Venus_m 21.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Magda u mnie na cmentarzach tylko bramy są kute, wszystko inne to taki cudny beton jak wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Oki to skoro tak, to Reni ten model z szybką wąską na środku będzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Magda ja bede miec wylane ogrodzenie betonowe, gładkie z betonu architektonicznego, bardzo nowoczesne i moim zdaniem piekne, nie cmentarne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cmentarne to są takie z wgłębieniami, Reni pokaż co tam planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]178043[/ATTACH] zamowilam ten model, nazwe ma na Sv. tak ? tyle, ze ja mam jeszcze boczne naswietla (i beda drzwi do wiatrolapu) gdzies za 4 tyg beda u mnie(bo juz 2 minely), kolor antracyt jak moje okna zwroc uwagę czy zamawiasz dąb czy sosne (sosna jest dosc miekka i chyba dąb ma lepsze parametry) obiektywna nie bede te podobaja mi sie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja tez nie wiem:), fajne są ale drogie tzn, zalezy co do środka dasz, szlachetny kamień, mi się marzy diabaz wychodzi drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 takie cóś ale bez kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 super i na pewno nie cmentarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 tu pare fajnych ogrodzen betonowych http://eurofence.pl/produkty/horizon-nowoczesne-aluminiowe-ogrodzenia-aluminium http://sztachety.pcv.org.pl/sztachety-pvc-producent/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni jak dla mnie nr 2. Kochana rozpierducha i tak będzie więc możesz pójść po całości i dorobić "naświetle":cool: a jak sprawa KA, zamówiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuchacz 22.03.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam, podczytuję forum, piękne wnętrza:)mam pytanie odnośnie łazienki w jaki sposób montowaliście podłogę drewnianą czy na jakiś specjalny klej?i jakie fugi do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 markoto dzięki za stronki aneta helloł no niby tak ale naświetle to wykucie ściany, przenoszenie alarmu, kontaktów, a sam demontaż drzwi jest spoko bo ja mam je zamontowane w warstwie ocieplenia, Ka...........................no niestety jeszcze nie zamówiony, ciągle coś wypada ważniejszego, ostatnio karcher i tak ciągle, jedno jest pewne kolor wybrany:rotfl: czuchacz oczywiscie do klejonej deski jest odpowiedni grunt i klej, deska jest klejona, a jakie ci chodzi fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 drzwi zamówione, model pierwszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 oj nie wiem, bo od razu wymieniam schody wejściowe a nie musza uzbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuchacz 22.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 dzięki za odpowiedź , ponoć powinno się dać tzw. "gumowe" pracują wraz z podłogą, czy Wy dawaliście coś takiego? my planujemy ttek na podłodze w łazience i tak czytam czytam jak powinno się gruntować by nie wpijało wody, a pamiętasz jaki to był grunt i klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 chyba chodzi ci o sikaflex, gumowe wstawki? ale to raczej element dekoracyjny i zabezpieczajacy krawędzie, ale nie konieczny. Ja używam kleju dwuskładnikowego poliuretanowo - silanowego, grunt po to aby zwiększyć przyczepność kleju do wylewki, klej zabezpiecza przed wilgocią ale oczywiście wilgotność wylewki mniej niż 1,8% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuchacz 27.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dzięki za szybką odpowiedź. Szukając informacji o kuchniach z Wolsztyna zobaczyłam Twoją wypowiedź, czy nadal polecasz?jak użytkowanie? my z mężem jesteśmy na 98% zdecydowani na kuchnię wolsztyńską, w zasadzie po wejściu do ich firmowego salonu mogłabym wziąć każdą nawet tą która nie pasuje do mego domu:))precyzja wykonania powala:) ciekawa jestem jak jest w użytkowaniu po 2 latach.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ja nadal polecam, po 2 latach kuchnia jest jak nowa, co prawda mam zadrapania lakieru na 3 frontach ale to wina dzieci i męża a nie kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 czuchacz, naszą też użytkujemy dwa lata, kuchnia od samego początku bez zarzutu , ale my trafiliśmy również na świetnych monterów, a słyszałam, że z tym bywa różnie (nie tylko w WFM, ale w każdym salonie z kuchniami). Brat ma ich kuchnię ponad cztery lata i też nie narzeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 o witam Ilonka, nic do mnie nie przychodzisz, a ja o drzwiach wspominałam, fotki świąteczne pokazałam a Ty nic, tylko u siebie siedzisz i o dzieciakach gadacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts