Mmelisa 18.01.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 no to sobie nagrabilam u Fajnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.01.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Fajna ale mi smaka narobiłaś uwielbiam kurczaczka ja w ogóle tylko kurczaka mogłabym jeść (a to niedobrze bo przecież to najgorsze mięso) już się nawet zastanawiałam czy sobie kurek nie hodować... mel współczuję czemu nie masz linka w stopce do dziennika??? jak mamy go niby znaleźć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Nesska, moj tato np ma zalecenie od lekarza tylko miesko z kurczaka jesc, wieprzowiny nie moze, wiec nie wiem czy kurczak to takie zle miesko Bo ja automatycznie jak pisze odznaczam pokazywanie sygnatury... teraz bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.01.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 mel no złe pod tym względem, że jest najbardziej faszerowane sterydami i antybiotykami... trzeba by jakieś ekologiczne znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 18.01.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Dziewczyny!! Dzisiaj ostatni dzień głosowania na stoliki http://www.someplacenice.pl/zaprojektuj-stolik-glosujemy/ Jakby którejś nr 1 wpadł w oko to skromnie proszę o wsparcie P.s mam nadzieję że mnie szefowa za prywatę nie przegoni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ekologiczne w sensie swoje domowe z podworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.01.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 takie byłyby najpewniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Koza, szefowa to chodzaca oaza spokoju dopoki nikt jej nikt nie podpadnie i nie w**rwi (bynajmniej ja tak mysle) ide luknac w link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 18.01.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 No ale jak podpadnę to ....... wilę nawet nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 cholera chcialam dodac komentarz i wyskakuje mi blad z haslem jest, ze juz tam moj email jest zarejestrowany, ale nijak nie moge wejsc nie znosze stron, gdzie trzeba podawac wszelkie dane, rejestrowac sie itp, zeby moc dodac komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.01.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 cholera chcialam dodac komentarz i wyskakuje mi blad z haslem jest, ze juz tam moj email jest zarejestrowany, ale nijak nie moge wejsc nie znosze stron, gdzie trzeba podawac wszelkie dane, rejestrowac sie itp, zeby moc dodac komentarz Tia, racja, ode mnie to nawet gdzieś ostatnio pesel chcieli Mmelisa piekarnik kupiłaś? bo ja jednak na siemensa się zdecydowałam i jestem meega zadowolona Fajna zgapiam kurczaka na niedzielny obiad Jak sobie chłopak elegancko siedzi na tej butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Casuall, nie dokupilam piekarnika i kawiarki jeszcze... sa inne bardziej wazne wydatki, ale to, ze siemens, to wiem od poczatku ze chce miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 18.01.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mell, tam podajesz swój mail i hasło którym się zarejestrowałaś. Pewnie nie pamiętasz hasła:). Nic się nie przejmuj - trudno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 koza probowalam na dwa hasla, poprzednie i nowe i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.01.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Casuall, nie dokupilam piekarnika i kawiarki jeszcze... sa inne bardziej wazne wydatki, ale to, ze siemens, to wiem od poczatku ze chce miec Kawiarka z siemensa jest piękna, mam miejsce w zabudowie na mikrofalówkę, a wolałabym tam kawiarkę tylko ta ceeena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Dlatego zamiast tego brakujacego agd (ktore i tak jest zbedne) zdecydowalam sie na zrobienie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Wiadomo pierwsze to co najważniejsze Bardzo długo czekałam na piekarnik Fajna nie mogę doczekać się na Twoje łazienki, bo akurat jestem na etapie projektowania swojej, może się zainspiruję (hahaa coby nie powiedzieć chamsko, że zgapię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Fajna pewnie tego swojego kurczaka jeszcze konsumuje Casuall to ty masz piekarnik nie zintegrowany? skoro masz miejsce na mikro obok? u mnie musi byc ten mniejszy, wiec i cena bardzo zblizona do kawiarki.. buuu baba to zawsze cos wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.01.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Fajna pewnie tego swojego kurczaka jeszcze konsumuje Casuall to ty masz piekarnik nie zintegrowany? skoro masz miejsce na mikro obok? u mnie musi byc ten mniejszy, wiec i cena bardzo zblizona do kawiarki.. buuu baba to zawsze cos wymysli albo piwko spod kurczaczka :) nie, nie chciałam 2w1, w sumie to nie wiem czemu, może dlatego, że trzeba wyjąć blaszki z piekarnika aby coś sporadycznie podgrzać 2min, cenowo to pewnie na jedno wyjdzie, bo sama mikrofalówka do kompletu 1800:bash:także pewnie finansowo Melisa to nie będziesz stratna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 wiem wiem... przeciez kuchnie to od prawie 3lat planowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts