MarJel 05.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Moja sofa jest wygodna, skórzana, nie trzeba jej prać, ma regulowane zagłówki i jezd ładna, siedzę na niej codziennie lub leżę, znaczy to, że nie tylko wgląda Napiszcie mi jakie funkcje ma ten KA, z których zmierzacie codziennie korzystać i dlaczego każda szanująca się Pani domu nie może bez niego się obyć, mając np. tradycyjny robot kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 oj dzieki Martuśka za odkopanie wątku:D jest solidny, ciężki, metalowy,klasyką, disainerski i każda szanująca się Pani Domu go ma!!!!!!!!!!!!!!koniec kropka.:D:D:D:Di ja się nie szanuję , bo nie mam KA:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Marta urabia każde ciasto, na pierogi, na makaron, na pączki, na pizzę, na chleb, kazde drożdżowe, można kupić inny robot ale KA to klasyk niepodważalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ja się jeszcze też nie szanuję ale będę się szanować, no musi w sobie coś mieć skoro mój mąż pierwszy raz kiedy go zobaczył nie powiedział: zaś coś wymyśliła, za dużo czasu myślisz itp tylko chce go bardziej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ja teraz mam fazę na oponki, piekę 3 razy w tyg:D już widze moją duuuupę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.02.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Marta urabia każde ciasto, na pierogi, na makaron, na pączki, na pizzę, na chleb, kazde drożdżowe, można kupić inny robot ale KA to klasyk niepodważalny Ano widzisz, nic z tych potraw które wymieniłaś nie przyrządzam w domu, może by to się zmieniło gdyby był ka, ale wątpię, bo nie jesteśmy aż takimi miłośnikami takiego jedzenia. U nas piekarnik i parowar króluje przy przyrządzaniu obiadu;) ja teraz mam fazę na oponki, piekę 3 razy w tyg:D już widze moją duuuupę na wiosnę I tu mnie przekonałaś, żeby go sobie nie fundować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Reni,wybrałaś już kolor KA??? Ja waham się nad zakupem w PL (plus - 5 lat gwarancji i brak transformatora), czy za granicą (w USA czy Kanadzie ceny są TRZYKROTNIE niższe!!!!)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 :yes::yes::yes: BIAŁY ja za cały zestaw płace 2 tyś, mikser, transformator, cudowne mieszadło, maszynka do mięsa, do szatkowania i do mielenia na miąż, wraz z przesyłką, u nas sam mikser 2800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.02.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A ja sobie zrobilam pierogi bez KA:stirthepot:-wlasnymi RECAMI-wlasnie sie opycham:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To tanio!!Ja znalazłam swój kolor KA + blender + zestaw do szatkowania za 1300 zł - bez transportu (ten koszt odpada) i bez transformatora.w PL ten sam zestaw to 4000 zł......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 to bardzo tanio ten twój zestaw, gdzie go znalazłaś? Gumisiu, pewno że się da, ale po co:D u mnie wczoraj były oponki to mąż wyrabiał ciasto, mnie ręce bolą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No masz racje reni,ale ja sobie wmawiam ze jak tak powyrabiam recznie to dobrze to sluzy na walory kobiece:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.02.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 u mnie wczoraj były oponki to mąż wyrabiał ciasto, mnie ręce bolą:lol2: U mnie jest tak samo, a my lubimy mączne rzeczy , robie dużo pierogów dlatego sam mi chętnie kupi jak tylko bedzie gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.02.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 O jak ja się chce zacząć szanowac :D :D Reni napisz mi na pw gdzie ty go kupujesz? Moze ja jakąs puszke parapetówkowa przy wejściu postawie... i zbierac bedę kasę, zamiast kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Szocik, dziecko mnie uświadomiło, że teraz nawet to modnie i nowocześnie, że się goście na jakiś wymarzony prezent składają. Oni np, dostali na parapetówkę w domku: odkurzacz, siłowniki do bramy, kosę spalinową, czajnik Bosha z takich wspólnych. Oprócz tego ileś tam pomniejszych prezentów. A gości było z 50 sztuk, albo i lepiej. KA....aaaaaaaaaa, nadmieniam, że nie mam. Mam zwykłego kilkuletniego Kenwooda, który robi to samo, a kosztował koło 500 zł. To tyle w kwestii funkcji. KA niewątpliwie urodziwy jest i stylowy. Jak go pierwszy raz zobaczyłam kilka lat temu na wystawie w DT Centrum (W-wa, po remoncie i zmianie właściciela) w z amerykańsko-angielska urządzonej kuchni TO PRAWIE SIADŁAM Z WRAŻENIA. Był czerwony i początkowo myślałam, że specjalnie firma wypuściła taki model, żeby się zareklamować. Więc rozumiem, Maniaczki, czemu go chcecie – piękno formy i szlachetność detali do łebków Wam uderzyły Na mnie tak działają niektóre samochody – na szczęście mnie na nie nie stać Edytowane 5 Lutego 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 hejka pestka oj ja też mam modele aut na które mnie nie stać ale KA w zasiegu ręki dzięku bogu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja na razie jestem na etapie chorowania na KA, ale... ten kenwood, ktory robi to samo za 1/4 ceny tez brzmi pięknie.Wyrabia ciasto na chleb, mięso na kotlety i takie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 szocik jutro linka podeślę, jakbym zapomniała to dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Szocik, robot jak robot. Zwyczajny. No może nie koniecznie, bo michę ma dużo większą od innych robotów i jak go kupowałam, to właśnie ta wielkość zaważyła. Co mu wrzucisz do miski, to grzecznie wymiesza. Jeśli chodzi o chlebek, też, ale ostatnio myślę o kupieniu maszynki do chleba – z lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts