Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lolek i Fajna na szybko jedna fotkę po przestawieniu

ja z doskoku z pracy więc raczej nie uda mi się załapać.... ale wierzę, że na pewno jest ślicznie :wiggle:

Cześć Lolek! :DPrezenty kupione������?

niestety jeszcze nie..... i teraz już mam zagwostkę bo nie mam kiedy jechać do Yesa a u nas to jednak okazało się że to co gablocie jakoś wyglądało to przy bliższym poznaniu straciło ... :sick:

Bartkaf... keep calm and read our topic!! tzn Renii

Trzymam kciuki :yes::yes:

dobre, dziękuję i na pewno będę czytać, choćby wieczorami:)

Hejka

Bratkaf pamiętaj daj znać co u ciebie

Dziś wstałam, wyglądam przez okno i widzę że trzeba śmieci do wywozu przygotować i to zwykle i segregowane, a ja sama :@

dam na pewno, pracę zaczynam jutro, dzisiaj spałam jeszcze do 10:00 a teraz oglądam tv, muszę sie za sprzątanie zabrac, bo mój mąż to niezły syfiarz, muszę tu wszystko zrobić po swojemu.

Może się na jakieś zakupy dzisiaj wybiorę, chciałabym czerwone szpilki do kreacji sylwestrowej, ale kurde wczoraj w wojasie cena troche mnie przeraziła, bo ponad 300zł kosztowały, muszę jeszcze w ryłko zobaczyć.

Laski, co Wy z tym prasowaniem... Włączcie sobie fajny film, do tego kawusia z pianką i prasowanie staje się przyjemnością :D W sumie samo się prasuje, tylko przy desce trzeba stać ;)

a najlepiej jeszcze do tego chlopa postawic i mu pokazywac jak ma robic i gdzie poprawic :D

Fajna, my też od początku. Sadzona była maleńka, a teraz ma z 1,8 m, albo i więcej. Ścinamy, bo ma koło 7 lat, a powyżej 10 już bez pozwolenia nie można ściąć więc ciachamy teraz i pewnie posadzimy kolejną, bo mam w donicy jodłę koreańską - akurat się nada za kilka lat.

Czyli jak moja ma powyżej 10 to juz jej nie moge ściąć????? :jawdrop:

Laski, co Wy z tym prasowaniem... Włączcie sobie fajny film, do tego kawusia z pianką i prasowanie staje się przyjemnością :D W sumie samo się prasuje, tylko przy desce trzeba stać ;)

Aniu problem taki, że cały sprzęt do prasowania (deska, żelazko, pranie) jest w garderobie na 1 piętrze

a tv jeden w salonie - nie chce mi się nosić ;)

więc pozostaje kupno małego tv do sypialni bo tam jest garderoba :)