Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

LOLEK ja właśnie swoją skonsumowałam :D wcześniej nie dałam rady bo na angielski z młodą jechałam :).Nagotowałam taki gar duży ,że pułk wykarmię więc możesz przyjechać.:D

Jjana tak to TO centrum :yes:.

Reni masz rację odnośnie śmierci własnego dziecka :( , ja nad moją " jedynaczką " non stop truchleję dlatego MUSZĘ mieć drugie :yes:.

Dobry :bye:

Nowy dzien nowe wyzwania ;)

Melisa jeżeli chodzi o szukanie pracy, to może to jest tak jak w Polsce, to jaką masz (czasami czy w ogóle ją masz) pracę zależy od regionu w jakim mieszkasz. Ja mieszkając w Olsztynie chciałam zmienić pracę i dwa lata wysyłałam CV, byłam tylko na jednej rozmowie, a i tak nic z tego nie wyszło. Teraz przenosząc się do Wawy byłam na 3 rozmowach w ciągu 1,5 miesiąca, z czego w dwóch miejscach miałam pozytywną odpowiedź.

Za granicą to pewnie jest też tak, że na wyższe stanowiska wolą jednak zatrudniać rodaków a nie obcokrajowca, tak dla zasady:/

W jaki sposób szukasz pracy? Wysyłasz też CV, tak po prostu do firm, mimo że nie dają ogłoszenia? Może masz jakiś znajomych którzy mogliby pomóc?

Teraz podobno sie pozmieniało i korzystniej jest kupywać first minut niż last minut.:)

to jest prawda, to samo mi mówili w biurze

fajna bo ty cos sprzedawałaś na olx, jak wrazenia

Mój mąż dużo sprzedaje na OLX, jedynie co mogę polecić to nie wysyłaj za pobraniem, bo raz facet w ogóle nie odebrał paczki i mąż za przesyłkę niepotrzebnie zabulił.

Tak, w Centrum Onkologii. Pobierają krew lub z kości biodrowej - uznali, że w tym przypadku lepiej z kości. Ja się po prostu narkozy boję. Oczywiście nie ma mowy o wycofaniu się, ale strach jest.

Tylko mnie pociesza, że ubezpieczony jest ;)

Mirkamis ja właśnie o tych rodzicach myślę. W moim mieście jakieś pół roku temu szukano dawcy dla 2-latki chorej na białaczkę. Niestety nie doczekała.

ja wierzę, że będzie dobrze. Twój mąż jest silny, zdrowy.

My się tak ostatnio baliśmy o babcię, która musiała przejść operację na przepuchlinę, ma chore serce, operacja z pełną narkozą, ale wszystko się udało, choć babcia już się z nami żegnała.

Lolek, mój mąż pracuje w takim magicznym miejscu, ale generalnie mieszkamy w mieście :D. Wyjechaliśmy na długo z założeniem na stałe :).

Nesska, po chrzcie bojowym ze wszystkimi możliwymi chorobami, jest ok, przyzwyczajam się ale to trwaaaa i jeszcze będzie trwało. Mam nadzieję, że się w końcu przyzwyczaję ;).

zalamka..czemu ja? :bash:

wlasnie dostalam zdjecia kuchni...rog od zmywarki oderwany caly lakier :cry:

przed chwila dostalam zdjecia...

nikt nie chcial sie przyznac i kazalismy je zrobic...okazalo sie, ze stolarz cokol zle wycial po bokach i podczas otwierania rog wadzi o ten cokol...

jutro pisze do wykonawcy, bo mnie jasny ***j strzeli :cry: