reni1980 12.01.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 kurcze sama nie wiem, no trochę drogo, bo liczyłam połowę z tego ale jak tak pomyślę to mam duże okna, łacznie siedem szt ekranów po 100 cm każdy, czyli 7metrów ich będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.01.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 a zwykłe ekrany szyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ekran z takimi podwinięciami jak roleta po podniesieniu, czyli dużo wiecej materiału idzie, no sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.01.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Mam znajoma krawcową szyła na cały parter ekrany raz z tymi patykami,materiałem , taśmą i cena za całość 600 zł.Laska miała 4 na oknie tarasowym , w wykuszu chyba 5 i w łazience taki 1 malutki.Do tego w kuchni prosty lamberkin .Tylko to były zwykłe ekrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Renia za te dwa co mam 170 zł chyba nie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Mirka to chyba dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.01.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Laski trzymać kciuki ,gościu ,który nas wystawił idzie po raz drugi pod młotek komorniczy - kurcze żeby tym razem się udało . Jak ktoś chce kupić dom w okolicy Rybnika w dobrej cenie to mogę ofertę na prv wysłać . KUPOWAĆ NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ :d:d Edytowane 12 Stycznia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.01.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No trzymamy kciuki Mirka a jak sypialnia skończona już i narożnik do salonu kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.01.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Sypialnia zakończona na etapie łóżka , lampę która była wyrzuciłam i teraz mam nowoczesny zwis w postacie bardzo dużej żarówki .Narożnika brak - jakoś w niemoc popadłam ,nawet nie posprzątałam przed świętami - taka deprecha . Ogólnie to nawet szafa i nocne stoliki wycenione na 5000 a samo łóżko kosztowało 7000 więc teraz trochę zastopuję z ta sypialnią a kupię sobie takie żeby były takie jak chcę . Edytowane 12 Stycznia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.01.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Dzien doberek w normalnym tygodniu juz chyba?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.01.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 O sokowirowkach doczytalam ,ja mam ta bardzo jestem zadowolona tylko to mycie " po" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 hejka fajna, tak już normalny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.01.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 W sumie normalny a u mnie od soboty ferie wiec znowu wolne...Masakra jakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.01.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ja na chwilke.... widze, ze ruch sie zrobil kurde ja mam juz dosc ciekania, mam ochote usiasc w domu spokojnie... od 3 tygodni nic tylko zakupy nawet dzisiaj z 3 reklamowkami ubran dla siebie wrocilam w ubieglym tygodniu mojego obkupilam i rodzicow dzieci maja za duzo, wiec im malo co to mi sie podoba...takie promocje to moglyby byc caaaaly rok teraz zmykam do szkoly a na 17 ponownie-szkola tanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 12.01.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 W sprawie wyciskarwk do soków to tę polecam. Jabłek i marchwi nie obieram do niej. Nadaje się do warzyw i wszystkich twardych owoców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.01.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Magda ile srednio płaciłaś za te ekrany do kuchni? jestem po wycenie:jawdrop: hej. jakie ekrany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.01.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Cześć dziewczynki, ostatnio mało mam czasu na pisanie, a w nowej pracy nie chce na razie, bo szef ma chyba podgląd co się robi. Na razie mi się praca podoba, ale tęsknie za swoim byłym miastem, znajomymi I moim pięknym czyściutkim mieszkankiem:cry: W ten weekend jedziemy do Wiednia na bal karnawałowy:) bardzo spontaniczna decycja, mąż dostał zaproszenie I się zdecydowaliśmy. Obowiązują stroje wieczorowe, kobiety długie sukienk, faceci w muchachi. Strój to była moja bolączka, bo ja nie chcodzę w długich sukienkach:/ ale pożyczyła mi teściowa, jest po 50tce a taka z niej lacha że hej, na fitness lata prawie codziennie:) Ta sukienka jest aksamitna z dużym rozporkiem z jednej strony, myślicie, że będzie ok? Bardzo klasyczna na ramiączkach. Kolor to taka bardzo ciemna śliwka w granat wpadająca pani Gadzet pokazywała sokowirówkę tylko na umyte owoce, nie trzeba było ich obierać taka to i ja bym chciała no podonbo turbo Na początek będzie ok, szczególnie jak chce się wzmocnić przed latem, Ilona ćwiczyła z Chodakowską, może coś napisze O sokowirowkach doczytalam ,ja mam ta bardzo jestem zadowolona tylko to mycie " po" .....[ATTACH=CONFIG]298427[/ATTACH] To tak jak z parowarem, zrobiłam dzisiaj rybę i warzywa na parze, a zmywania mam cały zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.01.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.01.2015 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 nesska takie ekrany na wzór rolety ale bez mechanizmu szyję hejka bratkaf dokładnie tak z tym parowarem jest, jak mam użyć i myć to stoi w szafce, super ze sie poukładało, bal w wiedniu, wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts