anna-maria3 17.12.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Lolek, moje 3 znajome mają na kapsułki i jako posiadaczka ekspresu ciśnieniowego powiem tylko, że to nie to To nie ten smak kawy. Pomijając już koszty jej przygotowania, jak masz 10 gości... Dla jednej osoby może się sprawdza (w kwestii kosztów), dla większej wychodzi dużo drożej więc nie wiem, czy nie lepiej zapłacić za ciśnieniowy i mieć później tańszą eksploatację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.12.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Jestem Trochę ogarnęłam kurz Dajcie przepis na ten lemon curd Lolek expres na kapsułki zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2014 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dokładnie, Lolek kapsułki bardzo drogie są, około 2 zl za szt, przy tym z ekspresu ciśnieniowego około 50 gr i to zupełnie inna kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 dlatego do kuchni chce kupic zabudowana kawiarke a to taka alternatywa moja no i w promo byl takiej ze az zal bylo nie brac (3lata temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.12.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ivy lemon curd robię z tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/lemon-curd---cytrynowy-krem (w ogóle nie dodaję oliwy i jakieś 180 g cukru). Piekę roladę (u mnie można kupić pyszne z lokalnej piekarni). Ubijam mascarpone z kremówką i na koniec dodaję lemon curd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.12.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja wiem ze cisnieniowy z młynkiem to jest inny śwuat (w pracy mam jurę) ale 3999 i więcej za expres to przeginka.....Może jednak poczekam na jakąś promo akcję...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ivy lemon curd robię z tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/lemon-curd---cytrynowy-krem (w ogóle nie dodaję oliwy i jakieś 180 g cukru). Piekę roladę (u mnie można kupić pyszne z lokalnej piekarni). Ubijam mascarpone z kremówką i na koniec dodaję lemon curd. o czyli taki sam jak ja rolada taka biszkoptowa ?? a piekłaś może jakis taki TORT lub inny przekładany bezami ?? Nigdy nie pieklłm bezy a jadłam parę razy takie cuda z bezą i mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.12.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 To nie kupuj takiego za 3999. Jest dużo dobrych ekspresów w niższym przedziale cen. Zdecydowanie wolałabym Saeco albo DeLonghi z tych prostszych i najzwyklejszych (koszt koło 1000) niż wypasiony na kapsułki (koszt koło 500). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.12.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ivy rolada biszkoptowa Tego tortu nie piekłam, ale mam ochotę Piekłam bezowe i bezę m.in. z tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/malinowa-chmurka. Najważniejsze jest, by dość długo ją ubijać i cukier rzeczywiście dawać łyżka po łyżce czekając aż poprzednia się rozpuści. To długo trwa, ale naprawdę wychodzi. Piekłam z tej strony też blaty czekoladowe z majonezem - ulubione ciasto moich znajomych - intensywne, wilgotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Rany boskie i wy te wszystkie ciasta jecie????? :jawdrop::jawdrop:Ja chyba przez całe swoje żyje tylu ciast nie upiekłam co ńiektorzy na święta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.12.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Lolek ja mam ten i nie zamieniłabym na żaden innyKolezammka miała na kapsułki i totalne nieporozumienie a kumpela ma kawiarke do zabudowy Miele i non stop serwisant przyjeżdża .Co nie przyjdę to zepsuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.12.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 lolel ja mam saeco z mlynkiem kosztowal w promo 700 i kawa wychodzi pycha. jedyne czego nie znosze to tego spieniacza ale zaczynam sie przyzwyczajac. a na kapsulki nie polecam tak jak dziewczyny pisza kawa wychodzi drogo a i smak nie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.12.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dzięki Dziewczyny,A ja dziś po kolejnych gwiazdkowych łupach, choć choinki jeszcze nie mam (w przeciwieństwie do większości....), niestety zdjęcie nie oddaje koloru a jest mega, taki pudrowy różhttp://images68.fotosik.pl/460/13f18e47e04627cegen.jpg ( za chwilkę usunę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Woow Lolek Czy ta miseczka to nie czasami Eva Solo? edit...chyba nie...ona ma wyzsza i bardziej wglebiona a moze i tak...tylko inne ujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.12.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) MeliTo jest Eva Solo, tylko ty pokazałaś tą małą a ja mam dużą (Smiley Big) (fakt zdj z dziwnego kąta) Edytowane 17 Grudnia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Hejka!!! Ja przed świętami chyba nic nie zrobię ,latam z młoda po lekarzach .Musze do dobrego laryngologa iść . cisto robie jedno jak m o orzechy zadba bo ja wszystkiego za niego nie zrobię. chodze wściekła i chyba wynajmuje sobie pokój i opuszczam dom na misiąc:mad::mad:,tylko pierwsze wylecze córcie. No i popieram prasowanie plus dobry film i jest dobrze, ja oglądam w necie . Edytowane 17 Grudnia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Lolek...no to mam dobre oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Mirkamis jezeli nie masz daleko do Krakowa, to moge polecic dobrego laryngologa..ja z polnocy PL do niego jezdzilam zdrowka dla malej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Boże Lolek nawet nie napiszę co pomyślałam jak zobaczyłam twoje bombki w kolorze skóry dodam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.12.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts