Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

melisa, no niestety za te lepsze sztuczne kwiaty trzeba zapłacić nawet więcej niż za żywe. Jak mówicie, że ok, to chyba coś wybiorę, żeby ten kącik ożywić.

Pokażę Wam ciut więcej, chociaż jeszcze nie skończone, bo podłoga się kładzie... Wreszcie ją zmieniam :D

http://i2.fmix.pl/fmi494/46d2d957000fe17a54c0eb24/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi933/4870be8c0010968c54c0eb2a/zdjecie.jpg

I jakieś wcześniejsze foto z widokiem na kuchnię i jadalnię

http://i3.fmix.pl/fmi2327/239717ae001fc90f54c0eb92/zdjecie.jpg

Jeszcze bym chciał fronty szafek na jasne zmienić, dlatego o zdjęcie mebli z IKEA prosiłam, bo mi w oko wpadły... Ale zobaczymy, co z tego wyjdzie...

Mmelisa, meble są w dziale z kuchniami :D Stoją po prawej stronie idąc trasą po strzałkach. Ma brązowe boki i korpusy szafek, drzwi jasne chyba bez uchwytów. Blat nie pamiętam - możliwe, że ciemny, grafit albo czarny.

Reniu, tak myślałam, że powiesz NIE kwiatkom ;)

Nie wiem, ile wyniesie mnie wymiana frontów, ale muszę zamówić u stolarza, bo nie są tradycyjne i nie kupię gotowych w sklepie.

Tak, teraz mam laminat, ale nie wenge, tylko jakaś czekolada... W sumie wychodzi na to samo ;)

O jakim przemalowaniu mówisz? O tym, co mi pisałaś - ściany w kuchnia na biało/szaro?

Sofa do wymiany, ale jeżdżę, oglądam i niestety nie mam swojego typu. Kiedyś pokazywałam niby fajną, ale na żywo bardzo straciła więc jestem w punkcie wyjścia. Jak coś znajdę, to wymienię.

Podłoga rzeczywiście cudna :wiggle:

Drzewko koło kuchni to fikus - dostałam od koleżanki, bo jej gubił liście i chciała wywalić. Przygarnęłam, ale póki co też trochę łysieje więc czekam, co z nim będzie.

kurcze no nie czepiam się, sofa taka jak z poczekalni z prl, no nie fajna i zakładam ze ma trochę lat, w sensie nowością nie jest, poza tym jest chuda , wysoka, wąska i za mała, sorki Aniu :hug:

Aniu w kuchni bym zostawiła te fronty, dla mnie są ok, to dzis modne sa białe czy szare nie znaczy ze brązy out, nie bawiła bym się w to, ściany bym pomalowała na biało i wtedy ta kuchnia fajnie się odbije od podłogi i ściany

Aniu jest tyle zajebistych sof, zaraz dam ci jedną, dla mnie zajebista, nie droga, koleżanka ma i jest super na żywo

Edytowane przez reni1980