Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam i od razu wszystkiego dobrego w zbliżającym się Nowym Roku życzę!!Reni pisałam już kiedyś ale wiem że dużo osób pisze i nie jest możliwe każdemu odpowiedzieć. Spróbuję jednak raz jeszcze:) Wiele pytań już zadano i co nieco wiem ale mam jeszcze pytanko odnośnie kominka, a właściwie podłogi pod nim. Zauważyłam, że nie masz wokół płytek tylko te same deski co w pozostałej części salonu. Ja też o tym myślałam bo nie lubię za bardzo płytek i chcę ograniczyć je gdzie się da.Jak to się sprawdza??Czy nie istnieje ryzyko uszkodzenia podłogi?Podziel się swoimi uwagami. Jestem na etapie wyboru wszystkiego:) do wykończenia i ogólnie mozolnie mi to idzie:).

helloł :)

Blankowiczka, witam i w sumie nie wiem co ci doradzić, moze powiem tak, deski do samego kominka to ryzyko, mąż nawet upuscił drewno przypalone i podłoga się poprzypalała, jest takie ryzyko, czy zrobiłam bym tak ponownie, raczej tak, moze dlatego ze na mojej desce nic nie widać, taki jej urok, myślałam aby zrobić deskę a na nią szybę, ale u mnie to jest przejście więc nie było by wygodnie, gdyby kominek był w rogu lub z boku miało by to sens, także deskę mam przypaloną ale nie żałuję decyzji, moze jak by mąż uważał to było by ok, gadał przez telefon a jedną ręką dokładał do kominka, jeśli będziesz naprawdę uważać to moze zaryzykuj

Dzięki Reni:) myślę że z tym uważaniem to mogłoby być pewnie jak u Ciebie:)- ja będę uważać ale mąż jest trochę roztrzepany :):) więc zastanowię się jeszcze. Jeśli mogłabyś to napisz mi jaką Ty masz deskę bo rzeczywiście wygląda pięknie i pewnie nawet tego przypalenia nikt nie zauważa.

Ja tez w tym roku skromnie...jedna para do nas przychodzi i przy tv sie będziemy bawić.:DRenia zdjeć nie robię bo póki co wszystko w nieładzie niedokończone jakieś kartony po katach stoją worki z ciuchami...l:mad:Wczoraj byliśmy zamówić lozko do sypialni bo śpimy na samym materacu a kręgosłupy bolą jak cholera.:(