diana_teresa 14.01.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 A Patryś nie da się przekonać do tych gwiazdek na białym jednak?Na moim wątku dodałam czarne na białym (zdjęcie ze sklepu z tkaninami) ale te czarne są mniejsze bo mają 1,4cm a te małe szare gwiazdki mają 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 14.01.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 ach sama nie wiem cholera, zaraz mnie szlag trafi, wybieram od grudnia Dobre a pisałaś że się już zdecydowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.01.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.01.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 A Patryś nie da się przekonać do tych gwiazdek na białym jednak? Na moim wątku dodałam czarne na białym (zdjęcie ze sklepu z tkaninami) ale te czarne są mniejsze bo mają 1,4cm a te małe szare gwiazdki mają 2cm e no pewnie , ja pytam ale ostatecznie zdanie należy do mnie, a te białe tło i szare gwiazdki by były dobre, bo raczej spokojne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.01.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Renia moim skromnym zdaniem tam za duzo sie dzieje juz w tym pokoju....paski,kropki kratka teraz jeszcze gwiazdki.No nie wiem nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.01.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wykupiliśmy wycieczkę na Lanzarote.Lecimy w następna sobotę na tydzień.Chcialam do Maroka a meza cos tchnęło zeby paszport sprawdzić.Skonczyl sie 15 grudnia....:bash:Mało mnie szlag nie trafił!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.01.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Mmel tak jak Diana pisze aplikuj na wyższe stanowisko moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.01.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 fajna pokażesz pokoik córki raz jeszcze ?? bo takie miłe słowa o nim:rolleyes: a mnie zwaliła angina i tak co sie obudzę to zaglam i nie mogłam trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.01.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Mmel tak jak Diana pisze aplikuj na wyższe stanowisko moze? Fajna, pisalam ze na wyzsze sie staram i du** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.01.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Mmel wiem ze cie to nie pocieszy ale dziewczyna mojego kuzyna ( mieszkają w Bergen) odkąd ja ściągnął do siebie ponad rok temu tez do dzisiaj pracy nie ma....Wścieka sie tak samo jak ty tym bardziej ze w Pl miała super prace a tam siedzi i juz pomału deprechę łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.01.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Pocieszenie to nie jest, masz racje Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.01.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 No wlasnie to samo mowi kuzyna dziewczyna- ze ci co nie maja wykształcenia nie znają języka maja łatwiej bo kursy im proponują itp rzeczy.Ona na wstępie zaznaczyła ze skończyła Instytut Goethego biegle niemiecki i angielski to tylko babka w urzędzie zrobiła wielkie oczy a propozycji pracy do dziś nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.01.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Renia moim skromnym zdaniem tam za duzo sie dzieje juz w tym pokoju....paski,kropki kratka teraz jeszcze gwiazdki.No nie wiem nie wiem... Kropek nie ma: lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.01.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Któraś z Was dzisiaj lub wczoraj pisała co robi na obiad.... i mi smaka narobiła i teraz nie mogę znaleźć co to było...... Renia a mi się te gwiazdki podobają na rolecie. są bardzo delikatne wręcz ginące na szarym wiec ja bym je wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Hejka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.01.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dzień dobryCo do rolet i mieszania deseni to moim zdaniem jeśli wszystko jest w jednej tomacji może to wyglądać naprawdę super. Wiadomo, że jak wszystko jest w jednym deseniu to pasuje do siebie, ale z drugiej strony może się przejeść, cały kunszt polega na tym by składnie dopasować do siebie te motywy. Tak naprawdę to my nie widzieliśmy na zdjeciu całości pokoju Patrysia i trudno to określić czy się wszystko zgrywa, najlepiej wie Renia bo widzi na żywo i jak mówi że się zgrywa to myśle że gwiazdy w niczym nie przeszkodzą, poza tym są tam już poduchy w duże gwiazdy i jakoś nie było zgrzytu wizualnego, przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dobry Nowy dzien nowe wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Renia a mi się te gwiazdki podobają na rolecie. są bardzo delikatne wręcz ginące na szarym wiec ja bym je wziął. no , w końcu ktoś myśli jak ja Co do rolet i mieszania deseni to moim zdaniem jeśli wszystko jest w jednej tomacji może to wyglądać naprawdę super. Wiadomo, że jak wszystko jest w jednym deseniu to pasuje do siebie, ale z drugiej strony może się przejeść, cały kunszt polega na tym by składnie dopasować do siebie te MOTYWY. Tak naprawdę to my nie widzieliśmy na zdjeciu całości pokoju Patrysia i trudno to określić czy się wszystko zgrywa, najlepiej wie Renia bo widzi na żywo i jak mówi że się zgrywa to myśle że gwiazdy w niczym nie przeszkodzą, poza tym są tam już poduchy w duże gwiazdy i jakoś nie było zgrzytu wizualnego, przynajmniej dla mnie. dokładnie dianka, wysyłam privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 a tak wogóle helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Heloł Renia faktur dużo ale drobne więc i dużo się zlewa a pozostają tylko tony. Duże gwiazdki super - ja jednak będe brała duże tylko na bialym tle bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts