Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna ale mi smaka narobiłaś :eek: uwielbiam kurczaczka ja w ogóle tylko kurczaka mogłabym jeść (a to niedobrze bo przecież to najgorsze mięso) już się nawet zastanawiałam czy sobie kurek nie hodować...

mel współczuję :( czemu nie masz linka w stopce do dziennika??? jak mamy go niby znaleźć???

cholera chcialam dodac komentarz i wyskakuje mi blad z haslem :bash:

jest, ze juz tam moj email jest zarejestrowany, ale nijak nie moge wejsc :(

nie znosze stron, gdzie trzeba podawac wszelkie dane, rejestrowac sie itp, zeby moc dodac komentarz :mad:

Tia, racja, ode mnie to nawet gdzieś ostatnio pesel chcieli :o

Mmelisa piekarnik kupiłaś? bo ja jednak na siemensa się zdecydowałam i jestem meega zadowolona :)

Fajna zgapiam kurczaka na niedzielny obiad :) Jak sobie chłopak elegancko siedzi na tej butli :D

Fajna pewnie tego swojego kurczaka jeszcze konsumuje ;-)

Casuall to ty masz piekarnik nie zintegrowany? skoro masz miejsce na mikro obok?

u mnie musi byc ten mniejszy, wiec i cena bardzo zblizona do kawiarki.. buuu

baba to zawsze cos wymysli :-P

albo piwko spod kurczaczka :):):)

nie, nie chciałam 2w1, w sumie to nie wiem czemu, może dlatego, że trzeba wyjąć blaszki z piekarnika aby coś sporadycznie podgrzać 2min, cenowo to pewnie na jedno wyjdzie, bo sama mikrofalówka do kompletu 1800:bash:także pewnie finansowo Melisa to nie będziesz stratna.