Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka

nie slyszałam o kabinie - za to z szyby jestem zadowolona:yes:

Hejka wszystkim!!!!

Casuall ja mam i powiem ,że jak będziesz czyścić sumiennie po każdym myciu to ok , jeżeli ją zaniedbasz to jednym słowem masz przekichane bo tego niczym nie doczyścisz.Do tych kabin bardzo ciężko kupić odpowiedni środek a byle czym jej się nie czyści bo wtedy niszczysz tę powłokę .Ja na drugi raz dałabym szkło .

Aha, super dwie odmienne opinie :D

Magda czyli rozumiem, że u Ciebie dyscyplina w dbaniu o kabinę?

Mirka a wodą z octem próbowałaś? z tą sumiennością to wiadomo jak bywa ;) na pewno zdarzy się nie doczyścic :( myślałam ze ściągaczki będziemy używać, ale ogólnie to jestem nieco przerażona, tym bardziej, że łazienka słoneczna :(:(:( dlatego chciałam zainwestować w powłokę, a wstawiałaś gdzieś może zdjęcie swojej łazienki?

Melisko wracaj do zdrowia, przytulaski :hug::hug:

Londi ja nie kobitka i chyba nie pomogę .... jakoś nie mój typ.....

Helvetia furniture ma całkeim niezłe (obecnie bydgoskie meble), nie wspominam już o nowej kolekcji Klera która dla mnie wymiata...... tylko te ceny.....

aaaa i jeszcze może Klose i Vero appartamenti (4 lata temu już na 90% byłem zdecydowany na model "Rosa") ale wyszło co wyszło po odpowiednim rabacie :D

Edytowane przez lolek7825