Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Boże Lolek nawet nie napiszę co pomyślałam jak zobaczyłam twoje bombki w kolorze skóry dodam :-D :-D

Oj Renia (dobrze że 3 duże są :lol2:)...... to nie skóra..... pudrowy róż hihihihi.

no i mi się rozwiązał temat Pandorki...... moja mother się wygadała że chciałaby expres do kawy na kapsle (a tak coś czułem).....

padło na boscha tassimo suny. kawa jest naturalna, a mleko nie w proszku tylko normalne (pewnie UHT). na merlinie jest niezła promo.......

(ale do pandorki to ja jeszcze wrócę....):lol2::lol2::lol2:

Mirka:hug::hug:

Edytowane przez lolek7825

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirkamis :hug:

jezeli nie masz daleko do Krakowa, to moge polecic dobrego laryngologa..ja z polnocy PL do niego jezdzilam :yes:

zdrowka dla malej :hug:

hej - to moze i mi podrzuc? ;) przedwczoraj latalam z mloda po lekarzach bo sie skarzyla na uszko i strasznie plakala (co jej sie nie zdarza)...na szczescie to nie jakies ostre zapalenie (praktycznie bez temp) ale dostala krople i trzeba obserwowac (jak cos to mam jej dac amotaks)...do tego nalozyly sie inne 'atrakcje' (wlasnie sie szykuje do kolejnej podrozy i pedze do wro, pewnie swieta tez spedze w szpitalu, wiec jest zajebiscie)...i kto by sie brudnymi oknami przejmowal ;)