Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, mam pytanko...

W korytarzu mam lustro w ozdobnej ramie. Chciałabym dać pod nim konsolkę i dzisiaj widziałam taką, która mogłaby się nadać, ale lustro ma 2 metry a konsola 120 cm. Będzie to dobrze wyglądało, jak konsola będzie o tyle krótsza?

Konsolka taka, biała, wysoki połysk, nogi szare

http://i1.fmix.pl/fmi2591/1464ad6a00076a5054b52acc/zdjecie.jpg

Wiem, że to żaden szał, ale cena jak za darmo więc póki co mogłaby być - na docelową nie wydam teraz ponad 1000.

A brakuje mi czegoś w tym korytarzu, bo jak do domu wchodzę, to nawet nie mam gdzie torebki odłożyć...

Maz mi kazał poszukać czegos na ferie w biurach a tam tylko Egipt albo Maroko :mad:

a nie chcecie gdzieś dalej, Tajlandia jest nawet tania teraz, lub Ameryka południowa, my byliśmy kiedyś w Wenezueli i były to nasze najlepsze wakacje, a fajny jest też Meksyk lub Dominikana.

Fajna jak możesz to prześlij mi na priv zdjęcia, które tu zamieszczałaś, też chcę podziwiać, a nie mogę być na bieżąco

Bratkaf byliśmy juz i w Tajlandii i na Dominikanie...problem w tym ze my możemy na max tydzień a w te dalsze kierunki nie ma sensu na tak krótko.Wlasnie wstępnie rozważamy Maroko bo juz kilka razy sie tam wybieraliśmy i ciagle nie mogliśmy sie zdecydować wiec chyba juz tym razem na pewno.