szocik 05.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ja maszynke do chleba mam i słuzy mi wyłacznie do wyrabiania chleba. Nie lubie chleba w niej pieczonego - wolę z foremki, albo taki pikny bocheneczek w koszyczku wyrastający...Moja maszyna juz na wykończeniu, więc pora pomyslec o zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Reni-nie wiem gdzie zamawiasz,ale cos ci przynioslam http://www.overstock.com/Home-Garden/Mixers/19120/subcat.html?sort=Top+Sellers&TID=L2APP_Mixers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Reni-nie wiem gdzie zamawiasz,ale cos ci przynioslam http://www.overstock.com/Home-Garden/Mixers/19120/subcat.html?sort=Top+Sellers&TID=L2APP_Mixers dzięki gumisiu ale kupuję taniej i mam nadzieję że pewniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Reni, nie obawiasz się naliczenia cła i VAT-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 jeśli zatrzymają moja paczkę, a jest szansa ze nie, to zapłacę max 300 zł, bo sprzedąjacy zaniża wartość, babka mi tłumaczyła jak to wygląda, znam ludzi którzy od niej kupili, jak dodatkowo zapłacę te 300 zł to trudno ale i tak się opłaca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 to tego Ci życzę, Reni -priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 jak ja to mówię ryzyk-fizyk, nie mam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczyny wy mi wytłumaczcie jak to jest z tym cłem. Mam kolezanke ktora 2-3 razy w roku lata do Stanów. Mogłaby mi takie cos kupic i wysłac, albo ewentualnie przywieżć (tylko to pewnie strasznie cięzkie jest więc głupio głowe mi jej zawracac). Jak jest z cłem? Kiedy sie je płaci, a kiedy nie?A moze zawsze sie płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Magda,poproś o przywiezienie - przesyłki o wartości do 300 EUR, przywożone osobiście, są zwolnione z wszelkich opłat!Bardziej opłaca się zapłacić za nadbagaż, niż płacić za przesyłkę ze Stanów + ryzykować, że naliczą Ci cło i VAT - często opłaty celne są naliczane, zawsze przy przesyłkach ze sklepów internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale numer teraz wszyscy znajomi moi gadają o KA.moja siostra też chce ,ale chyba z uwagi na cenę kupi własnie Kenwooda.Natomiast Reni moja koleżanka zbiera osoby ma już 7 osób zainteresowanych,chcą kupić grupowo ,podobno coś taniej wynegocjują,ale i tak nie tak tanio jak w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Faktycznie epidemia KA:D Basiu,będą negocjować u importera?Ja próbowałam wynegocjować rabat za jednoczesny zakup robota i blendera, zaproponowano mi 10% zniżki, więc żaden szał.Zwłaszcza biorąc pod uwagę ceny w USA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 nie wiem bo nie jestem zainteresowana w tym momencie.Ale on mi się strasznie podoba,strasznie ja czerwony bym sobie kupiła,a z cłem to kpina kuzynka przesłałą mi dwa polary i buty i zapłaciłam 80 zł. Teraz chcę kupić młynek na odpady,i wolałabym nie płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziewczyny a nie obawiacie sie co w razie awarii? mi w serwisie KA powiedzieli , ze nie serwisuja tych z USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia czarna 07.02.2013 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 witam serdecznie wkońcu wszystko przeczytałam domek super ,ja jeszcze swojego nie urzadzam zacznie sie na wiosne mamy aksamitke 2 i tak podpatruje co jak można zrobic ,troche uśmiałam się w niektórych momentach że koziorożce tak sprzataja itp jak bym czytała o sobie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basiu przeczytałaś tyle stron:jawdrop::jawdrop::jawdrop: podziw za chęci, jakby co to pytaj, chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny a nie obawiacie sie co w razie awarii? mi w serwisie KA powiedzieli , ze nie serwisuja tych z USA... hejka w razie w to mikser odsyłamy do stanów do serwisu, ale powiedz mi dlaczego tych z USA nie serwisują u nas, nawet za opłatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia19830323 07.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witaj Reni!!Twój dom jest rewelacyjny,pewnie troszkę odgapię bo jestem w trakcie remontu.Mam pytanie odnośnie taśmy led w salonie-ile płaciłaś za tą taśmę i jak ona jest przyklejona ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 witaj asia, oj ceny ci nie podam bo dawno temu było, ale mocowana jest na klej tzn każdy pasek ma taśmę na kleju, zrywasz papier i kleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia19830323 07.02.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki Reni.W którą stronę te ledy świecą>Czy ta taśma jest tak przyklejona że one świecą na sufit,bo mój mąż nie wie w którym miejscu je przykleić aby był taki efekt.Z góry dzięki za odpowiedź i przepraszam że tak Cię męczę tymi ledami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 hmm nie wiem jak to wytłumaczyć a wiec ledy mają dwie strony jedną z lampkami a drugą z klejem, tę stronę z klejem przykleiłam do ścianki która jest równoległa do ściany głównej, ledy świecą na wolną przestrzeń, nie na ścianę bezposrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts