reni1980 06.02.2015 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Londos to samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.02.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Renia wypróbuję ten Twój przepis na ryż, ja zawsze robę z mrożonką warzyw chińskich a i nie używam vegety bo to śmierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 I obie nie mamy daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 jak tutaj kulinarnie sie zrobilo... lubie to Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Hejka spać nie możecie czy co ? od 6 naklepały dwie strony:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Londoś możesz kupić Vegetę bez glutaminianu ,bez konserwantów i barwników ,tylko suszone warzywa i jedyna chemia to maltodekstryna.A to masz na wszystkich tabletkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.02.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 To jedziemy na gofry:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja z mrożonki tez robię jak mało czasu, ale ten mój to zupełnie inny smak tylko więcej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 To wbijajcie będzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Mirka a jaka to vegeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 zaspał dziś i to dużo za dużo gofry mniaaaaaam - chciałam zauważyć, że do Mirki to mam JA najblizej :lol2: (chyba) kiedyś kucharek był bez tego świństwa - a teraz na pewno można w eko sklepach kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.02.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Mirka ja mam w kuchni sól, pieprz , curry , oregano i bazylię , nawet do rosołu tylko te przyprawy daje , tak już się nauczyliśmy .Podaj nazwę tej vegety n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Taką kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.02.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja vegety nie kupuję w ogóle od lat. A najlepsze gofry robi mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 O to super, ja.obecnie żadnej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja też tak używałam ,później takie coś znalazłam Tu masz o niej napisane ,jeszcze o hydrolizacie białka ale tam właśnie wyczytałam ,że też jakoś nam nie szkodzi http://pani-domu-w-akcji.blogspot.com/2014/09/kucharek-smak-natury-przyprawa-do-potraw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Magda masz najbliżej i zamiast do forum to do mirki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.02.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 O... ki zobaczę ,może się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 To co jeszcze jedna kawka i nadal gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 u mnie nie mamy vegety - tylko, że ja prawie nie gotuję mam chyba z 5-6 garnków i 2 patelenie (do jajecznicy i do nalesników) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.