anna-maria3 04.02.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Mój kominek mały, ze 3-4 szczapy wchodzą na raz. O ramce myślałam. Myślałam nawet, żeby skuć tą ciemną część i dać tylko prostą ramkę za ścianie, ale teraz już za późno. Przy następnej wymianie podłogi Jeszcze został mi do położenia kawałek pod schodami, listwy i będę się brać za łazienkę. Ostatni punkt programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 a co z łazienką???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 debile, sama bym ich przejechała, tyle ze jadąc szybciej, powiedzcie czemu taki kierowca jest winny http://wiadomosci.onet.pl/slask/slask-kierowca-tira-wjechal-w-strajkujacych-gornikow/pt6rf?fb_action_ids=1055716477787416%2C702654709847010&fb_action_types=og.shares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.02.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fajnie wyszło Anna Co to za panele Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.02.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Renia popieram kierowcę górnicy to taki już zawód że zawsze im źle i mało a nam przedsiębiorcom kto coś da wykonawca Ci nie zapłaci a ty się martw a Vat i podatek musisz zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.02.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Woman, dziękuję. Panele Egger dąb biały loft. Reniu, w łazience poza pierdołami (stłuczone lustro, zardzewiała bateria) muszę w końcu zabudować ładnie kocioł no i chyba prysznic do wymiany. Cieknie spod niego ostatnio więc i tak trzeba go ruszyć. Poza tym mamy narożny półokrągły 90x90 i chyba wolałabym większy - myślę o takim 120x90, drzwi przesuwne więc nie będą przeszkadzać. W tę przestrzeń koło kotła i pralki akurat by się wpasował. A kocioł i pralka do zabudowy/szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 No to całkiem duże przeróbki, mam wrażenie ze po kliku latach te brodziki pękają i woda cieknie, tez tak w mieszkaniu miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.02.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ania jest super naprawdę ' Choruszkom życzę zdrówka Fajnej 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.02.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 No właśnie nie wiem Reniu, czy to brodzik, czy tylko silikon puścił i dlatego cieknie. Ale jak się bierze prysznic, to mi fugami po podłodze woda leci Odpływu w wylewce nie zrobię, bo podłoga nie jest do tego przygotowana, ale może jak wymienimy brodzik, to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Hmm jak tak to chyba coś poważnego czyli pęknięcie, musicie to pooglądać ale sprawa wkurzajaca musi być z wodą na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.02.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fajna wszystkiego naj naj, poszalej dzisiaj:) Czy wy wiecie co u mnie się dzisiaj stało :sick: walnęły mi baterie w łazience i to oby dwie i zlewowa i prysznicowa nosz qrna przecież to tylko w serialach się zdarza Współczuję i to bardzo, nam przed samą przeprowadzką na nowe mieszkanie poszła bateria wannowa, zalaliśmy siebie, sąsiadów piętro niżej i trochę tych co jeszcze niżej + windę i klatkę. Nie mieszkaliśmy tam jeszcze więc bateria musiała wybuchnąć w nocy, a sąsiadka jak wstała rano to jej po suficie kapało. My mieliśmy ubezpieczone mieszkanie, a że to była wina fabryczna baterii to producent nam wypłacał odszkodowanie, może u was też tak może być. Renia popieram kierowcę górnicy to taki już zawód że zawsze im źle i mało a nam przedsiębiorcom kto coś da wykonawca Ci nie zapłaci a ty się martw a Vat i podatek musisz zapłacić No właśnie ci co mają za dobrze, chcą jeszcze lepiej, nauczyciele lekarze, górnicy. A co kurde z innymi, każdy by chciał podwyżki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 tadam kupiłam http://static.westwing.pl/i/DE-ME631WWAKA62DE-1-newproduct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ale się cieszę, wchodzę sobie na westa a tam dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.02.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jeszcze raz dziękuje kobitki za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.02.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ale mi młoda prezent zrobiła....zajęła drugie miejsce w turnieju wojewódzkim w tenisa.Nagroda miedzy innymi wejściówka VIP na mecz Radwańska Scharapowa w piątek.Kurcze muszę do Krakowa jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.02.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fajna, super prezent Renia, nosz kur...a, wyjęłam panele spod schodów i nie mogę wsunąć tych nowych. To możliwe, że są trochę grubsze? I co teraz??? Edit: Przecież nie będę schodów demontować, żeby 2 panele położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.02.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Kurcze była u mnie dzisiajj koleżanka urodziła dziecko w zeszłym tygodniu i młody ma jedno jądro....:(Drugie zostało w brzuchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fajna no to zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2015 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fajna teraz doczytałam, Jezusie tragedia z tym jądrem Aniu to jest 8 mm może miałaś 7 mm stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Renia..ale ta misa to silikon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts