Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Londoś ja cie dobrze rozumiem, inaczej szuka sie faceta do życia w domu a o innej sytuacji ty mówisz, ale nawet na jedną noc koleś, zanim powiemy A i B to jeszcze cos pomiędzy jest, potrzeba aby siłą rzeczy się odezwał i dlatego napisałam o górnikach i mechanikach bo boję się o to pierwsze słowo np

Justyś super, krzesła z boconcept? lampy wow, choć stół troszkę taki przekombinowany, moze na żywo sprawia inne wrażenie, nie widoczne te wyżłobienia

Renia co do mojej wczorajszej nie logicznej myśli... mi nie chodzi o szukanie , nawet nie o pójście do łóżka ....chciałam powiedzieć ,że jest taki typ faceta , który ma w sobie wszystko co odpycha , czego się nie lubi nawet , jednak ma to coś ,ze odurzy właśnie nie wiadomo czym ot tak po prostu , chemia bez słów ;) i niech tą chemią pozostanie .....koniec

Hej Lejdis :)

dziecju zachciało sie ciasteczek wycinanych jak pierniki macie jakis prosty przepis?

CIASTECZKA KOKOSOWE

Pół margaryny lub masła (ja preferuję masło)

Pół szklanki cukru

1 jajko

ok. 10 dag wiórków kokosowych (w zależności jakie kto ciasteczka lubi mąż uwielbia kokosowe więc ja wgniatam nawet 20 dag)

Szklanka mąki

Pół łyżeczki proszku do pieczenia

Pół cukru waniliowego

Kilka kropli olejku waniliowego

Utrzeć tłuszcz z cukrem. Dodać jajko, cukier waniliowy i olejek. Dodać suche składniki do masy jajecznej. Wyrobić na stolnicy, cienko rozwałkować, wykroić foremkami do ciastek piec ok 15 min w temp. 180 stopni na złoty kolor.