ognista 1 23.01.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam . Jestem starą ( remontującą )cichą ,,podglądaczką i podczytywaczką,, na tym forum. Dziś chciałam się ujawnić i dodać opinię o sofie Stocksund. W grudniu ub roku zostałam szczęśliwą posiadaczką tej sofy i fotela z tej serii. Dla nas jest mega wygodna , miękka i szeroka da się na niej wygodnie wyciągnąć przed tv. Na bokach są nałożone luźno takie jakby ,,powłoczki ,,w kolorze kanapy , extra sprawa jako dodatkowe zabezpieczenie przed umazanymi paluszkami mojego najmniejszego dziecka i dlatego na zdjęciach wydaje się to niedociągnięte. Wizualnie przypomina mi skrzyżowanie Ektropa ( miękkość) i Karstlada ( szerokość). Uff ! No to pierwszy post za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 23.01.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Reni, karmelowy Stockholm kazał mi wyjść z ukrycia Też na niego choruję A wiesz, że w poprzednim katalogu był o tysiąc tańszy?!?! Szkoda, że nie ma wersji z szezlongiem lub dużej pufy... Kiedyś miałam tę sofę, którą Ty masz teraz też bardzo fajna. Ja jeszcze z karmelowych skórzanych sof choruję na Theca Forli....ale Stockholm duuużo przystępniejszy cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nesska ale Słodziaki ! ja bym się decydowała...ale co z opieką... niania wiadomo ile ale to nie problem - co dalej? kto odbierze ze szkoły jak tylko 4 godziny, albo z przedszkola.... przerabiam to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć Nowe Koleżanki Ognista jakbyś miała fotki to z chęcią zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam . Jestem starą ( remontującą )cichą ,,podglądaczką i podczytywaczką,, na tym forum. Dziś chciałam się ujawnić i dodać opinię o sofie Stocksund. W grudniu ub roku zostałam szczęśliwą posiadaczką tej sofy i fotela z tej serii. Dla nas jest mega wygodna , miękka i szeroka da się na niej wygodnie wyciągnąć przed tv. Na bokach są nałożone luźno takie jakby ,,powłoczki ,,w kolorze kanapy , extra sprawa jako dodatkowe zabezpieczenie przed umazanymi paluszkami mojego najmniejszego dziecka i dlatego na zdjęciach wydaje się to niedociągnięte. Wizualnie przypomina mi skrzyżowanie Ektropa ( miękkość) i Karstlada ( szerokość). Uff ! No to pierwszy post za mną wow a więc witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.01.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Madzik masz pw na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 helloł Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 już już Dziewczyny mam info z ikea od Melci bo właśnie testuje nam sofy: madzik powiedz dziesczynom ze stocksund jest wygodniejszy pod pupe czy tez wylegiwanie siealevwygladem podoba mi sie stockholmchociaz pod pupe sztywniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.01.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 już już Dziewczyny mam info z ikea od Melci bo właśnie testuje nam sofy: madzik powiedz dziesczynom ze stocksund jest wygodniejszy pod pupe czy tez wylegiwanie sie alevwygladem podoba mi sie stockholm chociaz pod pupe sztywniejszy hahaha pisownia oryginalna Nesska mam identyczne zdjęcie moich dzieciaków, tylko u mnie 3 lata różnicy U Ciebie pewnie więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]300461[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]300462[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]300463[/ATTACH] udało się to od razu powiedzcie mi jak ożywić ten kąt?? strasznie szaro- buro się tam zrobiło i te ściany takie puste tak to jest jak się wykańcza dwa lata już bym wszystko robiła od nowa buuuu Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nesska ale Słodziaki ! ja bym się decydowała...ale co z opieką... niania wiadomo ile ale to nie problem - co dalej? kto odbierze ze szkoły jak tylko 4 godziny, albo z przedszkola.... przerabiam to właśnie magda jeszcze się nad tym nie zastanawiałam casuall u mnie 3,5 różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.01.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 oj tam oj tam... klikam z tel.. dobrze ze nie napisalam du** albo zadek Kuchnie cykam prawie kazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.01.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Nesska ja by dodała amerykański dywan i obrazy. Bardzo mi pasuje u Ciebie taki koralowiec w ramkach. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 23.01.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Hello Ja trochę "stara" jestem, kiedyś nawet jakieś pojedyncze posty skrobnęłam i nabyłam poświetlane półeczki do kuchni od Reni Fajnie się Was czyta dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 nesska sofy super jesli mogę coś wtracić, wywaliłabym ten stoli z kąta(fuj), sofy bardziej rozsunęła, i odeszła z nimi od ściany, na ściany jakieś grafiki, chyba w kolorze, a w tym kącie fajna stojąca lampa, jakiś pled wzorzysty na sofę, wiecej poduch, ale daj do nich po dwa wkłady, będą takie sterczące a nie takie leżące chudziny, na jednej sofie pled obok drugiej gazetnik, na stoliku kawowym patera i jest prawie jak w idealnej aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 nesska sofy super jesli mogę coś wtracić, wywaliłabym ten stoli z kąta(fuj), sofy bardziej rozsunęła, i odeszła z nimi od ściany, na ściany jakieś grafiki, chyba w kolorze, a w tym kącie fajna stojąca lampa, jakiś pled wzorzysty na sofę, wiecej poduch, ale daj do nich po dwa wkłady, będą takie sterczące a nie takie leżące chudziny, na jednej sofie pled obok drugiej gazetnik, na stoliku kawowym patera i jest prawie jak w idealnej aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 cholera cos to fm od wczoraj źle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 reni stolik jest tymczasowy, taka 'zapchajdziura' lampa w poszukiwaniu pled jest tylko był w użyciu poduchy szukam materiału nie zdecydowałam się jeszcze na żaden kolor nie wiem tylko co na ściany rzucić aaa i dywan hamerykański też jest tylko chwilowo schowany bo mam głupiego szczeniaczka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.01.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nesska to na dobrej drodze jesteś Tylko nie kupuj żadnych seryjnych grafik - poszukaj "prawdziwej" sztuki - ciekawych plakatów, obrazów w niewielkich galeriach, na targach staroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts