Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni, po raz kolejny oglądam Twój salon i muszę to napisać - masz szczęście, że u mnie już zatwierdzone pomysły na wykończenie salonu, bo z pewnością wszystko bym spapugowała :) Jak to się mówiło w dzieciństwie: "Twoje szczęście, moja strata!" ;)

kochaniutka twój salon też będzie niczego sobie, słyszałam że wkrótce mebelki zjadą

Tak, już niedługo :wiggle: Trochę się obawiam efektu, bo to jednak większe ryzyko niż wybrać w sklepie, zamówić i przywieźć do domu - nie wiadomo tak naprawdę, czego się spodziewać :( Niestety, u nas miejsce na tv znajduje się na ścianie wiatrołapu, a ściana jest niewielka (jakieś 2 metry), więc chcieliśmy ją maksymalnie zagospodarować - zobaczymy, co z tego wyjdzie i czy przypadkiem nie strzeliliśmy sobie w kolano ;)

Reni - a ta czarna szafka to lakier mat ? Bo chyba nie wysoki połysk ? Ona jest czarna ? Mam identyczną w kuchni tylo białą na wysoki połysk, zastanawiam się, czy nie powiesić takiej jeszcze w salonie i coś w podobny ton.

a to nie fornir/okleina?? tez planuje podobne zamowic - fornir+lakier, tylko jako 4 oddzielne szafki :)

pozdr.

Reni, dzięki za zdjęcia kominka!

Chwaliłam już Twój domek więc nie będę się powtarzać.

Witam się*tylko po przebrnięciu przez wszystkie strony gelerii.

Pięknie udało Ci się to wszystko poukładać w jedną spójną całość. To podziwiam najbardziej!

Jaką macie lodówkę na wino?

PS. Mamy taki sam ekspres do kawy ;) talea touch. Chyba że jestem ślepa

monsanbia, winiarka to liebherr, a ekspres primea ring, ty zdaje się masz ten wyższy model z kolorowym wyświetlaczem lcd, bardzo do siebie podobne, ale ja mam chyba tańszy, dzięki za miłe słowa to najlepsza nagroda za wszystkie trudy budowy, e tam budowa to pryszcz, trudy urządzania raczej.