Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda trzymam kciuki, racja nie odkładaj później będziesz w moim wieku i zaczniesz analizować wszystko.Ja w tym roku daję sobie ostatnią szansę ,nigdu nie chciałam mieć jednego dziecka a teraz boję się , że tak zostanie :(.

Ja dziś na obiad zupę kura a'la flaczki :D .Jeszcze ciasto chcę upiec bo mam tyle jagód zamrożonych ,że masakra .

ja też byłam z 3 miesiecznym synem nad polskim morzem, nie było źle bo on grzeczny ale ta otoczka, wózek, zupki, namiot na plażę, oj dały nam w kość, tyle rzeczy musieliśmy nosić ze na plaży byłam dwa razy, no dla mnie meczarnia z takim dzieckiem, jak syn miał rok, byliśmy w turcji bez niego, no sorki ale perspektywa ciąglego latania za zaczynającym chodzic dzieckiem to masakra i to pilnowanie 24 godziny na dobę, no nie wakacje tylko mordownia

Inaczej chyba jak sie jedzie do hotelu gdzie jest basen i nie trzeba chodzić na plaże a inaczej tak jak my Renia byłyśmy ze tylko płaza czyli piasek wszędzie....Pamietam ze szału dostawałam od tego piachu wszędzie :PKarmienie z piaskiem w cycku przewijanie Pielucha z piaskiem .Masakra to była dlatego zawinelismy sie do domu.

U mnie to samo co u Reni :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:.

Jjana ja nie mam Zary a weekendmam imprezowy więc znowu nigdzie nie odskoczę :bash::bash:.Zła jestem bo nie byłam w tym roku na wyprzedaży.

Ja dzieci kocham wszystki , a ta moja mała chrześnica ( ta wcześniaczka) i siostrzeniec to do schrupania .Wierzycie że to już prawie rok jak to się wszystko działo :(.

Jjana ja nie jadę do Zary bo jestem wściekła na Zare.Kupilam młodej w październiku super kurtke u nich przed świetami sie zamek zepsuł wiec zareklamowałem a oni w zeszłym tygodniu mi kasę oddali za kurtke.Teraz nie moge młodej kurtki nigdzie kupic popitala w futrze wyglada jak Anna Karenina :bash: