Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od lewej jasneszary w biełe gwiazdki, biały w ciemnoszare gwiazdki, biały w jasnoszare gwiazdki, ciemnoszary w białe gwiazdki :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8534d91f0a4f.jpg

biały w ciemnoszare gwiazdki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9898b6b0d4f0.jpg

Pytanie...

Temat maglowany pewnie juz byl.. ale ostatnio nie kazdy wpis nadrabiam.. wiec

co sie nosi na komunie? (kobieta-matka)

nie chce wygladac po babcinemu, ale tez nie za szykownie jak jakas szikimiki lala na ą ę :rolleyes:

zdecydowalam, ze moja mloda posle do komunii w maju...moja mamuska zacznie ogarniac temat w PL, wiec ja tak sobie teraz siedze i mysle :rolleyes:

Uwierz różnorodność jest ogromna :) nie ma uniwersalnego stroju dla wszystkich sama musisz się czuć dobrze a i pamiętaj nie ty będziesz i tak najważniejsza w tym dniu wszyscy będą patrzeć na twoją gwiazdę ;);)

Dianka... tak qrna..od poltora roku nie ta :bash:

Women wiem, ze ja to nie ta co ma byc naj...ale do zdjec z dzieckiem trzeba jakos wygladac ;)

Niuni odpierdole zajebista albe i bedzie cudna :D

a zapisalam ja bo jest tylko 8dzieciaczkow :eek: nie maja egzaminow itp...no i uchylnym okiem na moja spojrza ;)

tutaj w NO to sa cyrki co ten ksiadz wyprawia i co wymaga...

tylko mam malo czasu na wszystko..tym bardziej ze na odleglosc :rolleyes:

no wlasnie to robie ;-)

mysle w PL przetlumaczyc dokumenty to moze wtedy bedzie latwiej..

wiecie, bo tutaj prace to predzej dostana Tajki, Filipinki itp

urzad na kurs mnie nie wyslal bo jezyk znam za dobrze...chociaz wg mnie mam spore braki gramatyczne...

no nic..bede szukac dalej...

reni a nie lepiej coś gładkiego??? już masz czarną ścianę, białe deski, kratkę, gazetę, panele i jeszcze gwiazdki.....jak dla mnie za dużo :eek: ale to oczywiście tylko moje zdanie :rolleyes:

tak faktur bardzo dużo, wiem o tym, ale jak jestem w tym pokoju to uważam ze wszystko pasuje, takie mam wrażenie, moze na fotach tego nie widać, no nie wiem, raczej zostanę przy gwiazdkach, dlatego chcę białe tło i szare gwiazdki, one są słabo widoczne