reni1980 15.01.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Śmierć własnego dziecka to najgorszy koszmar jaki można sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2015 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nesska 80zł chcę dwa krzesełka i stolik. Do 6lat myślę że spokojnie mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 LOLEK ja właśnie swoją skonsumowałam wcześniej nie dałam rady bo na angielski z młodą jechałam .Nagotowałam taki gar duży ,że pułk wykarmię więc możesz przyjechać. Jjana tak to TO centrum . Reni masz rację odnośnie śmierci własnego dziecka , ja nad moją " jedynaczką " non stop truchleję dlatego MUSZĘ mieć drugie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 dokładnie Jjana to TO Centrum - tam nie pracują przypadkowi anestezjolodzy bo tam wiesz jakie operacje są hardcorowe.także na pewno będzie w dobrych rękach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.01.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dobry Nowy dzien nowe wyzwania Melisa jeżeli chodzi o szukanie pracy, to może to jest tak jak w Polsce, to jaką masz (czasami czy w ogóle ją masz) pracę zależy od regionu w jakim mieszkasz. Ja mieszkając w Olsztynie chciałam zmienić pracę i dwa lata wysyłałam CV, byłam tylko na jednej rozmowie, a i tak nic z tego nie wyszło. Teraz przenosząc się do Wawy byłam na 3 rozmowach w ciągu 1,5 miesiąca, z czego w dwóch miejscach miałam pozytywną odpowiedź. Za granicą to pewnie jest też tak, że na wyższe stanowiska wolą jednak zatrudniać rodaków a nie obcokrajowca, tak dla zasady:/ W jaki sposób szukasz pracy? Wysyłasz też CV, tak po prostu do firm, mimo że nie dają ogłoszenia? Może masz jakiś znajomych którzy mogliby pomóc? Teraz podobno sie pozmieniało i korzystniej jest kupywać first minut niż last minut. to jest prawda, to samo mi mówili w biurze fajna bo ty cos sprzedawałaś na olx, jak wrazenia Mój mąż dużo sprzedaje na OLX, jedynie co mogę polecić to nie wysyłaj za pobraniem, bo raz facet w ogóle nie odebrał paczki i mąż za przesyłkę niepotrzebnie zabulił. Tak, w Centrum Onkologii. Pobierają krew lub z kości biodrowej - uznali, że w tym przypadku lepiej z kości. Ja się po prostu narkozy boję. Oczywiście nie ma mowy o wycofaniu się, ale strach jest. Tylko mnie pociesza, że ubezpieczony jest Mirkamis ja właśnie o tych rodzicach myślę. W moim mieście jakieś pół roku temu szukano dawcy dla 2-latki chorej na białaczkę. Niestety nie doczekała. ja wierzę, że będzie dobrze. Twój mąż jest silny, zdrowy. My się tak ostatnio baliśmy o babcię, która musiała przejść operację na przepuchlinę, ma chore serce, operacja z pełną narkozą, ale wszystko się udało, choć babcia już się z nami żegnała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.01.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 reni pokaz fotki albo linka moze bym wziela mlodej tylko nie do konca pamietam jakie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2015 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 reni pokaz fotki albo linka moze bym wziela mlodej tylko nie do konca pamietam jakie masz kochana już sprzedałam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.01.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Hej:D Renia to szybko poszło z mebelkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 noo wczoraj wystawiłam i od razu sprzedałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.01.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 spóźniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.01.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Hejka! Witam sie z kawka i eklerkiem.No tak mnie ochota naszła ze musiałam lecieć po ćwiczeniach do cukierni.:DKatowalam sie godzinę a teraz wsuwam eklerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.01.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ale szybciutko Renia.Fajnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 takich to 5szt bym wpier*** Hej i pa... jade po mlode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 16.01.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 ale cisza....... Geee no nie mogę przestać słuchać:https://www.youtube.com/watch?v=lmI4sGC-Ewg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Sam Smith teraz jest na topie W Anglii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.01.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 reni kupilam KA wiec nie bede juz zanawiac z tej strony. hej yoka jak Ci na wygnaniu??? szczerze mowiac Wam troszke zazdroszcze, korci mnie zeby wyjechac ale moj m nie ma najmniejszego zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Sam Smith teraz jest na topie W Anglii . Hej Yokasta, a ta emigracja to tak tymczasowo czy na dłużej???? pięknie tam macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Lolek, mój mąż pracuje w takim magicznym miejscu, ale generalnie mieszkamy w mieście . Wyjechaliśmy na długo z założeniem na stałe . Nesska, po chrzcie bojowym ze wszystkimi możliwymi chorobami, jest ok, przyzwyczajam się ale to trwaaaa i jeszcze będzie trwało. Mam nadzieję, że się w końcu przyzwyczaję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 O matko! to się porobiło..... No cóż chociaż dobrze, że blog został . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 zalamka..czemu ja? wlasnie dostalam zdjecia kuchni...rog od zmywarki oderwany caly lakier przed chwila dostalam zdjecia... nikt nie chcial sie przyznac i kazalismy je zrobic...okazalo sie, ze stolarz cokol zle wycial po bokach i podczas otwierania rog wadzi o ten cokol... jutro pisze do wykonawcy, bo mnie jasny ***j strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts