Ilona Agata 27.03.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 O drzwiach coś czytałam, fotek nie widziałam . Pewnie wczoraj, bo ja wczoraj tylko na chwilę i tylko do siebie zajrzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Reni tak się zastanawiam odkąd o schodach wejściowych napisałaś i na co planujesz wymianę ? hejka, napewno cos szarego:D albo beton, albo granit albo jakiś łupek ale wszystko szare, teraz mam płyty kremowo-żółte:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Reni, trafiłam na świąteczne zdjęcia - trochę mi czasu zajęło, zanim się zorientowałam, gdzie ich szukać . Fajne te jajca, one są z Almi Decor z tego, co pamiętam? U nas w tym roku nic, ja nie mam weny na świąteczne dekoracje, mąż ma do tego stosunek całkiem obojętny, moje zające z Almi Decor po obniżkach szybko wybyły, myślałam o jakiś kwiatach do salonu, ale jak za oknem jest śnieg, to jakoś mi się świeże kwiaty nie komponują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 no skoro nadrobiłaś to jesteś usprawiedliwiona:D jaka z almi, kupione rok temu, jakoś w tym roku nie było nic ładnego, ja mam żywe żonkile, mam dzieję, że do świąt zakwitną, wywiesiłam wianek z jajkami na drzwi zewnętrzne i od tego mrozu jaka popękały:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ja mam żywe żonkile, mam dzieję, że do świąt zakwitną, jakby nie bardzo same chciały to podlej wodą mineralną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 pogoda mnie wk.... na maxa, u nas sypie śnieg i taki nieprzyjemny zimny wiatr, strasznie zimno no opaska niby szara jest, no w każdym razie bardziej szara niż schody, a schody źle zrobione i brzydkie, fuga wypada, no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Reni, jak to Ci jajka w wianku popękały? Szklane, plastikowe? Normalnie jestem w szoku:eek: Mój bożonarodzeniowy wianek wisiał na drzwiach jak było -20 i nic mu się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 JEZU JAK W WIANKU POPEKALY TO CO BEDZIE Z PRAWDZIWYMI;) Musze mojemu grube pantalony kupic:rotfl: CZESC RENI:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bajowe:rotfl: Gumiśka, a te góralskie portki z parzenicami, to nie wystarczą ? Mój marudzi, że najlepsze byłyby same nogawice, żeby nie przegrzewać klejnotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bajowe:rotfl: Gumiśka, a te góralskie portki z parzenicami, to nie wystarczą ? Mój marudzi, że najlepsze byłyby same nogawice, żeby nie przegrzewać klejnotów OJ NIE, JA MUSZE DBAC O MOJE:lol2:-MOZE WYKABINUJE JAKAS PODUSIE NA JAJUSIE:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witaj Reni!!Możesz zdradzić skad masz tą skorupkę jajcarska z porcelany na szafce ściennej w salonie?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 wiedziałam że Gienowefka temat podłapie, bo gdyby nie to ja bym musiała Reni wczoraj byliśmy w Mix Electronis i mąż taki przejęty oglądamy mi miksery planetarne a ja "eeee yyyy no wiesz bo dużo myślałam i w sumie to tego KA tak bardzo nie potrzebuję", mąż na mnie ":jawdrop: ", ja : ":jawdrop: błagam nie mów że mi kupiłeś", mąż: "miałem zamiar" . Biorąc pod uwagę, że ja ciasta piękę jak mamy gości albo raz w miesiącu (jeżeli nie ma gości) to bez sensu płacić nam tyle żeby stał i zawalał blat, którego wbrew pozorom nie mam dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Kurde, ja zawsze mojemu mówię, że nie piekę, bo właśnie nie mam KA, a jak bym miała, to co sobotę dom pachniałby ciastem . Problem jest taki, że jego to nie rusza, bo ze wszystkich łakoci najbardziej lubi... Boczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 agawi no plastikowe jaja mi całe spękały, wszystkie kurna chata:eek: oj tak Gumiska juz po węchu trafia gdzie o seksie czy jajkach czy pisiorach:lol2::lol2: dorota z h&y venuska a co zrobisz jak sobie to do serca weźmie Magda ja własnie nie piekę bo KA nie mam:D Ilonka proponuję pierniki o smaku boczka:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Magda, on o wędzarniku od dwóch lat gada . Całe szczęście nie mamy miejsca w ogrodzie, bo jeszcze bym mu musiała na serio to mięcho przygotowywać . Reni, a są takie? Dziewczyny, ale właśnie na coś wpadłam - mój szwagier mówił, kiedy zachwycałam się KA, że mają kilka takich w pracy - używają do mieszania przypraw i mielenia kiełbas oraz nawlekania flaków może ja mu o tym przypomnę ? Już nie będę dłużej kusić ciastem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no własnie tam jest przystawka do kiełbach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 SIE WIE ZE JA PO WECHU TRAFIE:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 o czyli wigilijnie:lol2::lol2: a tez bym zjadła uszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 agawi no plastikowe jaja mi całe spękały, wszystkie kurna chata:eek: Ale jaja z tymi jajcami:jawdrop: U nas dzisiaj świeci piękne słońce i jest błękitne niebo:wiggle:za to wieje jak w Mam nadzieję, ze wietrzysko przygna ciepełko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 dzieki Reni. Polece dzisiaj może jeszcze będą. Podobaja mi się.Wesołych Świąt.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts