje, tylko przy desce trzeba stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.12.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Lolek i Fajna na szybko jedna fotkę po przestawieniu ja z doskoku z pracy więc raczej nie uda mi się załapać.... ale wierzę, że na pewno jest ślicznie Cześć Lolek! :DPrezenty kupione������? niestety jeszcze nie..... i teraz już mam zagwostkę bo nie mam kiedy jechać do Yesa a u nas to jednak okazało się że to co gablocie jakoś wyglądało to przy bliższym poznaniu straciło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.12.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Bartkaf... keep calm and read our topic!! tzn Renii Trzymam kciuki :yes: dobre, dziękuję i na pewno będę czytać, choćby wieczorami:) Hejka Bratkaf pamiętaj daj znać co u ciebie Dziś wstałam, wyglądam przez okno i widzę że trzeba śmieci do wywozu przygotować i to zwykle i segregowane, a ja sama :@ dam na pewno, pracę zaczynam jutro, dzisiaj spałam jeszcze do 10:00 a teraz oglądam tv, muszę sie za sprzątanie zabrac, bo mój mąż to niezły syfiarz, muszę tu wszystko zrobić po swojemu. Może się na jakieś zakupy dzisiaj wybiorę, chciałabym czerwone szpilki do kreacji sylwestrowej, ale kurde wczoraj w wojasie cena troche mnie przeraziła, bo ponad 300zł kosztowały, muszę jeszcze w ryłko zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja tak sobie teraz skojarzyłam, że na działce mam wsadzone 3 spore choiny. Jak się przez 3 kolejne lata nie sprzeda to będę miała co roku swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.12.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Laski, co Wy z tym prasowaniem... Włączcie sobie fajny film, do tego kawusia z pianką i prasowanie staje się przyjemnością W sumie samo się prasuje, tylko przy desce trzeba stać Ha ha ja nienawidzę prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Meli wlasnie miałam do ciebie pisać!! :DCzy ta koleżanka pamięta o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Laski, co Wy z tym prasowaniem... Włączcie sobie fajny film, do tego kawusia z pianką i prasowanie staje się przyjemnością W sumie samo się prasuje, tylko przy desce trzeba stać a najlepiej jeszcze do tego chlopa postawic i mu pokazywac jak ma robic i gdzie poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Meli wlasnie miałam do ciebie pisać!! :DCzy ta koleżanka pamięta o mnie? ooo to ja ide i dzwonie do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Woman, ja też w sumie nie przepadam, dlatego skupiam się na filmie i kawce i jakoś tak przyjemniej się robi Prasowania mam sporo więc co zrobić - trzeba jakieś sposoby na polubienie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Też kocham prasowac :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 To ja może jednak tez ubiorę choinkę?? jak wszystkie ??miałam u siebie nie robic never!! U mnie już od dwóch dni stoi ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 a najlepiej jeszcze do tego chlopa postawic i mu pokazywac jak ma robic i gdzie poprawic Mój uwielbia prasować - jak jest w domu to swoje koszule sam prasuje, bo lubi. Dzieciom i mi też wyprasuje, ale tego ja nie lubię. Wolę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Fajna, my też od początku. Sadzona była maleńka, a teraz ma z 1,8 m, albo i więcej. Ścinamy, bo ma koło 7 lat, a powyżej 10 już bez pozwolenia nie można ściąć więc ciachamy teraz i pewnie posadzimy kolejną, bo mam w donicy jodłę koreańską - akurat się nada za kilka lat. Czyli jak moja ma powyżej 10 to juz jej nie moge ściąć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Laski, co Wy z tym prasowaniem... Włączcie sobie fajny film, do tego kawusia z pianką i prasowanie staje się przyjemnością W sumie samo się prasuje, tylko przy desce trzeba stać Aniu problem taki, że cały sprzęt do prasowania (deska, żelazko, pranie) jest w garderobie na 1 piętrze a tv jeden w salonie - nie chce mi się nosić więc pozostaje kupno małego tv do sypialni bo tam jest garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Mmel spokojnie....tak tylko pytam bo juz nogami przebieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Fajna, w poniedzialek zostalo wsio wyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts