reni1980 15.01.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 no jedno okno machnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.01.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 reni a kiedy lecicie?? my tez turcja w maju troche sie boje z takim maluchem ale poki za niego nie placimy trzeba skorzystac. kyrcze pozniej leciec gdzies w czworke to dopiero bedzie wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ile twój maluszek juz ma Nesska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ja lecę dokładnie 16 czerwca, zaraz na poczatku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 jeśli je mleko jeszcze to nie widzę problemu, no oprócz tego ze relaks tylko kiedy maluch śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Magda trzymam kciuki, racja nie odkładaj później będziesz w moim wieku i zaczniesz analizować wszystko.Ja w tym roku daję sobie ostatnią szansę ,nigdu nie chciałam mieć jednego dziecka a teraz boję się , że tak zostanie . Ja dziś na obiad zupę kura a'la flaczki .Jeszcze ciasto chcę upiec bo mam tyle jagód zamrożonych ,że masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 My byliśmy na wczasach z młoda kiedy miała 3 miesiące tak nam dała popalić ze wracaliśmy po kilku dniach.:(Dobrze ze to w Pl było.Ale ona w ogóle do pół roku dawała nam w kość wiec patrzę z mojej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.01.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Widziałyście moje pytanie? Czy wczasami jesteście pochłonięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ja też byłam z 3 miesiecznym synem nad polskim morzem, nie było źle bo on grzeczny ale ta otoczka, wózek, zupki, namiot na plażę, oj dały nam w kość, tyle rzeczy musieliśmy nosić ze na plaży byłam dwa razy, no dla mnie meczarnia z takim dzieckiem, jak syn miał rok, byliśmy w turcji bez niego, no sorki ale perspektywa ciąglego latania za zaczynającym chodzic dzieckiem to masakra i to pilnowanie 24 godziny na dobę, no nie wakacje tylko mordownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Qrwą czy was ta pogoda nie przygnębia????? U mnie jest tak szaro na dworze i jeszcze ten deszcz zacina ze tylko siąść i płakać....Depresji idzie dostać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Widziałyście moje pytanie? Czy wczasami jesteście pochłonięte? ja tak ale do zary raczej nie jadę w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Qrwą czy was ta pogoda nie przygnębia????? U mnie jest tak szaro na dworze i jeszcze ten deszcz zacina ze tylko siąść i płakać....Depresji idzie dostać!!!! fajna u mnie takie słońce i 10 stopni ze mam wrazenie ze wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Inaczej chyba jak sie jedzie do hotelu gdzie jest basen i nie trzeba chodzić na plaże a inaczej tak jak my Renia byłyśmy ze tylko płaza czyli piasek wszędzie....Pamietam ze szału dostawałam od tego piachu wszędzie :PKarmienie z piaskiem w cycku przewijanie Pielucha z piaskiem .Masakra to była dlatego zawinelismy sie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 No u mnie jest tak szaro- czarno ze chyba światło zapale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U mnie to samo co u Reni :lol2::lol2:. Jjana ja nie mam Zary a weekendmam imprezowy więc znowu nigdzie nie odskoczę :bash:.Zła jestem bo nie byłam w tym roku na wyprzedaży. Ja dzieci kocham wszystki , a ta moja mała chrześnica ( ta wcześniaczka) i siostrzeniec to do schrupania .Wierzycie że to już prawie rok jak to się wszystko działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jjana ja nie jadę do Zary bo jestem wściekła na Zare.Kupilam młodej w październiku super kurtke u nich przed świetami sie zamek zepsuł wiec zareklamowałem a oni w zeszłym tygodniu mi kasę oddali za kurtke.Teraz nie moge młodej kurtki nigdzie kupic popitala w futrze wyglada jak Anna Karenina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.01.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Fajna a na wyprzedażach nie kupisz? Najlepszy czas teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Fajna no nie wiem, jak dla mnie z takim maluchem wszedzie masakra, jak nie chodzi to moze jeszcze ale jak taki roczniak to masakra, no trzeba uważać cały czas i pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nic juz nie ma na wyprzedażach....Zostały albo malutkie rozmiary albo bardzo duze,pośrednich nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jjana ja kupiłam wczoraj online 2 zamówienia i czekam ale cofam się co szukasz bo mam zarę blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts