Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ogólnie bardzo ok

ale wiesz jak jest - jest dobrze jak się siedzi fizycznie - nawet nic nie robi ale jest się.

a jak się zaczyna l4 co jakiś czas to nikt nic nie powie - ale dupe obrobi, i te durne miny "może ktoś inny by posiedział z dzieckiem itp" albo " kolejne l4" itp

I jak tu w polsce wychować dziecko - no nie da się jak oboje rodziców pracuje a dziadków nie ma bo też pracują.

No ciężko Magda właśnie dlatego ja nie pracuje bo mój często w rozjazdach

Woman no właśnie ja nie chcę w domu :( siedziałam 8 m-c po porodzie i mało nie oszalałam

ja musżę pracować - ale... co 2 dni wyrzuty sumienia - np budząc dziecko po 6... na śpiąco ubieram, na śpiąca siusiu robi itp..

odbieram jako ostattnie itp... ehh dylematy same.

Lolek dziś Ty wklejasz fotę? ;)

LOLEK już wklejał, no i kiedyś wyczaiłam go na fb w grupie Karoliny :D

Dlatego ja szukam ale widzę ,że i m niby patrzy jak wysyłam ale jakby wolał żebym w domu była.Wlicz jakieś zajęcia pozalekcyjne i już masakra na całego.Jak młoda poszła do szkoły to ja wolnego popołudnia nie mam .Obie wracamy ok 17 na szybko lekcje i jakaś wspólna zabawa.

Złote przedszkole ,jak się szkoła zaczyna to są większe problemy.

Mirka a ja Ciebie niestety nie :p