Magda_lena85 04.02.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 też tego nie lubię - nawet w pracy jak kogoś nie toleruje hahhaha tak samo jak wkur mnie w sklepie jak coś mierze a ekspedientka mi się pcha albo każe pokazać. Nosz qrde przecież umiem siebie sama ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.02.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 uuff bo mój mąż mi mówił, żebym się przyzwyczaiła, bo tu, czyli w Warszawie tak jest. Może i tak, ale ja sobie tego nie życzę. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie, a te było tragiczne. W poniedziałek pójdę do innego, dzwoniłam przed chwilą i było już telefonicznie bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.02.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 też tego nie lubię - nawet w pracy jak kogoś nie toleruje hahhaha tak samo jak wkur mnie w sklepie jak coś mierze a ekspedientka mi się pcha albo każe pokazać. Nosz qrde przecież umiem siebie sama ocenić. Mówienie na "ty" automatycznie u mnie wprowadza dystans, nie znam kogoś, a on wali jak do koleżanki, dla mnie to brak kultury. Z tą przymierzalnią też tak mam, że nie lubię, ale to już rzadko się zdarza, ale jak byłam w intimissimi, to mimo wszystko spodobało mi się jak laska się zapytała czy dobry mam stanik i pytała czy może zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 spoko jesteś normalna , ja też bym tak zareagowała, ja do wszystkich mówię na "pani " i tego samego oczekuję, niecierpię jak ktoś wali mi na "ty" zwłaszcza jakis facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 uuff bo mój mąż mi mówił, żebym się przyzwyczaiła, bo tu, czyli w Warszawie tak jest zwisałoby mi to - jakieś zasady panują wszędzie nieważne czy NY czy Paris czy Waw:lol2: Renia - hahah dobre - mnie wkur jak jakiś nie wiem w pracy czy "znajomy znajomego" zwraca się np Kotku, Skarbie, Słoneczko, Aniołku ...qrw - od razu dostaje po łapach hahhaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dla mnie, mowienie do kogos na TY nie jest problemem... moze dlatego ze tutaj nie ma takiego czegos jak Pan/Pani`? czy to szef w hotelu, czy u lekarza, czy w urzedzie...szkole.. dzieci do nauczycieli itd... kazdy do siebie na Ty mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 spoko jesteś normalna , ja też bym tak zareagowała, ja do wszystkich mówię na "pani " i tego samego oczekuję, niecierpię jak ktoś wali mi na "ty" zwłaszcza jakis facet Pani Reniu..niech Pani tak bedzie, skoro to ma Pani poprawic samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Pani Reniu..niech Pani tak bedzie, skoro to ma Pani poprawic samopoczucie http://media.giphy.com/media/vcLcyYmKoWopy/giphy.gif hahahahha :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 a Renia olewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 nie olewa a nie ma głosnika w pracy meli tak za granicą jest inaczej ale u nas też, no jak do mnie facet wali na ty a mnie nie zna to aż mi się nóż w kieszeniu otwiera, jeszcze taki luzak co myśli ze kurwa bogiem pięknym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 i widzi tylko napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 kupiłam za pomocą Magdy płytę chodakowskiej, będziemy ćwiczyć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif a mnie to nie przeszkadza... bardziej wole na Ty. niz Pani.. Pani-postarza Ty-zmniejsza dystans i mozna swobodniej rozmawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 kupiłam za pomocą Magdy płytę chodakowskiej, będziemy ćwiczyć :lol2: ale beze mnie hahha ja pojdę do kata chyba znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 kupiłam za pomocą Magdy płytę chodakowskiej, będziemy ćwiczyć :lol2: juz to kurrr widze http://emotikona.pl/emotikony/pic/ciezary.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 meli ja muszę, w czerwcu wakacje a ja mam 3 fałdy na brzuchu i zwiotczałe pośladki, to chyba dobry argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 a i 40 lat sie zbiża wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.02.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ja też http://media.giphy.com/media/hav3JAIx7OoIU/giphy.gif fajne te gify haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts