fajna kobieta 29.12.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Hejka! Masakra z tym wolnym...:pU nas dzieciaki idą do szkoły dopiero 7 stycznia .Na 3 dni i ferie!!! :DJa juz mam młodej po kokardy....dzisiaj jest u niej koleżanka ale ogólnie nudzi sie przeokrutnie i nas zamęcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blankowiczka 29.12.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Witam i od razu wszystkiego dobrego w zbliżającym się Nowym Roku życzę!!Reni pisałam już kiedyś ale wiem że dużo osób pisze i nie jest możliwe każdemu odpowiedzieć. Spróbuję jednak raz jeszcze:) Wiele pytań już zadano i co nieco wiem ale mam jeszcze pytanko odnośnie kominka, a właściwie podłogi pod nim. Zauważyłam, że nie masz wokół płytek tylko te same deski co w pozostałej części salonu. Ja też o tym myślałam bo nie lubię za bardzo płytek i chcę ograniczyć je gdzie się da.Jak to się sprawdza??Czy nie istnieje ryzyko uszkodzenia podłogi?Podziel się swoimi uwagami. Jestem na etapie wyboru wszystkiego:) do wykończenia i ogólnie mozolnie mi to idzie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 helloł Blankowiczka, witam i w sumie nie wiem co ci doradzić, moze powiem tak, deski do samego kominka to ryzyko, mąż nawet upuscił drewno przypalone i podłoga się poprzypalała, jest takie ryzyko, czy zrobiłam bym tak ponownie, raczej tak, moze dlatego ze na mojej desce nic nie widać, taki jej urok, myślałam aby zrobić deskę a na nią szybę, ale u mnie to jest przejście więc nie było by wygodnie, gdyby kominek był w rogu lub z boku miało by to sens, także deskę mam przypaloną ale nie żałuję decyzji, moze jak by mąż uważał to było by ok, gadał przez telefon a jedną ręką dokładał do kominka, jeśli będziesz naprawdę uważać to moze zaryzykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blankowiczka 30.12.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Dzięki Reni:) myślę że z tym uważaniem to mogłoby być pewnie jak u Ciebie:)- ja będę uważać ale mąż jest trochę roztrzepany :) więc zastanowię się jeszcze. Jeśli mogłabyś to napisz mi jaką Ty masz deskę bo rzeczywiście wygląda pięknie i pewnie nawet tego przypalenia nikt nie zauważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 własnie nic nie widać, ani rys ani tego ze sie przypaliła, no nic to dąb winter z tarketta, deska 1 lamelowa z fazą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 jej foty z netu https://www.google.pl/search?q=d%C4%85b+winter+z+tarketta,+deska+1+lamelowa+z+faz%C4%85&safe=off&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=5GiiVMX6A-aM7AaEwIHQDg&ved=0CEEQsAQ&biw=1021&bih=694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Hejka! Cisza tu taka ze aż w uszach dzwoni.:lol2:Pewnie większość na bal idzie jutro wiec juz sie szykują...fryzury pazury itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ech nie, ja może do znajomych a jak nie to w domku Fajna co u ciebie, jakieś focie masz? Ja za chwile wkleję prezent na urodziny, otrzymany tydzień przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja tez w tym roku skromnie...jedna para do nas przychodzi i przy tv sie będziemy bawić.:DRenia zdjeć nie robię bo póki co wszystko w nieładzie niedokończone jakieś kartony po katach stoją worki z ciuchami...l:mad:Wczoraj byliśmy zamówić lozko do sypialni bo śpimy na samym materacu a kręgosłupy bolą jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Renia zdjecia!!!! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.12.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Hejka! Cisza tu taka ze aż w uszach dzwoni.:lol2:Pewnie większość na bal idzie jutro wiec juz sie szykują...fryzury pazury itp... Tia.... ja już hybrydy robię i kolor na włosach...... A jutro ...... chyba będzie NOT (nocne oglądanie telewizji)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Lolek :lol2::lol2:Swoja droga co to sie porobiło....jeszcze kilka lat temu nie do pomyślenia żebym na Sylwestra w domu siedziała.:no:Zawsze gdzieś balowalismy a od 3-4 lat albo domówka u nas albo u znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Mi szkoda poprostu kasy, 600-700 zł za posłuchanie muzyki od 20 do 1 w nocy to dużo, dłużej nie wysiedze a i parcia aby się upić tez nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 TADAM co prawda nie jura ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.12.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Zgadzam się z obiema w 100%,Obecnie domówka jest 100 razy lepsza, muzę można włączyć jaką się chce, i towarzystwo takie jakie się chce a nie zbierane....no a ceny ok 600 za parę godzin...... to wolę w co innego to zainwestować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Szczerze mówiąc u mnie tez o kasę chodzi...Ale pare lat temu lubiliśmy pobalowac...:yes:Czesto wyjeżdżaliśmy do rożnych stolic na Sylwestra albo na prom albo w góry.Na takiego Sylwestra w lokalu w mieście to tez mi kasy szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.12.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Renia śliczny prezent....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 mi szkoda i tyle, siedzi człowiek przy stole jak ten debil i czeka aż północ przeminie, ja o 1 już do spania się szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 dzięki, stary zepsuł się już rok temu więc w końcu jest nowy, choć powiem szczerze przyzwyczaiłam się i polubiłam na nowo kawę parzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts