Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Laski trzymać kciuki ,gościu ,który nas wystawił idzie po raz drugi pod młotek komorniczy - kurcze żeby tym razem się udało .

Jak ktoś chce kupić dom w okolicy Rybnika w dobrej cenie to mogę ofertę na prv wysłać :D. KUPOWAĆ NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ :D:d:d

Edytowane przez mirkamis

Sypialnia zakończona na etapie łóżka :D , lampę która była wyrzuciłam i teraz mam nowoczesny zwis w postacie bardzo dużej żarówki :D.Narożnika brak - jakoś w niemoc popadłam ,nawet nie posprzątałam przed świętami - taka deprecha :(.

Ogólnie to nawet szafa i nocne stoliki wycenione na 5000 a samo łóżko kosztowało 7000 więc teraz trochę zastopuję z ta sypialnią a kupię sobie takie żeby były takie jak chcę .

Edytowane przez mirkamis

:bye: ja na chwilke....

widze, ze ruch sie zrobil :)

kurde ja mam juz dosc ciekania, mam ochote usiasc w domu spokojnie... od 3 tygodni nic tylko zakupy :rolleyes:

nawet dzisiaj z 3 reklamowkami ubran dla siebie wrocilam :p

w ubieglym tygodniu mojego obkupilam i rodzicow :D

dzieci maja za duzo, wiec im malo co :p

to mi sie podoba...takie promocje to moglyby byc caaaaly rok :D

teraz zmykam do szkoly a na 17 ponownie-szkola tanca ;)

Cześć dziewczynki, ostatnio mało mam czasu na pisanie, a w nowej pracy nie chce na razie, bo szef ma chyba podgląd co się robi. Na razie mi się praca podoba, ale tęsknie za swoim byłym miastem, znajomymi I moim pięknym czyściutkim mieszkankiem:cry:

W ten weekend jedziemy do Wiednia na bal karnawałowy:) bardzo spontaniczna decycja, mąż dostał zaproszenie I się zdecydowaliśmy. Obowiązują stroje wieczorowe, kobiety długie sukienk, faceci w muchachi. Strój to była moja bolączka, bo ja nie chcodzę w długich sukienkach:/ ale pożyczyła mi teściowa, jest po 50tce a taka z niej lacha że hej, na fitness lata prawie codziennie:)

Ta sukienka jest aksamitna z dużym rozporkiem z jednej strony, myślicie, że będzie ok? Bardzo klasyczna na ramiączkach. Kolor to taka bardzo ciemna śliwka w granat wpadająca

pani Gadzet pokazywała sokowirówkę tylko na umyte owoce, nie trzeba było ich obierać

taka to i ja bym chciała

no podonbo turbo :lol2:

Na początek będzie ok, szczególnie jak chce się wzmocnić przed latem, Ilona ćwiczyła z Chodakowską, może coś napisze

O sokowirowkach doczytalam ,ja mam ta bardzo jestem zadowolona tylko to mycie " po" .....:sick:[ATTACH=CONFIG]298427[/ATTACH]

To tak jak z parowarem, zrobiłam dzisiaj rybę i warzywa na parze, a zmywania mam cały zlew