reni1980 26.01.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 wyobraźcie sobie teraz ze nasza Fajna grzeje doopsko na plaży a my:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 bossshhhee zeby u mnie byla problemem tylko taka witrynka jak u Ciebie Londi.. ja znowu zgluplam u siebie z ustawieniem co i jak... gdzie ustawic ten swoj stol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 wyobraźcie sobie teraz ze nasza Fajna grzeje doopsko na plaży a my:bash::bash: a my walimy glowa w sciane :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.01.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 :rotfl: Daj fotki Mel:yes: Czyli ładnie to u mnie będzie ,czy olac i zostawi gołą ściane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Londi...pomysl fajny... tylko pytanie, czy nie wyjdzie Tobie efekt "ramki" dwa slupki na koncach.. gdyby meble sie ciagnely do konca sciany to wyszloby to inaczej niz teraz do granic okna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 z jednej strony fajnie taka witrynka zrobi z ta czescia kuchni...a z drugiej strony sama nie wiem.. tak sobie gdybam...ale mysle ze pomysl masz dobry.. zerknelam jeszcze raz na foto i chyba nie bedzie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2015 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 powinno być dobrze meli a co u ciebie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 prosze..plan jest taki.. na dole samym kuchnia... miedzy srodkowym pomieszczeniem a tym wyzej zostala wyburzona sciana... z pokoiku w glebi miala byc zrobiona jadalnia, pozniej jednak pomyslalam, ze stol powedruje do srodkowej czesci a w glebi mini salonik.. teraz mysle ze plan pierwotny chyba byl ciekawszy.. w pokoiku bede wciskac kanapy, a w srokowej czesci moge z nimi sobie szalec co nie? a sam stol w tej wielkiej czesci to tez kicha fotki podgladowe stare doda, te co juz kiedys pokazywalam widok z pokoiku w strone kuchni i w strone pokoiku w glebi i ogolnie srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 w obu pomieszczeniach mam przygotowane miejsce pod tv... w salonie we wnece, a w pokoiku miedzy oknem tarasowym a tym malym (bo tam miala byc nasza sypialnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2015 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) kurcze no najlepiej by było w tym pokoiku zrobić jadalnie bo salonu tam nie upchasz, poza tym wiecej sie siedzi w salonie niż w jadalni, salon w tej części srodkowej super, jedyny minus daleko z kuchni do jadalni ale odwrotnie to wogole bez sensu ewentualnie stół przy samej kuchni, w srodkowym salon z kanapami a w ostatniej częsci taki telewizyjny dla was i dzieci Edytowane 26 Stycznia 2015 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.01.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Dla mnie stół na środku :yes: między kuchnią a salonem, bo ten pokoik to ma być salon ,czy salon masz gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.01.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Oki teraz widzę na zdjęciu ,ze on dość malutki , a na środku jest ile miejsca nie zmieści się stół i sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 salon duzy ma 40m2 a pokoik 11,5 Londi moj stol jest olbrzym.. 100/250, i do tego krzesla..nie chce z nim wyladowac pod oknami tarasowymi.. tam gdzie jest rura postawiona, ma byc kominek koza jedyne co jeszcze wymyslilam, to maly stolik dla nas dokupic... taki wiecie, kwadracik, co by zjesc szybko sniadanie/obiad/kolacje.. musze cos wykombinowac, zeby poprawic oswietlenie;) sufity juz wyszpachlowane, ale mowilam, ze ja jeszcze nie mam planu co i jak.. trudno, beda poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 no to mel jadalnia w pokoiku, salon na srodkowym i mały stoliczek przy kuchni, bo latać tam codziennie to bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2015 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 salon w pokoiku to jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.01.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Okna masz wszystkie otwierane czy są fiks ?? a tej ściany przy kominie gdzie ma być koza nie można wywalić i otworzyc tego na całośc ...wiesz o co mi chodzi?/ Edytowane 26 Stycznia 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 no wlasnie.. w pokoiku salon owszem..ale z 1 kanapa i malym stolikiem jeden sie rozlozy wygodnie a reszta? chyba walka kto pierwszy ten lepszy stol to i tak od dzwonu bedzie wykorzystywany;) bo kto tam do mnie bedzie jezdzil;) a tutaj w tym duzym moge zaszalec.. rogowka+kanapa+jakis ponozek no to chyba juz wiem co gdzie, teraz bede kombinowac z usytuowaniem lamp sufitowych achaaa...moj malzonek mi wczoraj powiedzial..ze jak trzeba bedzie zrobic jakas grubsza imprezke to zawsze ze stolem mozna wyjechac do salonu tylko, ze ja musialam sie tutaj doradzic, co zrobic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Okna masz wszystkie otwierane czy są fiks ?? otwierane... tylko w kuchni wielkie fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 czyli wiesz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 czyli wiem prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts