Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobra, niech się dzieje wola nieba...Moje dupsko już oberwało na tej budowie, więc jak po mnie pojedziecie, to najwyżej nie wychylę się już na FM więcej :p Mieszkamy od jesieni, więc paru rzeczy brakuje, kuchnię pokażę z etapu montażu ;) Robię to, bo ja też lubię WASZE foty oglądać :D IMAG0747.jpgIMAG0755.jpgIMAG0757.jpgIMAG0758.jpg

IMAG1292.jpg

IMAG0747.jpg

IMAG0755.jpg

IMAG0757.jpg

IMAG0758.jpg

IMAG1292.jpg

lDzięki :) :hug:Blat granit Nero cos tam cos tam, szczotkowany, płytki moje ukochane Imola Creativ Concrete, miały być jasnoszare, ale w jednej dostawie każda była inna, więc zrezygnowałam i zaryzykowałam w ciemno (bez oglądania na żywo) czarne i uważam, że tylko lepiej na tym wyszłam :)

lDzięki :) :hug:Blat granit Nero cos tam cos tam, szczotkowany, płytki moje ukochane Imola Creativ Concrete, miały być jasnoszare, ale w jednej dostawie każda była inna, więc zrezygnowałam i zaryzykowałam w ciemno (bez oglądania na żywo) czarne i uważam, że tylko lepiej na tym wyszłam :)

pięknie wyszło, musisz mam pokazać już taką udomowioną, super, dawaj jeszcze salon, bo już wiem ze masz boski parkiet

Salonu dam małą zajawkę, obfocę kuchnię i salon w przyszłym tygojudniu, bo ma dotrzeć STÓŁ do jadalni, to zobaczycie wnętrza udomowione :) Ale pod warunkiem, że pomożecie mi znaleźć karmelową sofę, te są przejściowe :p

IMAG1141.jpg

IMAG1215.jpg

IMAG1141.jpg

IMAG1215.jpg

Edytowane przez Justynka
;)