Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciasteczka się pieką - jednak coś ala muffiny z murzynka do tego dam banana i krem

szukam niani....ale qr.a jak tu dziecko zostawić z obcą babą :bash::bash::bash: wieczne dylematy magda coś o tym wiesz

Nesska hmm wyrzuty miałam 2 dni - ale nianię miałam idealną, Nawet w pracy nie musiałam się zastanawiać co robiło - dziecko było baaardzo zadowolone, na ogródku dużo spędzali czasu, dużo mu czytała i uczyla - sama nie weim czy ja bym tyle cierpliwości miała.

W każdym bądż razie nie żałuję ani 1 złotówki ;)

Jakbym miała drugie to też ją biore od razu - wydaje mi się, że jak trafisz w dobrą - nie będziesz się zastanawiała. Moja byla po 30 i jej się baaaaardzo chciało.

Tez mialam nianie Polki...

pierwsza mloda w wieku 28l, byla swietna, ilez ona u nas piekla z dziewczynkami...nawet mala mogla sobie przy niej lapkami w ciescie pogrzebac :D

czy tez koreczki ze starsza robila..(opiekowala sie dziecmi w naszym mieszkaniu)

niestety musiala wyprowadzic sie daleko od nas to znalazlam druga, taka okolo 50tki... niesamowita kobieta!

do dzis dnia ja polecam osobom ktore szukaja dagmammy... ile moja mala myszka u niej sie nauczyla...z kazdym dniem wracala od niej madrzejsza..bo wozilam mala do jej domu.

Tak wiec, ja mam mile doswiadczenia :D

poza tym, sama kiedys bylam niania w DE :D bariera jezykowa nie byla problemem:rolleyes: