anna-maria3 17.12.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Fajna, bardziej nie pomogę, bo się nie znam. Napisałam ile wiem. Jak nie chcesz czytać, to może zadzwoń do Urzędu Miasta lub Gminy u siebie i podpytaj. Lepiej teraz poświęcić na to chwilę i się dokładnie dowiedzieć, niż potem mieć problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dzięki anna- Maria :hug:dowiem sie dowiem bo nie chce kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Spadam ogarniać chatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ja swoja prawiekoncze,.. ide szykowac cos na obiadek. tylko co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Mmel spokojnie....tak tylko pytam bo juz nogami przebieram. szukaj listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 szukaj listonosza :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dziewczyny, co pieczecie na święta? Szukam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dziewczyny, co pieczecie na święta? Szukam weny ja nic... moja bratowa wymyslila ze ona bedzie piec u mnie...ja salatki mam robic a mamcia moja miecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Anna, ale w ubieglym roku pieklam karpatke, sernik, makowiec-rolade, miodownik, muffinki, ciasto biszkoptowe z owocami i galaretka... i to chyba tyle bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Sporo... Ja planuję sernik i rogaliki z makiem. Chciałam do tego coś jeszcze. Uwielbiam miodownik, może się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ja piekę Makowiec na kruchym ciescie zurawiną Świąteczny tort makowy Tort Egipski + może rogaliki i pierniczki + szybki piernik jak mi sie będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.12.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ivy piekę ten sam makowiec Gdzie masz zamiar kupić żurawinę? Piekę też roladę cytrynową - z mascarpone i lemon curd (pycha!) i kilka innych ciast. Piernik upiekłam wczoraj - na prezenty, wyszedł super, nie wiem czy doczeka poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ivy piekę ten sam makowiec Gdzie masz zamiar kupić żurawinę? Piekę też roladę cytrynową - z mascarpone i lemon curd (pycha!) i kilka innych ciast. Piernik upiekłam wczoraj - na prezenty, wyszedł super, nie wiem czy doczeka poniedziałku Żurawinę kupiłam w Warszawie pod Hala Mirowską, powinna byc na bazarkach dostępna Uwielbiam lemon curd :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.12.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dzięki, poszukam na bazarku. Ja też uwielbiam lemon curd - wybieram ten mniej kaloryczny - bez masła. Ta rolada znika szybko. Ostatnio piekłam przyjaciółce na imprezę - zeszła zaraz po tiramisu I na tym blogu jest też makowiec warstwowo - mój najulubieńszy Piekłam go do co najmniej 5 lat, więc w tym roku zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dzięki, poszukam na bazarku. Ja też uwielbiam lemon curd - wybieram ten mniej kaloryczny - bez masła. Ta rolada znika szybko. Ostatnio piekłam przyjaciółce na imprezę - zeszła zaraz po tiramisu I na tym blogu jest też makowiec warstwowo - mój najulubieńszy Piekłam go do co najmniej 5 lat, więc w tym roku zmienię. Moge prosic o przepis na roladę, moze zrobię coś tez dla siebie ja kupuje lemon curd w Marks& spencer najczęsciej albo robię z przepisu na tym blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.12.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Polecam roladę makową, najlepsza na świecie http://www.mojewypieki.com/przepis/makowiec-zawijany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.12.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 U mnie na pewno będzie sernik i makowiec.... A z innej beczki.... ma z was któraś ekspres na kapsułki? Zastanawiam się.... bo z mlynkiem to ten co bym chciał to ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.12.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja będę piekła cztery ciasta, dwa dla mojej mamy i dwa dla teściowej Dla teściowej sernik dekadencki ze strony Kwestia smaku oraz orzechowca, a dla mamy sernik kawowo-chałwowy I tort royal również z tej strony Chałupa w połowie ogarnięta, choc mam wrażenie, że to dopiero początek, mój mąż mieszka tu już około roku I ani razu nie wycierał kurzu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.12.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 a jaki chcesz Lolek z młynkiem?bo np czekam na promo w DE na Jure - tam za 400-600 euro są te co u nas ok 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 U mnie na pewno będzie sernik i makowiec.... A z innej beczki.... ma z was któraś ekspres na kapsułki? Zastanawiam się.... bo z mlynkiem to ten co bym chciał to ....... maaa Dolce Gusto... oba...sterowany recznie i ten automatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts