Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam . Jestem starą ( remontującą )cichą ,,podglądaczką i podczytywaczką,, na tym forum. Dziś chciałam się ujawnić i dodać opinię o sofie Stocksund. W grudniu ub roku zostałam szczęśliwą posiadaczką tej sofy i fotela z tej serii. Dla nas jest mega wygodna , miękka i szeroka da się

na niej wygodnie wyciągnąć przed tv. Na bokach są nałożone luźno takie jakby ,,powłoczki ,,w kolorze kanapy , extra sprawa jako dodatkowe zabezpieczenie przed umazanymi paluszkami mojego najmniejszego dziecka i dlatego na zdjęciach wydaje się to niedociągnięte. Wizualnie przypomina mi skrzyżowanie Ektropa ( miękkość) i Karstlada ( szerokość).

Uff ! No to pierwszy post za mną :oops:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni,

karmelowy Stockholm kazał mi wyjść z ukrycia ;) Też na niego choruję :) A wiesz, że w poprzednim katalogu był o tysiąc tańszy?!?! Szkoda, że nie ma wersji z szezlongiem lub dużej pufy...

Kiedyś miałam tę sofę, którą Ty masz teraz :) też bardzo fajna.

Ja jeszcze z karmelowych skórzanych sof choruję na Theca Forli....ale Stockholm duuużo przystępniejszy cenowo :p

Witam . Jestem starą ( remontującą )cichą ,,podglądaczką i podczytywaczką,, na tym forum. Dziś chciałam się ujawnić i dodać opinię o sofie Stocksund. W grudniu ub roku zostałam szczęśliwą posiadaczką tej sofy i fotela z tej serii. Dla nas jest mega wygodna , miękka i szeroka da się

na niej wygodnie wyciągnąć przed tv. Na bokach są nałożone luźno takie jakby ,,powłoczki ,,w kolorze kanapy , extra sprawa jako dodatkowe zabezpieczenie przed umazanymi paluszkami mojego najmniejszego dziecka i dlatego na zdjęciach wydaje się to niedociągnięte. Wizualnie przypomina mi skrzyżowanie Ektropa ( miękkość) i Karstlada ( szerokość).

Uff ! No to pierwszy post za mną :oops:

wow a więc witam:)

już już

Dziewczyny mam info z ikea od Melci bo właśnie testuje nam sofy:

madzik powiedz dziesczynom ze stocksund jest wygodniejszy pod pupe czy tez wylegiwanie sie

alevwygladem podoba mi sie stockholm

chociaz pod pupe sztywniejszy

hahaha pisownia oryginalna ;) :D

Nesska mam identyczne zdjęcie moich dzieciaków, tylko u mnie 3 lata różnicy :) U Ciebie pewnie więcej?

[ATTACH=CONFIG]300461[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]300462[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]300463[/ATTACH]

udało się :)

to od razu powiedzcie mi jak ożywić ten kąt?? strasznie szaro- buro się tam zrobiło i te ściany takie puste :( tak to jest jak się wykańcza dwa lata już bym wszystko robiła od nowa buuuu

Edytowane przez Nesska

nesska sofy super

jesli mogę coś wtracić, wywaliłabym ten stoli z kąta(fuj), sofy bardziej rozsunęła, i odeszła z nimi od ściany, na ściany jakieś grafiki, chyba w kolorze, a w tym kącie fajna stojąca lampa, jakiś pled wzorzysty na sofę, wiecej poduch, ale daj do nich po dwa wkłady, będą takie sterczące a nie takie leżące chudziny, na jednej sofie pled obok drugiej gazetnik, na stoliku kawowym patera i jest prawie jak w idealnej aranżacji :)

nesska sofy super

jesli mogę coś wtracić, wywaliłabym ten stoli z kąta(fuj), sofy bardziej rozsunęła, i odeszła z nimi od ściany, na ściany jakieś grafiki, chyba w kolorze, a w tym kącie fajna stojąca lampa, jakiś pled wzorzysty na sofę, wiecej poduch, ale daj do nich po dwa wkłady, będą takie sterczące a nie takie leżące chudziny, na jednej sofie pled obok drugiej gazetnik, na stoliku kawowym patera i jest prawie jak w idealnej aranżacji :)

reni stolik jest tymczasowy, taka 'zapchajdziura' lampa w poszukiwaniu :) pled jest tylko był w użyciu :) poduchy szukam materiału nie zdecydowałam się jeszcze na żaden kolor nie wiem tylko co na ściany rzucić :eek: aaa i dywan hamerykański też jest tylko chwilowo schowany bo mam głupiego szczeniaczka w domu :yes: