Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem na chwile.Och jak ja żałuje ze zrobiliśmy schody zabiegowe :bash::bash:Nie pomyśleliśmy na etapie adaptacji ze wygodniejsze i bezpieczniejsze sa z podestem.:PNo i ładniejsze chyba tez....;)

no widzisz Fajna...a bylo sie nas zapytac :rolleyes: :lol2:

u nas w projekcie byly lane betonowe...pierwsze co powiedzialam, wybierajac projekt, ze lanych schodow nie chce...

Ludzie przewaznie mysla, ze takie schody sa tansze od drewnianych...ale nie biora pod uwage, ze beton tez swoje kosztuje (plus robocizna) i wykonczenie ich rowniez, czasami wychodza one drozej od drewnianych ;)

Nesska nie opłaca sie :no:Każda przystawkę będziesz pózniej musiała stamtąd ściągać.O gwarancji juz nie wspomnę.

jak wy to liczycie

ka w polszy kosztuje 2699 w usa 1299 plus 150 przesyłka, akcesoria są u nas trochę drozsze niz tam, można kupić tu i tam, wszystko pasuje, żaden problem, jednak dla mnie to nadal 1250 zł taniej, a i ja gwarancję mam, mogę naprawiać w pl

Edytowane przez reni1980

Reni już Ci pisze

Pierwsza szara w białe, druga biała w ciemnoszare (szaro za oknem to obie szaro wyglądają) u mnie pada

Może być jeszcze biała w jasnoszare gwiazdki i biała w czarne (nie mają jej teraz w hutrowni ale mają mieć a ja u siebie nie mam tej w czarne)

Pytanie...

Temat maglowany pewnie juz byl.. ale ostatnio nie kazdy wpis nadrabiam.. wiec

co sie nosi na komunie? (kobieta-matka)

nie chce wygladac po babcinemu, ale tez nie za szykownie jak jakas szikimiki lala na ą ę :rolleyes:

zdecydowalam, ze moja mloda posle do komunii w maju...moja mamuska zacznie ogarniac temat w PL, wiec ja tak sobie teraz siedze i mysle :rolleyes: