mirkamis 20.01.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Oj Meli ,jakoś te choroby Was opuścić nie chcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.01.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 no cos widze, ze ja i mlodsza ostatnio bardziej chorujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.01.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Melisa zdrówka dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.01.2015 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 meli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Oj Mmel...co tam znowu u was? :eek:Te choróbska jakos sie odczepić od ciebie nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.01.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Melis co to się doczepiło do Ciebie? nie drinkujesz w weekendy to zaraza jakaś - musisz nadrobić i organizm oczyszczać :* buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Magda czy to ty kiedys polecalas szampon oczyszczający z Rossmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 20.01.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 hejka nie slyszałam o kabinie - za to z szyby jestem zadowolona:yes: Hejka wszystkim!!!! Casuall ja mam i powiem ,że jak będziesz czyścić sumiennie po każdym myciu to ok , jeżeli ją zaniedbasz to jednym słowem masz przekichane bo tego niczym nie doczyścisz.Do tych kabin bardzo ciężko kupić odpowiedni środek a byle czym jej się nie czyści bo wtedy niszczysz tę powłokę .Ja na drugi raz dałabym szkło . Aha, super dwie odmienne opinie Magda czyli rozumiem, że u Ciebie dyscyplina w dbaniu o kabinę? Mirka a wodą z octem próbowałaś? z tą sumiennością to wiadomo jak bywa na pewno zdarzy się nie doczyścic myślałam ze ściągaczki będziemy używać, ale ogólnie to jestem nieco przerażona, tym bardziej, że łazienka słoneczna :( dlatego chciałam zainwestować w powłokę, a wstawiałaś gdzieś może zdjęcie swojej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 20.01.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Magda czy to ty kiedys polecalas szampon oczyszczający z Rossmana? Szampon o ile pamiętam był z tesco, brzozowy, właśnie mi przypomniałaś, że miałam kupić a jutro farbowanie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.01.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 dopiero wstalam noga z lozka... ktos musi ugotowac obiad.. normalnie jak tylko sie poloze, kocem przykryje to po kilku sekundach zasypiam..spanie z czuwaniem, bo panny obie tuz obok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.01.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Meli współczuję ale cie wzięło, najlepiej to pewnie byłoby żebyś się wyspała i organizm mógł sie zregenerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.01.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 oootak, chorobe najlepiej sie leczy przesypianiem jej leki lykam, wygrzewam sie i spie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.01.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Meli :hug: Kobietki poratujcie mnie 1. czy 2. kolorystyka przypadkowa ja będę brała coś w szarości:) a i co do narożnika ,który kiedyś pokazywałam odpada , ponieważ oparcie ma stanowczo za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.01.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Melisko wracaj do zdrowia, przytulaski :hug: Londi ja nie kobitka i chyba nie pomogę .... jakoś nie mój typ..... Helvetia furniture ma całkeim niezłe (obecnie bydgoskie meble), nie wspominam już o nowej kolekcji Klera która dla mnie wymiata...... tylko te ceny..... aaaa i jeszcze może Klose i Vero appartamenti (4 lata temu już na 90% byłem zdecydowany na model "Rosa") ale wyszło co wyszło po odpowiednim rabacie Edytowane 20 Stycznia 2015 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.01.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Lolek Twoje typy wizualnie świetne ale my chcemy wielki narożnik taki do leniuchowania teraz mamy taki "ładny" ale co jak cholernie niewygodny ...taki sztywny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 hej londos ja tez nie pomoge zaden mi sie nie podoba dziewczynki moze ktoras ma do odsprzedania wozek parasolke? magda nie masz jakiegos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Londonka dla mnie żaden....:(Ale mojego zdania nie bierz pod uwage bo jestem przeciwniczka narożników.Zdecydowanie wole dwie sofy postawić niż jeden narożnik wiec moja opinia sie nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Mmel tobie chyba klimat północny nie służy.:no:Wracaj szybciutko do Pl u nas niewiele ale troche cieplej jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.01.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) oki ale z dwojga złego 1 czy 2 skoro Wam się nie podobają to ,który bardziej się nie podoba:lol2:...ten 2 na zywo wygląda dużo dużo lepiej , jest bardziej klasyczny Edytowane 20 Stycznia 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts