Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Patryś nie da się przekonać do tych gwiazdek na białym jednak?

Na moim wątku dodałam czarne na białym (zdjęcie ze sklepu z tkaninami) ale te czarne są mniejsze bo mają 1,4cm a te małe szare gwiazdki mają 2cm

e no pewnie , ja pytam ale ostatecznie zdanie należy do mnie, a te białe tło i szare gwiazdki by były dobre, bo raczej spokojne?

No wlasnie to samo mowi kuzyna dziewczyna- ze ci co nie maja wykształcenia nie znają języka maja łatwiej bo kursy im proponują itp rzeczy.Ona na wstępie zaznaczyła ze skończyła Instytut Goethego biegle niemiecki i angielski to tylko babka w urzędzie zrobiła wielkie oczy a propozycji pracy do dziś nie ma....:p

Dzień dobry

Co do rolet i mieszania deseni to moim zdaniem jeśli wszystko jest w jednej tomacji może to wyglądać naprawdę super. Wiadomo, że jak wszystko jest w jednym deseniu to pasuje do siebie, ale z drugiej strony może się przejeść, cały kunszt polega na tym by składnie dopasować do siebie te motywy. Tak naprawdę to my nie widzieliśmy na zdjeciu całości pokoju Patrysia i trudno to określić czy się wszystko zgrywa, najlepiej wie Renia bo widzi na żywo i jak mówi że się zgrywa to myśle że gwiazdy w niczym nie przeszkodzą, poza tym są tam już poduchy w duże gwiazdy i jakoś nie było zgrzytu wizualnego, przynajmniej dla mnie.

Renia a mi się te gwiazdki podobają na rolecie. są bardzo delikatne wręcz ginące na szarym wiec ja bym je wziął.

no , w końcu ktoś myśli jak ja :hug:

Co do rolet i mieszania deseni to moim zdaniem jeśli wszystko jest w jednej tomacji może to wyglądać naprawdę super. Wiadomo, że jak wszystko jest w jednym deseniu to pasuje do siebie, ale z drugiej strony może się przejeść, cały kunszt polega na tym by składnie dopasować do siebie te MOTYWY. Tak naprawdę to my nie widzieliśmy na zdjeciu całości pokoju Patrysia i trudno to określić czy się wszystko zgrywa, najlepiej wie Renia bo widzi na żywo i jak mówi że się zgrywa to myśle że gwiazdy w niczym nie przeszkodzą, poza tym są tam już poduchy w duże gwiazdy i jakoś nie było zgrzytu wizualnego, przynajmniej dla mnie.

dokładnie dianka, wysyłam privka