Venus_m 19.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a u nas ogrodzenie wyszło tanio 100 zł nowa siatka z Leroy Merlin i furtka z bramą sprzed 30 lat od teściów + malowanie na brąz przez Pana który niedawno świętował 30 lecie swojego bezrobocia to jest taki Pan który pracuje do 12 i dosłownie jak wybija 12 to rzuca łopatę tam gdzie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja mam szarą przemysłówkę (na razie bez bramy), 20 metrów wyszło około 2 tyś. Teraz zastanawiam się, czy tego dławiszem nie osadzę.Od początku chciałam, żeby dom ładnie wpasował się w otoczająca go zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a ja mam 2 latka, brak płotu, wielką skarpę... i wiem co to uwiązanie i bieganie za dzieckiem non stop. Nogi do d. wchodzą no to nie zazdroszczę u mnie ogrodzone - dzieciaki 5 i 2 lata a i tak czasem latam koło domu i ich szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 21.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 malowanie na brąz przez Pana który niedawno świętował 30 lecie swojego bezrobocia to jest taki Pan który pracuje do 12 i dosłownie jak wybija 12 to rzuca łopatę tam gdzie stoi :rotfl: U mnie bez ogrodzenia (chcemy robić w sierpniu),ale i bez dzieci ,więc luz Helloł Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Olu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 haj:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 helloł venus po raz drugi:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Reni i jaką decyzję podjęłaś jeśli chodzi o synka? Zerówka czy 1 klasa jednak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 helloł ida, zapisałam do przedszkola ale ostateczną decyzję podejmę w maju, przyszła nauczycielka z klas pierwszych organizuje 2 spotkania z synem czy jej zdaniem się nadaje, w maju idę na rozmówienie się z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Reni mój też do Zerówki zapisany, już obecnie dzieci 2 razy tyle w porównaniu z poprzednimy latami, a co dopiero będzie za rok Będę mieli przechlapane Tak myślę, że on non stop z różnymi dziećmi przebywa, kontakt ma dobry, także emocjonalnie raczej by sobie poradził, ale ze względu na skrzyż. lateralizację miałby problemy z nauką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Reni przypomnij mi jaki masz model ekspresa saeco ? zadowolona jestes nadal?Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 helloł saeco primea ring, jestem zadowolona ale mam już go z 6 lat i może się okazać że trzeba będzie pomyśleć o nowym:( narazie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Reni, możesz mi napisać jak nazywa się ten olej z Barlinka, którym olejujesz podłogę w łazience? Czy to ten pierwszy? http://www.barlinek.com.pl/seria_professional_listwy/product,profesjonalne-srodki-do-czyszczenia-podlogi-pokrytej-olejem-uv,144,info.html Olej nakładasz bawełnianą szmatką? Stary podkoszulek się nada? Przed olejowaniem nie zmywasz starej warstwy? Uf, chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 zmywam starą warstwę zmywaczem a potem szmatką, koszulki najlepsze:yes: nakładam olej, ale mało, bo jak dasz za dużo to się nie wchłonie i jest taka sztuczna warstwa, tak to ten olej, pamiętaj aby kupić odpowiedni, czyli albo nat albo biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ten naturalny kupujesz?Bardzo przyciemnia drewno? Ja mam dąb i nie chcę przyciemnicMyślałam, że ujdzie bez zmywania. A samo umycie mydłem do podłóg nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 wystarczy:yes::yes::yes::yes:prawda taka, że myję zmywaczem i zastanawiam się po co to robię bo różnicy nie widzę:lol2::lol2::lol2: tak naturalny, troszkę przyciemnia a raczej odświeża głębię koloru drewna:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 29.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 O, to mi się podoba:yes: hmmm... czyli jak naniosę miejscowo (60 metrów mi się nie chce na raz:eek:) to będzie widać róznicę... trzeba będzie po trochu całość polecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 nie, nie będzie widać różnicy, chodzi mi o to , że olejowanie to nie mycie podłogi jak zrobi się źle to dupa, ja np dałam za dużo oleju bo sobie myślę dam dużo będzie lepiej:bash::bash: i w miejscach gdzie wogóle się nie chodzi to jest ta gruba warstwa a w miejscach gdzie ciągle się chodzi ona się wyciera, teraz nie jestem w stanie uzyskać jednolitego efektu, muszę zeszlifować całość i dać go umiarkowanie, odpowiednia ilość jest wtedy gdy go rozprowadzając jesteś w stanie" wmasować" go do sucha , jak pozostawiasz klejącą warstwę to jest go za dużo, po wmasowaniu podłoga musi być jedwabista i gładka a nie klejąca. Można nakładać miejscowo ale mało tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 zasadziłam wczoraj migdałka (uwielbiam to drzewko) to już 3 egzemplarz, 2 się nie przyjeły:bash::bash::bash:, a ten już kwitnie i myślę że za rok też tak będzie:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts