Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nasza jeszcze się trzyma, chociaż już chyba nie pachnie. Ślicznie pije wodę. Właśnie sobie przypomniałam dlaczego. Podejrzałam na pintereście sposób na przedłużenie życia choinki i w sumie zadziałało :)

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/64/a5/13/64a51381e0ae70579758d10d8c4eede2.jpg

Nawiercenie sprawia, że zwiększa się możliwa powierzchnia, którą ona wchłania wodę. I zanim Michał ją nawiercił obciął końcówkę, która była cała w żywicy. Dobry patent z tym nawierceniem :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kupiłam sokowirówkę i te urządzenie taki mikser kielichowy co robi się koktajle - i nie powiem na razie pierwszy tydz używane codziennie bo gotowac dalej mi się nie chce. A tak to młody sam robi nam soki - ja tylko myje i kroję.

Hejka, A można wiedzieć jakiej firmy? Też się przymierzam, podobają mi się hurom, ale cena odstrasza :bash:

Hejka, A można wiedzieć jakiej firmy? Też się przymierzam, podobają mi się hurom, ale cena odstrasza :bash:

a mam zwyklaki - sokowirówka zelmera taka mała - bo nie chciałam przepłacać jakby miała stać w kącie - jak będzie regularnie w użyciu to zainwestuje w coś lepszego.

Renia - rano piję i biorę do pracy koktajl - 2 banany, mleko migdałowe, mango albo co tam mam - jest gęste jak jogurt.

sok pije wyciskany do obiadu - jak mam obiad ;) ale jak wypijesz wielką szklankę soku to się nie chce jeść no i chyba zacznę robić te zielone soki ze szpinakiem - o dziwo młody chętnie pije - bo sam może robić. No i wieczorem jak czuję, że "snickiers mnie woła" ;)