Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mój kominek mały, ze 3-4 szczapy wchodzą na raz.

O ramce myślałam. Myślałam nawet, żeby skuć tą ciemną część i dać tylko prostą ramkę za ścianie, ale teraz już za późno. Przy następnej wymianie podłogi :lol2:

Jeszcze został mi do położenia kawałek pod schodami, listwy i będę się brać za łazienkę. Ostatni punkt programu :-P

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Woman, dziękuję. Panele Egger dąb biały loft.

Reniu, w łazience poza pierdołami (stłuczone lustro, zardzewiała bateria) muszę w końcu zabudować ładnie kocioł no i chyba prysznic do wymiany. Cieknie spod niego ostatnio więc i tak trzeba go ruszyć. Poza tym mamy narożny półokrągły 90x90 i chyba wolałabym większy - myślę o takim

Kabina-prysznicowa-prostokatna-140x80x200-cm-szklo-czyste-8-mm-z-powloka-Active-Shield-New-Trend.jpg

120x90, drzwi przesuwne więc nie będą przeszkadzać. W tę przestrzeń koło kotła i pralki akurat by się wpasował. A kocioł i pralka do zabudowy/szafki.

Fajna wszystkiego naj naj, poszalej dzisiaj:)

Czy wy wiecie co u mnie się dzisiaj stało :sick::sick: walnęły mi baterie w łazience i to oby dwie i zlewowa i prysznicowa :mad: nosz qrna przecież to tylko w serialach się zdarza :mad:

Współczuję i to bardzo, nam przed samą przeprowadzką na nowe mieszkanie poszła bateria wannowa, zalaliśmy siebie, sąsiadów piętro niżej i trochę tych co jeszcze niżej + windę i klatkę. Nie mieszkaliśmy tam jeszcze więc bateria musiała wybuchnąć w nocy, a sąsiadka jak wstała rano to jej po suficie kapało.

My mieliśmy ubezpieczone mieszkanie, a że to była wina fabryczna baterii to producent nam wypłacał odszkodowanie, może u was też tak może być.

Renia popieram kierowcę górnicy to taki już zawód że zawsze im źle i mało a nam przedsiębiorcom kto coś da wykonawca Ci nie zapłaci a ty się martw a Vat i podatek musisz zapłacić

No właśnie ci co mają za dobrze, chcą jeszcze lepiej, nauczyciele lekarze, górnicy. A co kurde z innymi, każdy by chciał podwyżki:/