reni1980 06.02.2015 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 niebieski to lato -ja mam szaro-niebieskie więc Ty mozesz być wiosna - bo z tego co pamiętam dośc "ciepły" odcień skóry masz i złote włosy bardziej niż szare ale co szaro niebieskie masz, ja mówie ze mam żyły zielone, a jesli ja wiosna to jakie barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wkleję Ci renia na fb niebieskie żyły hahha ja na 100% jestem lato Renia wiosna ma jeszcze podtypy np stonowana/łagodna itp ale nie opieraj analizy na samych żyłach - będziesz się nudziła w pracy to nadrobisz bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja mam i zielone i niebieskie i fioletowe więc pomieszanie z poplątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 to jest niebieska? moim zdaniem to zieleń, mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 no super napisane Delikatne odcienie beżu, ecru i subtelne, ciepłe taupe będą znakomitymi neutralami dla jasnej wiosny. Biel sprawi, że skóra będzie sina, dlatego w jej miejsce warto WYBRAĆ kość słoniową. Pastelowe odcienie różu i fioletu oraz subtelne zielenie to strzał w dziesiątkę. Subtelność koloru to jednak coś innego niż jego stonowanie. Kolory dla delikatnej wiosny powinny być jasne, ale nie poszarzane, czy zgaszone. Ta pora roku jest świeża, więc potrzebuje delikatnej wersji każdego z ciepłych kolorów. Jako, że dzieli pewne cechy z jasnym latem, może śmiało sięgnąć po najjaśniejsze kolory z paletki lata. Najintensywniejsze kolory jakie jest w stanie nosić delikatna wiosna to szary, który wpada w niebieski odcień oraz fuksja i oranż. Z racji tego, że nie ma kontrastu w urodzie jasnej wiosny, wskazane jest ubieranie się monochromatyczne. Nie potrzebny jest w tym przypadku żaden kontrast między bluzką i spódnicą. Jeżeli będą w tym samym kolorze, efekt będzie o wiele lepszy niż np. jasna góra, ciemny dół. To dla delikatnej wiosny stworzono brzoskwiniowy błyszczyk. Nie szminka i nie matowa powierzchnia ust, a błyszczyk i piękny połysk będą twoim atutem. Twoje usta nie znoszą krzykliwych kolorów. Tak samo oczy. Kolorowe cienie do powiek to będzie pomyłka. Stawiałabym raczej na ciepłe, delikatne kolory zbliżone do kolorytu cery, ale na przykład z połyskiem. Lepiej delikatnie podkreślić powiekę jasnoszarym eye linerem, niż wymalować ją całą kolorowym cieniem. Zauważ, że na policzki możesz nanieść zarówno delikatny brąz, jak i jasny róż, a będziesz wyglądać świeżo. Osoby o tym typie urody będą znakomicie wyglądały zarówno w srebrnej, jak i złotej biżuterii. Ale wiadomo: jest to typ z przewagą ciepła, więc złoto będzie optymalnym wyborem. Jasne wiosny, spośród wszystkich typów urody, będą najpiękniej wyglądały w delikatnych, metalowych okularach w kolorze złota. Biżuteria powinna być bardzo subtelna. Jeden cieniutki złoty łańcuszek załatwi sprawę. Delikatny kolczyk w złotym kolorze z dodatkiem małego kamienia (np. turkus jak u Scarlett) będzie już ekstrawagancją i świetnie uzupełni wieczorową kreację. Mniej znaczy więcej w przypadku biżuterii dla delikatnej wiosny. Co Wam się najbardziej podoba w tym typie urody? Czy znacie jakąś jasną wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 tak na żywo szaro niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 musze zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Renia ale wklejasz to co Ci wyszło - czy to co Ci pasuje? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 magda to zyły mam takie same i fakt w białym mi okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Renia ale wklejasz to co Ci wyszło - czy to co Ci pasuje? :lol2::lol2: to co mi dałaś:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 hahahaha:) ide pousuwac linki i fotybo poszły czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 a ty płaciłaś ze te analizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 spadam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.02.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 nie no coś Tyod początku blog przewinełam i robiłam sama ona tak szczególowo opisuje wszystko, po to żeby zrobić ją samemupłatne ma od niedawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ale naklepały , kurcze jak tak dalej pójdzie to dziś bieda będzie Was nadrobić .ciasto na gofry gotowe teraz czas na kawę i koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ale to jest tam jakiś test, ile trzeba przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Reni, dziękuję za zbliżenie rolet, piękne, ładnie odszyte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.02.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Reni nie zawiedziesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.02.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ale od rana tu ruchTorebki pooglądać później bo klikam z tel a wkurza mnie to ciągle przekierowanieMirka zamień się ze mną ja dopiero zaczynam ogarniać dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Hejka! Naklepane tyle ze nawet nie próbuje przeczytać...Lece dalej w domu sajgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts